🌺Part.:5🌺

4.3K 139 2
                                    

'Nobody seens , nobody knows
We are a secret , can't be expose
That's how it is , that's how it goes
For from the others , close to eachoters
That's whenwe uncover cover cover
That's when we uncover, cover, cover'
(Zara Larson-Uncover)

-Nagyon Nagyon...

A következő szavakat már nem hallottam mert el ragadott az álom világ. Az Ő karjaiban. Megnyugtatott és... nem bántott.

Vajon tényleg olyan gonosz lenne mint ahogy apám mondta kis koromban? Hogy több millió embert ölt meg rezenéstelen arcal? Érzések nélkül? Én maffia vezér ként se tudok rezenéstelen arcal ölni. Csak úgy ha elfordítom a fejem. Nem bírom végig nézni azt ahogy kioltok egy életet. Én. A saját tulajdon kezemmel. Azután mindíg elszoktam gondolkozni hogy az emberek annyira törékenyek. Nem szabad engednünk hogy becsapjanak minket. Hogy átverjenek. Mert nem csak egy pisztoly vagy egy kés tud meg sebzeni. Ha nem egy cselekvés is. Lehet az jó vagy rossz de meg változtat benned valamit.Ez lehet szerelem csalódás stb.
Nemtudom miért agyalok ilyeneken de mindíg ezek jutnak eszembe miután... tudjátok.

Ekkor viszont beugrott a nagy feketeség elé egy kép. Egy kép amin én fogom valakinek a kezét. Egy eléggé erős de jó vágású kéz volt. Ez lehet hogy elég hülyén hangzik de tényleg. Egy kicsit fentebb tekintettem. Egy erős melkast láttam meg. Nagyon jól feszült mindehol a póló rajta. Megnyaltam az alsó ajkamat és vigyorogtam mint a vadalma. Kicsit fentebb akartam tekinteni de ekkor kinyilt a szemem és felültem mélyekete lélegezve az... ágyban?! Hogy kerültem én fel az ágyra? És miért lihegek úgy mint egy maraton futó? Mikor viszont le akartam mászni egy testbe ütköztem. De még ki testébe! Álj! U-ugye... n- nem!

Fel sikoltottam mint egy hülye kis gyerek aki pókot látott. Kiugrottam az ágyból úgy ahogy a snickers reklámból a fiú is! Gyorsan be akartam futni a fürdőbe de egy erős kéz a derekamba méjedt. Ahogy a falhoz taszított egyaránt fogta be a számat is.
-Na most mi a faszom bajod van?-kérdezte a reggeli szexi rekedtes hangján. Ettől a hangtól egy kisebb hideg rázásom lett.
-S-semmi cs-csak ugye n-nem történt semmi k-köztünk azon az á-á...-itt ajkaimra tapasztotta ajkait. Hirtelen ért de viszont...túl jó volt. Erőszakosan csókolt. Jól csókol azzal nincs is ellenvetésem. Csak ez már nem csókolózásnak mondható hanem falásnak! Ekkor viszont kezem csattant az arcán.
-Mint mondtam! Ha bepróbálkozol nagyon megbánod!-mondtam majd adni akartam neki még egyett de elkapta a kezem. Meg fogta mind a két csuklómat és a fejem fölé emelte.
-Én meg mondtam hogy nem ellenkezhetsz! És még így is tartozok egy büntetéssel.-a végszóra nagyon ideges lettem. Még hogy büntetéssel?! Na az biztos hogy egy újjal se fog hozzám nyúlni!! Ekkor felemeltem a térdem és bele rugtam férfiasságába. Összegörnyedve borult el. Én egy győztes mosollyal vonultam be a fürdőbe. Elkezdtem meg engedni a langyos vizet a fürdőkádba. Olyan szép volt ez a fürdő. A kék árnyalatai domináltak. Viszont néhol egy kis fehér árnyalat is felbukkant. Nagyon szép volt. Elkezdtem meg mosni a fogam és ki fésülni a hajam. Gyorsan ezekkel végezve be másztam a fürdő kádba és élveztem a víz érintését. Ahogy bele ereszkedtem a vízbe úgy lazult el minden test részem. Lehunytam a szemem és csak élveztem a víz simogatását.Persze ezt sem lehetett hagyni.

-SKYLER WHITE! Most azonnal nyisd ki ezt a kurva ajtót vagy betöröm!!-mondta majd ezen a kisebb fenyegetésén felnevettem.
-Na azt próbáld meg keményke!-mondtam és nevetve ráztam meg a fejem. Ekkor eszembe jutott valami. Gyorsan kipattantam a vízből és le engedtem azt. Gyorsan meg engedtem a jég hideg vizet és kuncogva beáltam az ajtó mögé a sarokba.
-Na jól van tubicám! EGY! KETTŐ!.... HÁROOOMM!!!-kiabálta be az ajtón majd neki rontott. Egy kicsit berepedt az ajtó de nem adta ilyen könnyen magát. Még egyszer neki rontott az ajtónak de az inkább tovább repedt de nem tört be. Hallotam ahogy hátrál és elkezd futni.

Egy gyors mozdulattal elfordítottam a kulcsot a zárban és kitártam az ajtót. Ő persze nemtudott meg álni így egy fejessel a jég hideg vízbe csobbant.
-Egy kicsit vizes lettél kell törölköző?-kérdeztem a jó kislányt tettetve és rá dobtam egy törölközőt.-Úgy látom fürödni vágysz. Hát akkor én ki is me...- nemtudtam befejezni csalóka játékom mert meg ragadta a csuklóm és meg szorította. Nem gyengén!
-Mit képzelsz ki vagy te??!-szürte ki a fogai közt. Nem ijedtem meg mert tudtam nemtudna bántani. (Hát nagyot tévedtem.) Ezért hát bele vigyorogtam a képébe.
-Hát tudod velem nem bánhatsz úgy mint a kutyáddal vagy a kurváiddal. Velem emberként kell bánni mert meg bánod. Vili?-mondtam komolyságot eröltetve arcomra.-Ja és elengednél mert ez már fáj!-mélyesztettem bele barnáimat az ő kék íriszeibe. Bólogatva elengedett és hátrált. Kicsit szerintem megdöbbentettem a kirohanásommal. De hát na! Megérdemelte! Szerintem...

Nagy nehezen ki kászálódott a fürdő kádból és megált előttem. Csak ált velem szemben és nézett. Szugerált. Valamivel meg akar babonázni! Érzem! És kezd sikerülni is ne...

-NEM! Nem fogsz meg babonázni a...a...bájoddal meg...a...szemeiddel meg a... többi kis bevetéseddel!-próbáltam határozott lenni de...nem nagyon jött össze. Minden egyes mondatomnál közelebb jött és egy féloldalas mosolyra húzta ajkait.
-Mit mondtál a szememről?-kérdezte a jellegzetes bájjal a hangjában. Megforgattam a szemem és keresztbe fontam a mellem előtt karjaimat. Ez a tettem egy kisebb kuncogást váltott ki belőle.
-Azt hogy egy picit...nagyon kicsit lehet hogy szép szemed van.-néztem fel rá a magasság különbség miatt.
-Igen? Tehát tetszik a szemem?-kérdezte csalfán vigyorogva.
-Nem...nem ezt mondtam! Hanem hogy...-nemtudtam befejezni mert a számra tapasztotta ajkait. De most nem erőszakosan csak lágyan és kedvesen. Ízlelgette becézgette ajkaimat. És most vissza is csókoltam neki. Lágyan ízlelgettük egymás ajkait. Megfogta fenekemet és bele markolt. Nem gyengén. De én ezt imádtam! És még lehet hogy egy kicsit be is i...NEM! ÁLJA

Amikor elváltak ajkaink lihegve fürkésztük egymás arcát.
-E-ezt nem szabadott volna...-mondta akadozva kapkodva a levegőt. Ha úgy vesszük tényleg igaza van mert Ő és én az egy külön fogalom.
-Igazad van...légyszíves távozz a szobából.-mondtam ellentmondás nem tűrő hangon. Bólogatva elindult az ajtó felé és még a küszöbről vissza nézett. Olyan volt mint ha bele akarta volna vájni (most már) jég kék szemeit az én barnáimba. Mielőtt ez meg történhetett volna elkaptam pillantásom szemeiről és elkezdtem a padlót bámulni. Ekkor hallottam hogy szép lassan becsukja az ajtómat.
-Skyler White. A White család utolsó tagja ként...NEM fog bele szeretni az ellenség vezérébe!-mondtam a magamét. Nem akarok bele szeretni Raybe mert én bánnám meg. Mert ő nem szeret viszont. Az ő szemében csak egy dugható kurva vagyok. Ezt ki is fejtette amikor el akartam szökni.
-Elvetemült kurva...-mondtam ki hangosan számomra undorító és sértő 'becenevet'. Utálnom kellene. És fogom is! Vagy... nem?
_______________________________________

Sziasztok! Nagyon köszönöm hogy már több mint 30-an olvassátok ezt a kis irományomat. Elnézést kérek a helyesírási hibákért. Próbálom javítani de hát na. Ez a rész szerintem nagyon lapos lett. Ha tetszett akkor várd ki a következő részeket. Puszi!😘🤓😋
FONTOS!!!⬇️⬇️⬇️⬇️
UI.: Most három napig nem lessz rész (szerda, csütörtök, péntek) meg még utánna valamikor ha WIFI-hez jutok akkor teszek még fel egy részt és még utánna három vagy több napig nemtudok feltenni részt! Milliószor elnézést kérek emiatt...😟😵

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now