Hoofdstuk 25

89 1 0
                                    

Pov Hoseok(J-hope)
2uurtjes geleden
Tringgg
'Yeoboseyo' Hallo zoon met je vader' HOE DURF JIJ ME ZOON TE NOEMEN NA ALLES WAT ER GEBEURT IS' Schreeuw niet tegen me' Wat moet je' Ik moet je spreken' Waar' Stuur ik je zo' DOEI' " schreeuwde ik en hing op. Pingg
*Locatie* ik stapte in mn auto en reed naar de locatie en ja daar was mn vader ik stapte uit en liep boos op hem af ik pakte hem bij zijn kraag en hief mn vuist op en liet hem weer zakken. "WAT THE F*CK MOET JE" schreeuwde ik boos naar hem. "Jij moet iets doen voor mij" zei hij relax alsof het de normaalste zaak van de wereld was. "Wat" zei ik boos. "Ontvoer Sarah voor mij" zei hij. "Denk je echt dat ik dat ga doen" zei ik tegen hem hij knikte. "Maanden geleden is er hier bij de haven een dood lijk gevonden en wie heeft dat nou gedaan" zei mn vader alsof hij van niks wist. "Wie" vroeg ik ontkennend. "Achh zoon schei uit jij" zei mn vader. "D-dat h-heb i-ik n-niet g-gedaan" zei ik ontkennend. "Ik weet dat jij het hebt gedaan toen die man aan Yejin(Hoseoks vrouw) zat heb je hem geslagen daarna neergestoken en in de haven gedumpt" zei mn vader. "W-wat h-hoe w-weet j-jij d-dat" vroeg ik stotterend. "Deze haven is van mij en wie begeleid de camera beelden ik, ik heb alles gezien daarna heb ik een kopie gemaakt en de echte verwijderd dus als jij haar niet ontvoerd komen alle beelden online en zal jij de bak ingaan" zei mn vader ik keek hem vol ongeloof aan. "Wat dat zal je nooit doen ik ben je zoon" zei ik. "Weetje je bent geadopteerd jij hebt een oudere stiefbroer die heb ik naar een adoptie gezin laten gaan toen we jou kregen hij luisterde tenminste wel toen ik zei dat hij Sarah moest ontvoeren" zei mn vader. "Wat is Chanyeol mijn stiefbroer" vroeg ik ongelovig hij knikte. "Goed ik doe het als de beelden maar niet online komen" zei ik waardoor mn vader een brede grijns kreeg.
Nu
"Hier is ze" zei ik en haalde Sarah uit de kofferbak en overhandigde haar aan een van de mannen. "Bedankt en maak je geen zorgen de tape komt niet online" zei mn vader en stapte het busje in hij trok de portier dicht en het busje reed weg ik legde mn hoofd in mn handen en zakte huilend naar de grond. *WAT HEB IK GEDAAN* schreeuwde een stem in mn hoofd.
Pov Sarah
Ik opende langzaam mn ogen en merkte dat ik in een auto of busje zat ik ging rechtop zitten en ja ik zat in een busje ik zat tussen twee mannen ik kon geen kant op ik keek goed naar wie voor zat ik herkende hem gelijk Hobi's vader. "Waar brengen jullie me heen" vroeg ik. "Maak je geen zorgen na we klaar zijn met jou ben je op een goeie plek" zei de vader van Hobi *Wat bedoelt hij daarmee wat gaan ze met mij doen*. "Uhh wat gaan jullie met mij doen" vroeg ik bang. "Vermoorden niet je lijkt wel onsterfelijk na de vorige poging lukte het niet dus we hebben besloten om je zeg maar uhh hoe kan ik dat het beste zeggen" zei hij. "Wat bedoelt u ben duidelijker" zei ik boos. "Nou we gaan je criminele zaken enzo laten doen en zodra je alle schulden hebt afbetaald vermoorden we je dus eigenlijk vermoorden we je wel" zei hij. "WAT IK GA HELEMAAL NIKS DOEN" schreeuwde ik boos ik voelde opnieuw een harde klap en alles werd zwart.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu