Hoofdstuk 37

105 1 5
                                    

Pov Hyungwon
*ohh zo te zien is ze in slaap gevallen* ik stond op en tilde haar in bruidsstijl op. Zo liep ik naar huis. "Waar waren jullie" vroeg Yoongi toen ik de woonkamer inliep met Sarah in mn armen. "Frisse lucht halen" zei ik. "Ohh slaapt ze, breng haar maar naar mn kamer" zei hij. "Waarom zal ik haar met jou laten slapen als jullie gaan scheiden" zei ik iedereen sprong in sh00k van de bank af. "Is het waar" vroeg Jin. "Ja" zei Sarah die wakker was geworden. "Maar hoe dan" vroeg Jimin. "Gewoon" zei Sarah kort.

~4 maanden later~
"Vandaag is de grote dag" zei ik tegen mezelf toen ik mijn strik goed zette. Ik pakte het doosje uit mn zak en opende het de ring straalde door het zonnestraal dat erop scheen. Ik stopte het doosje terug in mn zak en liep naar beneden. "Waar is Sarah" vroeg ik aan Rachel die beneden zat. "Nog steeds bij de kapper" antwoordde Rachel. "Ughh nog steeds" jammerde ik. "Maak je geen zorgen ze komt op tijd" zei Rachel om me gerust te stellen. "Hoop ik" zei ik zacht. "Ben er" zei Sarah die naar binnen kwam wandelen. "Oke kom we moeten zo snel mogelijk naar het strand voordat we te laat komen op onze eigen bruiloft" zei ik en trok haar mee naar buiten. We stapten in bij de limousine de chauffeur reed al snel weg. Toen we bij het strand waren stapten we uit.
~ time skip naar die ceremonie ding~

"Wilt u Kim Sarah Eun Chae Hyungwon als uw echtgenote" vroeg de ceremoniemeester. "Ja ik wil" zei ik door de microfoon. "Wilt u Chae Hyungwon Kim Sarah Eun als uw echtgenote " vroeg de ceremoniemeester. "Ja ik wil" zei Hyungwon met een glimlach. "Dan mag u nu de bruid gaan kussen" zei de ceremoniemeester. Hyungwon boog naar me toe en plante zijn lippen op de mijne. Van alle kanten hoorde je luid geklap er vielen rozenbladeren op ons.
~ Time skip naar taart eten~

"Omg Sehun wat doe je" zei SeJin (de vrouw van Sehun) boos en sloeg hem op zijn arm en trok hem via zijn oor weg bij onze taart.
Als je je afvraagt waarom zij dat deed heb je hier het antwoordt. Sehun zat met zijn vinger steeds een stukje room van onze taart te uhh hoe noem je dat  met je vinger er doorheen gaan ofzo  en dan zn vinger aflikken. Hij deed dat toen we nog taart moesten eten.

"Auww auww babe laat los het doet pijn" jammerde Sehun.

~Time skip naar de einde van de bruiloft~

De laatste gasten waren net weg gegaan. Ik stond op en pakte Sarah vast en trok haar dichterbijer. "Hyungwon laat me los" zei Sarah. "Waarom" jammerde ik. "Thuis gaan we al genoeg doen" zei ze en trok haar wenkbrauwen op. We barsten beide in lachen uit.

                 
                       •|End|•

Joo mensen en ja dit was t einde. Wel kort maar zoals ik al zei ik had geen inspiratie. Bedankt voor het lezen allemaal. Voor de rest heb ik niks te zeggen en als ik iets heb te zeggen dan komt er een update.

Annyeong💞

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu