Prolog

18.9K 465 47
                                    

Darko

Relax take it easy... – odjekuje u kući u rmx verziji dok ispred velikog ogledala oblačim crnu košulju na golo telo i zakopčavam dugme po dugme, gledajući se u ogledalu sa smeškom.

Oooo, DA! – pomislim u sebi, idemo u lov na pičkice.

Krenem laganim korakom spreman gaseći plejer kada me zvuk primljene poruke zaustavi samo toliko da prstom prevučem po ekranu i pročitam...

– Vidimo li se večeras? Nedostaješ mi, Paša... –

„A, jok!", coknem. „Ti si, dušice, bila recka", nasmejem se, i samo stavim mobilni u džep napuštajući kuću.

Kako izađem napolje rezak noćni vazduh, od obližnje reke, me blago naježi, ali me ne zaustavi da sednem na svoj novi suzuki i lagano startujem motor da zabruji, pa se spustim nizbrdo niz prilaz do ulice. Vozim lagano blago vijugavim putem sve do jedne od glavnih ulica i za deset minuta se parkiram ispred Petrovog kafića u centru

Pozdravljam raju koja sedi u bašti dok ulazim u unutrašnjost i osećam ženske poglede na sebi, i samo se smeškam.

Stajem za šank gde Pera i viski čekaju dok trese strana muzika, a ženska tela se uvijaju i dupenceta treskaju u ritmu. Pažljivo biram u koju ciciku ću noćas da se nabijam dok mi se bude nabijalo.

Brunda Petar nešto na moje uvo ali pola ga ne čujem jer sam uhvatio jednu crnokosu kako me guta pogledom.

„Pa, jebem ti, čuješ li me!?", mune me buraz laktom.

„Šta hoćeš koji moj?", viknem, jer mi je odvukao pažnju sa crnkice.

„Jooooj!", zacereka se. „NIŠTA!", otrese. „Samo udri crte brate!", odustane od nekog razgovora.

„Pa, nisam ja ti ja kriv što više 'ne tučeš crte', oženjen si, buraz!", dobacim mu veselo.

Suptilno mrdam telom uz basove i još suptilnije vratim pogled na crnu ženkicu, a onda na jedan moj mig konobar odnosi pića njoj i drugaricama.

„Heeeej, Paaaašaaa", otegne neka pored mog uha pa se okrenem.

„Hej, dušice", odmah se osmehnem plavuši jer se znamo ali, imena ne mogu da joj se setim, jedino znam da je nisam još jebao, ali sigurno će mi doći na red.

Brbrlja ona nešto sa mnom kako je bila danas u mom restoranu hvali sve i samo joj klimam glavom dok joj poklanjam osmehe, a za kraj je pomazim po glupoj glavi i ljubnem u obraz što je bilo sasvim dovoljno da se crnkica koju sam markirao namršti ne skidajući crne oči sa mene.

Pa tu te čekam, ribo!

Krenem lagano kroz manju masu ljudi i dođem pravo pred ženkicu koja se osmehne. Podignem svoju čašu, a ona uzvrati svojom, pa se samo kucnemo za početak.

I jebeno sam voleo Valjevo! Osrednji grad u kome se svi znaju, a ja mega macan! Toliko mega, da sam do kraja pića crnokosu vozio na motoru prema kući. Steže me rukama oko struka, lepi uz moja leđa, ali nema ništa dok se malo bolje ne potrudi.

Čim je uvedem u svoju kuću skrivenu od svih pogleda, palim tiho svetlo i malo glasniju muziku. Točim nam po piće dok se kao muvamo.

Iiii, uvek ista igra! Ona kako neće, sva mi je fina, a ja kao zaljubljen danima u nju.

Glatko lažem, mažem i u roku od pola sata mala je pala, i to na kolena ispred mene dok mi ga puši. Hvatam je nežno za glavu mazim dok mi ga cuca, jer poslednje što želim jeste da mi odgrize kurac. E pošto mi ga dobro digne navučem kondom, pa dignem i ja nju na noge, i podignem je da me opaše.

NA METAR OD ISTINE 5. DeoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang