Hoofdstuk 4

100 2 0
                                    

Pov Chanyeol
We waren ondertussen al bij bts thuis. "JONGENS EN DAMES KOM ETEN" schreeuwde Rachel vanuit de keuken iedereen rende naar de keuken en nam plaats aan tafel. "Gaan de kinderen niet eten" vroeg ik. "Uhh Sun heeft alle kinderen bij haar thuis gedaan zij en Sunny wonen samen met Jeongguk en Taehyung en aangezien iedereen hier slaapt heeft zij iedereens kinderen bij haar en Sunny gedaan zodat de kinderen niet hier hoeven te eten en slapen anders wordt het te druk" zei Rachel. "Ahh daarom is het zo stil vandaag" zei ik ze knikte na het eten gingen zij en Sehuns vrouw afwassen. We keken k-drama met zn alle na het eten na een paar films stond iedereen op. "Uhh jongens kan ik thuis slapen" vroeg ik Yoongi keek me raar aan. "Waarom dat" vroeg hij. "Uhh ik heb een hond en die moet uitgelaten worden enzo" zei ik. "Ohh ja ik snap je ja kan wel tot morgen en slaap lekker alvast" zei hij. "Slaap lekker alvast tot morgen" zei ik en zwaaide en liep weg in de hal deed ik mn schoenen en jas aan en liep naar mn auto en ging naar huis
Pov Sehun
"Psssttt Baekhyun" fluisterde ik naar Baekhyun. "Ja" fluisterde hij terug. "Vind je het niet raar toen we daar waren was er geen spoor van een hond en nu zegt hij opeens dat hij een hond heeft" fluisterde ik. "Je hebt gelijk er is iets aan de hand en wij moeten erachter komen wat nog niks zeggen tegen de rest" fluisterde hij ik knikte. "Kom slapen" zei hij en liep naar boven. Ik keek hoe Chanyeol het terrein afreed daarna ging ik naar boven om te slapen.
Pov Sarah
Ik werd wakker door een deur die dicht ging. "Chanyeol" riep ik er kwam geen geluid ik werd bang en ging me verstoppen onder de bed ik zag iemand mijn kamer inlopen. "Soo Hee" zei iemand ik reageerde niet hij ging bukken en keek me aan. "Hier ben je wat doe je hier" zei hij. "Ohh jij bent het maar" zei ik en klom onder de bed vandaan. "Wie dacht je dan" vroeg hij ik haalde mn schouders op. "Idk een van die jongens van vanmiddag" zei ik. "Je had ze wel goed te pakken nu denken ze dat ons huis bezeten is" zei hij. "Nee ze denken dat ze alles verbeeld hadden" zei ik. "Heb jij ons afgeluisterd" vroeg hij ik knikte. "Wat heb je allemaal gehoord" vroeg hij. "Niet veel dat ze zeiden dat ons huis bezeten was en toen begon hij uit te leggen enz en daarna liepen jullie naar binnen paar minuten later kwamen jullie naar buiten en gingen jullie weg" zei ik. "Ahh oke" zei hij. "Waarom slaap je nog niet" vroeg hij. "Nou ik hoorde een deur dicht gaan en riep joun naam maar je reageerde niet en toen ging ik onder de bed verstoppen omdat ik dacht dat het een van die jongens was" zei ik. "Ahh oke volgende keer moet je wel een betere verstop plek hebben ik heb jou makkelijk gevonden" zei hij ik knikte. "Kom slapen" zei ik en ging liggen. "Slaap jij maar alvast ik kom zo" zei hij ik knikte en ging liggen toen hij weg was stond ik op *ik heb het gevoel dat hij iets verbergt waarom moet ik verstoppen voor die jongens ze leken hartstikke aardig wat verbergt hij* ik liep naar beneden hij was naar de keuken gegaan ik keek door het sleutelgat hij zat te bellen met iemand ik probeerde mee te luisteren maar het enige dat ik hoorde waren verhuizen naar Japan en ik moet haar verbergen *voor wie moet hij mij verbergen heb ik vijanden* ik draaide me om en sloop terug naar onze kamer even later kwam hij de kamer inlopen en keek me boos aan. "Waarom luisterde je me af" zei hij boos. "Uhhh sorry ik was nieuwsgierig" zei ik. "Wat heb je allemaal gehoord" zei hij bozer. "Alleen verhuizen naar Japan" loog ik ik ging natuurlijk niet zeggen dat ik had gehoord had dat hij mij moest verbergen voor iemand ik moet op onderzoek gaan naar wat hij allemaal verbergt voor mij. "Dus je weet het pak je koffers maar alvast in we verhuizen morgen vroeg" zei hij ik knikte en pakte mn koffers die hij had gehaald en begon mn koffers in te pakken ik had meer make up en haar dingen dan kleren gelukkig paste alles in mn koffer. "Ben je klaar ik ben moe laten we gaan slapen" zei hij ik knikte en ging langs hem liggen.

Caught in a lie || Bts || Exo || Monsta XWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu