Hoofdstuk 17

87 1 0
                                    

Pov Namjoon
Opeens voelde ik een hoofd op mn schouder ik keek langs me het was Fay ze was in slaap gevallen *ochh wat cute is ze ik ken dr niet maar als zij er niet was was Sarah ook niet terug dus dat ben ik haar dankbaar* opeens viel dr hoofd op mijn schoot er was een plukje haar voor haar mooie gezicht gekomen ik pakte het plukje en stak em achter haar oor. "Zo te zien is er iemand verlieft" hoorde ik Jin opeens zeggen ik keek verward naar hem hij keek mij aan ik gaf een ik teken hij knikte ik schudde mn hoofd. "Ik ken dr amper en heb haar vandaag voor het eerst gezien" zei ik. "Dan is het liefde op het eerste gezicht" zei Jin daarna. "Misschien voelt zij niet hetzelfde" zei ik. "Dan heb je pech je hebt wel geluk dat jij als enige single bent van bts" zei Jin. "Maar het ongeluk is dat ik alles breek misschien breek ik haar ook" zei ik lachend Jin knikte. "Daarom moet je goeie keuzes maken in het leven en niet belanden zoals Yoongi en Sarah Sarah zal er kapot van zijn als ze Ji ah en Ailee ziet" zei Jin. "Ik kan haar ook breken net zoals ik Hoseoks (J-hope) chopsticks altijd breek" zei ik lachend waardoor Fay wakker werd ze keek me boos aan. "VERGELIJK JE ME NU MET EETSTOKJES" schreeuwde ze boos ze stond boos op en ging langs Sarah zitten. "En je moet voorzichtig zijn als je vreemd gaat doe het dan goed zonder betrapt te worden anders belandt je zoals zij" zei Jin en wees naar Yoongi en Sarah.

Pov Chanyeol
"YAH JIJ NIETSNUT IK HEB JE VOOR NIETS BETAALD NU ZIJN YOONGI EN SARAH BIJ ELKAAR EN WORDEN ZE GELUKKIG MIJN POGING OM HAAR TE VERMOORDEN MISLUKTE JIJ MISLUKT ZELFS IN ONTVOEREN JIJ KLEINE ETTER" schreeuwde mijn advocaat boos. "S-sorry" kwam er moeilijk uit mijn mond mn advocaat keek mij nu nog bozer aan. "WAT SORRY" schreeuwde hij boos en gaf me een rechter. "ALS JE MIJ NIET GOED GENOEG VINDT LAAT HOSEOK (J-hope) HET DAN DOEN JE VERGEET MIJ GEWOON IK WIL EEN TOEKOMST MAAR DOOR JOU LAFAARD DEZE LAFAARD VADER VAN MIJ MOET IK IEMAND ONTVOEREN ALS JE MIJ SLECHT VINDT LAAT HOSEOK (J-hope) HYUNG HET DAN DOEN" schreeuwde ik boos naar mijn advocaat. "WAT NOEMDE JE MIJ EEN LAFAARD WAT ZEI JIJ JIJ KLEINE ETTER JIJ BENT EEN ONGELUKJE JIJ ZOU NIET GEBOREN MOETEN WORDEN HOSEOK (J-hope) MOEST MIJN ENIGE ZOON ZIJN" schreeuwde hij boos. "IK GA NIKS MEER VOOR JE DOEN" schreeuwde ik boos terug. "Ha dat dacht jij zodra je hier uitkomt ga jij je missie afmaken" zei hij. "Is dit hoe je je zoon wilt opvoeden je zoon is bekent en nu schand je zijn bekendheid en zijn band omdat je een ding wilt" zei ik boos. "Jij bent mijn zoon niet meer etter" zei hij boos en liep weg toen hij weg was zakte ik door mn knieën en begon te huilen.

Pov Sarah
"En Yoongz zijn we bijna thuis" zei ik moe. "Ja bijna jagiya nog een paar kilometer" antwoordde ik. Na een tijdje kwam ons huis in zicht. "Wow wonen we hier in wij twee" vroeg ik hij schudde zijn hoofd. "Bts en exo binnenkort willen got7 blackpink en monsta x ook intrekken" zei hij. "Wie zijn die mensen" vroeg ik nieuwsgierig. "Bts is de band waar ik in zit got7 is de band waar je neef in zit blackpink is de band waar je nicht in zit monsta x is-" zei hij ik onderbrak hem. "Monsta x is waar Hyungwon in zit" zei ik en er rolde een traan over mn wang. "Jepp" zei hij. "En Exo zit Chanyeol" zei ik. "Zat ze hebben hem gekickt" zei hij ons busje reed de oprijlaan op daarna gingen we naar binnen.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu