Hoofdstuk 24

80 1 0
                                    

"Psstt wordt wakker" hoorde ik Yoongi zeggen in mn oor ik opende mn ogen en inderdaad daar stond Yoongi in de deuropening ik kreeg automatisch een glimlach en stapte uit ik pakte Yoongi's hand zo liepen we de aquapark in Yoongi had de toegangskaartjes betaalt we liepen naar binnen en zochten een plekje.
~time skip na aquapark~
"Zullen we ergens eten" vroeg Yoongi ik knikte we stapten in zoals net zat Hyungwon langs mij daarlangs Sehun daarvoor Jin daarlangs Yoongi ik deed zoals net oortjes in mn oren en zette een playlist aan ik leunde met mn hoofd tegen het raam en viel al snel in slaap.
~
Ik werd wakker omdat ik uit de auto viel omdat iemand waarschijnlijk de portier openmaakte en ik zeker helemaal tegen de portier leunde en er zo uitviel. "Yah wie was dat" riep ik boos ik zag Yoongi me uitlachen ik stond op en liep boos naar hem en sloeg hem op zijn arm. "Auww jagiya doe dat niet" zei Yoongi slijmerig. "Slijmbal" zei ik terug waardoor zijn mondhoeken krulden. "Wat is er" vroeg ik. "Jaren geleden noemde je me ook zo weet je het nog" vroeg hij ik knikte. "Die oude tijden waren zo leuk zonder al deze gebeuren enzo" zei ik. "Ja maar wat gebeurt is is gebeurt daar kunnen we niks aan veranderen" zei hij ik knikte we liepen een restaurantje in en bestelden onze eten enz na het eten gingen we terug naar huis het was best laat dus ik ging slapen.
~
Ik werd wakker en stond op ik liep naar de badkamer met verse kleren enz ik kleedde me uit en ging douchen na het douchen kleedde ik me aan poetste mn tanden en deed mn haren in een messy knot mn haren waren ondertussen al blond dus dat stond me best goed ik liep naar beneden zoals gewoonlijk was iedereen er in die twee jaar waren we verhuist naar een mega maar ook mega villa bts exo monsta x got7 en blackpink en mijn band natuurlijk GK4 woonden bij elkaar en het was behoorlijk druk elke dag. "Joww Sarah" riep Sehun vanuit de woonkamer. "Jooww" riep ik terug en liep de keuken in ik ging ontbijten en waste daarna alles af ik liep naar boven en deed sportkleren aan en liep weer terug naar beneden. "Ga je joggen" vroeg Hyungwon ik knikte. "Wacht ik kom mee" zei hij en rende naar boven even later kwam hij naar beneden in sportkleren we deden sportschoenen aan en liepen naar buiten en gingen joggen. "Sarah zullen we bij t kleine parkje op een bank zitten" vroeg Hyungwon. "Waarom" vroeg ik terug. "Ik moet je spreken" zei hij ik knikte en nam de afslag naar t kleine parkje we gingen op een bankje zitten. "Wat is er" vroeg ik. "Voel jij nog wat voor mij" vroeg hij. "N-nee" stotterde ik. "Waarom stotter je" vroeg hij. "Gewoon" antwoordde ik zonder gestotter. "Zeg nog eens dat je niks voor mij voelt en kijk me dit keer aan in mn ogen en stotter niet" zei hij ik kreeg eindelijk de moed om hem in zijn ogen aan te kijken. "Ik voel niks meer voor je" zei ik waardoor hij waterige ogen kreeg hij keek weg en durfde me niet meer aan te kijken ik keek ook weg vanuit mijn ooghoeken zag ik de tranen die over zijn wangen stroomden ik kreeg een schuldgevoel. "Het spijt me" zei ik. "Maakt niks ik wist dat het niks tussen ons zou worden" zei hij en stond op en liep weg ik stond ook op en liep de andere richting op ik ging zoals gewoonlijk naar mn stille plekje in t bos ik zat tegen de grote eikenboom en keek voor me uit dat deed ik een paar uur lang tot dat de zon onderging ik bekeek nog de zonsondergang daarna stond ik op en liep weg. Achter me hoorde ik steeds geritsel van de struiken afkomen elke keer als ik me omdraaide zag ik niemand ik trok me er niks van aan en liep door. !Krak! Ik draaide me geschrokken om maar zag niemand. "Wie is daar" vroeg ik bang er kwam geen geluid ik kreeg een harde klap en viel neer alles werd zwart.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu