Hoofdstuk 33

62 1 0
                                    

3 weken later
Ik werd wakker in een heel ander kamer althans dat dacht ik, ik was in de zelfde kamer maar Baekhyun was er niet. Zijn bed was leeg ik stond paniekerend op. Ik zocht het hele ziekenhuis af. "Baekhyun" riep ik naar hem die richting zijn kamer liep. Hij draaide om en zwaaide naar me ik rende naar hem toe en vloog in zijn nek. "Je bent wakker" zei ik snikkend. "Waarom huil je" vroeg hij. "Ik dacht dat je nooit meer wakker zou worden" zei ik snikkend. "Denk je echt dat ik je ging verlaten" zei hij en gaf me een kusje op mn hoofd. "Zullen we terug naar je kamer gaan" vroeg ik hij knikte. We liepen samen terug naar zijn kamer. Ik legde hem op zijn bed ging langs hem zitten. "Dus je bent wakker" zei ik hij knikte. "Toen ik wakker was sliep jij dus ik ging beetje wandelen" zei hij. "Oww je moest me wakker maken" zei ik hij schudde zijn hoofd. "Je was slaap loos ik probeerde je wakker te maken maar je was zo moe dat je doorsliep" zei hij. "Klopt ik ben echt slaap loos nog steeds" zei ik. Hij klopte op zn schouder ik ging met mn hoofd tegen zn schouder aanleunen en viel binnen no-time in slaap.
Pov Baekhyun
~
Nadat Chanyeol in slaap was gevallen viel ik ook in slaap. Ik werd wakker door verschillende stemmen die mn naam zeiden. Ik opende gapend mn ogen en zag heel exo voor me staan. "J-jongens" bracht ik langzaam uit. Iedereen had tranen in zn ogen ze keken ongelovig naar mij. "Baekhyun" riepen ze allemaal tegelijk en gaven me een knuffel. "Hai" zei ik droog. "Hai" zeiden ze enthousiast terug. "Hebben jullie Sarah en Yuta gevonden" vroeg ik aan de jongens ze keken allemaal verslagen naar de grond. "Dat is dus een nee" mompelde ik zacht tegen mezelf. "Dussss hoe gaat het" vroeg Luhan. "Goed" antwoordde ik. Ik keek om me heen maar zag nergens Chanyeol. "Heeft iemand Chanyeol gezien" vroeg ik opdat moment vloog de deur open en kwam iemand binnen met een stapel pizzadozen. "Ughh Chanyeol we zeiden dat je die naar huis moest brengen" zei Sehun boos. "Had ik geen zin in" antwoordde Chanyeol kort en liep weg. "Pak je spullen in je mag naar huis" zei Suho ik knikte en stond op. Ik liep naar mn kast langs mn bed en pakte mn kleren en liep naar de badkamer. Ik kleedde me om en poetste mn tanden daarna pakte ik mn tas uit het kastje en liep naar de deur. "Komen jullie nog" vroeg ik aan de jongens ze knikten en liepen achter me aan. Beneden gingen we uitchecken en liepen we naar de auto's.
~
Toen we thuis waren was iedereen er zoals verwacht. "Welkom thuis Baekhyun" zeiden ze in koor. "Bedankt iedereen" zei ik terug. Chanyeol kwam met de stapel pizza's naar binnen lopen. "PIZZA" schreeuwde iedereen. Chanyeol zette de stapel pizza's op de grond en pakte twee dozen. Hij liep naar mij en gaf mij een doos ik bedankte hem en ging zitten aan tafel (het is zo'n grote luxe woonkamer met zo'n lange etenstafel). Chanyeol kwam langs mij zitten en begon zijn pizza te eten ik deed hetzelfde. Toen we klaar waren pakte Chanyeol mijn hand en stond op. "Uhh mensen wij moeten iets zeggen" zei hij verlegen en keek naar de grond. "We hebben een relatie" zei ik tot mijn verbazing begon iedereen te klappen. "Waarom klapt iedereen" vroeg ik. "We zijn trots omdat jullie je niet schamen om uit de kast te komen, en we wisten het allang al dus ja" zei Yoongi. "Hoe wisten jullie het" vroeg ik. "Het was gewoon veel te opvallend" zei Jin. "Wij zijn blij dat jullie ons accepteren zoals we zijn" zei Chanyeol en boog ik boog ook. Na we gepraat hebben enz gingen we slapen ik sliep natuurlijk met Chanyeol.
"Saranghae" was de laatste wat ik hoorde voordat ik in slaap viel.

Sorry dat jullie zo lang moesten wachten voor een nieuwe deel. Maar deze boek eindigt bijna nog ik denk 15-20 hoofdstukken maar die zullen er snel opkomen want ik weet al hoe ik alles ga doen enz. En ja ik had geen inspiratie voor deze hoofdstuk. Ik denk dat ik dit boek na de weekend afgeschreven heb.

Annyeong💞

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu