My life in California #6

7.8K 263 27
                                    

6. f e j e z e t:

Visszavágás


Reggel mondhatni kipihenten keltem fel, felkaptam egy szürke szabadidő nadrágot majd rá egy szürke pulcsit és enyhe kontyba fogtam a hajam. Ahogy elkészültem sietősen mentem ki az ajtón mert Catherineval megbeszéltem hogy találkozunk bár már most késésben vagyok mert elaludtam. A hosszú folyosón végig sietve volt időm elmélkedni azért.

Pédául most reggel nem is találkoztam Jasonnal, a szobájába sem volt bent sem a fürdőben.

Miközben magamat szidtam a gondolataimmal Catharine hozott vissza a valóságba mivel majdnem elmentem mellette. 

-Ann? -szólalt meg Catharine míg én pördültem egyet a tengelyem körül így majdnem elestem. 
-Nagyon elgondolkodtál. -mosolygott szerényen. 

-Igen egy kicsit. -fújtam ki a levegőt és ledobtam magam a koli folyosón lévő fotelra. 

-Minden rendben van? -kérdezte aggódva.

-Persze. -legyintettem. Catharineval sokat beszéltünk sőt még többször el is nevettük magunkat, úgynéz ki még sem maradok barát nélkül az egyetemen. 

-Megyünk órára? -kérdeztem az elbambuló Catharine-t, de nem válaszolt így én is követtem a tekintetét ami Jasonra vezetett. Éppen fekvőtámaszozott egy rövid nike torna gatyába, egy fehér trikóba és egy csukló védővel. 

-Tetszik neked? -mosolyodtam el csintalanul, mire rám emelte a tekintetét. Bár kicsit hihetetlneül érintett ugyanis nem értettem hogy pont Catharinenak mi jött be Jasonnak a testén kivül. Mert valjuk be az azért tényleg "hű" de engem egyátalán nem nyűgöz le.

-Hát.. én... izé.. -hebegett össze-vissza.

-Nekem nyugodtan elmondhatod. -mosolyodtam el. -sőt ha akarod meg is kérdezhetem hogy mi a véleménye rólad. Na? -löktem meg a könyökömmel. Jázusom mit nem mondok! Még egy baráti beszélgetést sem éltem át Jasonnal nem hogy ilyen bizalmi kérdést tegyek fel neki.

-Hát nem is tudom.. -hezitált. 

-Túl félénk vagy. -harsantam fel és bíztatóan rá molyogtam. -Csak bízd rám. Oké? -kérdeztem.

-Rendben.. -nyögte ki félénken és fülig elvörösödött. Ez hihetetlen.

-Akkor... azt hiszem ideje mennünk órára. -mondtam és elindultunk az előadó terembe. 

***

-Jason Carter fáradj ki a táblához. -pattant fel a székről Ms.Hill és a tábla felé biccentett. Jason feltápászkodott és kisétált a táblához. 

-A tanárok szerint puskázhattál, ugye tudod? -kérdezte Ms.Hill haragosan. -Ugyanis senki nem írt még 100%-os felmérőt az idők során. Mellesleg te később is kezdtél neki. -tette hozzá.

Kellett neked puskáznod... most aztán ez nem a te napod Jason.

Megtámasztottam a fejem a kezemmel és úgy figyeltem hol Jasont hol Ms.Hillt. A Tanárnő elkezdte bombázni biológia kérdésekkel amire még valamelyikre én sem tudtam a választ és Jason az összesre helyesen válaszolt. Újra kiegyenesedtem és hihetetlen tekintettel mértem végig a mellettem elhaladó srácot. 

Szóval nem puskázott... ez nem semmi... 

-Tudtam hogy okos. -motyogta magába Catharine és a két kezét boldogan összeszorította. Kcsiti furán néztem rá mellesleg én még ezt az infót meg sem tudtam emészteni.

Arrogáns szobatársWhere stories live. Discover now