Hoofdstuk 26

91 2 0
                                    

Ik werd wakker met een bonkende hoofd ik keek om me heen ik was ergens opgesloten in een kamertje. De deur vloog open en Hobi's vader met een jongen kwamen de kamer inlopen. "Wtf moeten je" zei ik boos. "Yuta dit is Sarah, Sarah dit is Yuta prettig kennis te maken adios ik ben weg" zei Hobi's vader en ging weg en sloot ons op Yuta kwam dichterbijer. "Yahh blijf uit mn buurt" zei ik boos hij reageerde niet en kwam dichterbijer onze gezichten waren maar een paar centimeter van elkaar hij boog zich naar voren en knuffelde mij althans dat dacht ik hij haalde mn knoop uit elkaar daarna verloste hij mn voeten. "Weet je wie ik ben" vroeg hij ik knikte. "Yuta van NCT127" zei ik hij knikte. "Ik moet jou trainen" zei hij. "En jullie verwachten echt dat ik doe wat jullie zeggen" zei ik. "Luister ik wil hier net zo graag als jij weg ik word gedwongen om dit te doen als je meewerkt kunnen we hier ontsnappen" fluisterde hij naar me. "Werk jij niet voor Hobi's vader" vroeg ik hij knikte. "Waarom zou
ik jou dan geloven" fluisterde ik naar hem. "Hobi en ik waren vroeger beste vrienden ik was elke dag met hem op een dag kwam zijn vader en zei dat we moesten trainen voor iets groots we begrepen hem niet dus deden gewoon wat hij zei kort geleden kwam zijn vader naar me toe en zei dat ik voor hem wat dingen moest doen toen bracht hij me hierheen en legde alles uit ik wou het niet toen sloot hij me op en zei dat hij me vrijliet zodra ik je had getraind maar ik was niet van plan om te doen wat hij zei ik was van plan om ons hier uit te laten" fluisterde hij naar me. "Hoe" fluisterde ik. "Op de juiste moment" fluisterde hij. "Wanneer is dat" vroeg ik. "Weet ik niet kwestie van geduld" zei hij ik knikte. "Waarom fluisteren we" vroeg ik. "Er zijn hier camera's" fluisterde hij naar me. "Begrepen" zei hij, hij gaf me een speel mee blik ik knikte. "YAHH BRENG WAT SPULLEN OM TE TRAINEN" schreeuwde hij paar secondes later vloog de deur open iemand schoof een doos naar binnen en gooide de deur weer dicht Yuta pakte wat spullen eruit we begonnen al snel met trainen. Na het trainen was ik moe en viel al snel in slaap de laatste war ik hoorde was: "Slaap lekker".


Sorry voor dit korte hoofdstuk had geen inspiratie. Ik beloof dat de volgende hoofdstuk niet zo kort als deze wordt. En zoals jullie lazen heb ik Yuta van NCT127 erin gedaan want mn vriendin is fan van NCT dus ik heb hem erin gedaan want hij is mijn bias van NCT. Maar zeg meer personen die ik erin moet doen.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu