🌹Part:14🌹

3.3K 109 1
                                    

"Pain!
You made me a, you made me a
believer, believer
Pain!
You brake me down, you build
me
up, believer believer"

Ez egy élvezetes utazás lesz. Érzem!

Amikor már mindenki be szált a kocsiba egy kicsit még beszéltünk a tervről és még egyszer át beszéltünk mindent. Aztán elindultunk. Jay vezetett mellete a Szőke ribi ült (akinek még mindíg nemtudom a rendes nevét de illik rá ez a becenév nem?) mögötte nem ült senki, középen ült Ray mellete pedig én. Pedig én a Szőkécske mögött akartam ülni de Ray szavaival élve 'ha mögötte ülnél kitépnéd az összes pót haját'. Tehát Jay mögött ülök.
-Na akkor...ha valakinek kell valami akkor most mennyen el a kútra mert nemtudom mikor állunk meg megint benzinért!-mondta Jay és lefordult az autópályáról.
-Én elmennék a vécére és egy muffint is vennék. A benzinkutakon mindíg finom a muffin.-mondtam és megsimogattam a hasam. Erre meg mozdulásomra felkuncogott Ray.
-Akkor én megyek veled.-mondta egy szívdöglesztő mosoly kiséretében. Én rányujtottam a nyelvem de ő elkapta azt.-Ezt majd később használd baba.-suttogta a számra de amikor elengedte a nyelvem én megharaptam a kezét de nem annyira erősen. Úgy figyelte a kis tettemet mintha ez lenne az éltető étel. Akkor játszunk nagy fiú! Elkezdtem nyaldosni az ujjait és a szemébe néztem. Ki gúvadt szemekkel figyelte a tettem. Amikor megszívtam az ujját egy kisebb sóhaj hagyta el ajkait. Akkor viszont abbahagytam és kipattantam a kocsiból. Sajnos...jött utánam.
-SKYLER WHITE! EZT MÉG BEHAJTOM RAJTAD! ARRA MÉRGET VEHETSZ!-kiáltott utánam. Én gyorsabra vettem a lépéseimet. Megigazítottam az övcsatomba csatolt fegyveremet és beléptem a boltba.
-Elnézést hol találom a vécét?-kérdeztem udvariasan. A nő éppenségel egy újságot olvasott. A fejével egy 'WC' felirat felé bökött.-Kösz szépen...-suttogtam magam elé mogorván. Elindultam arra amerre egy nyíl mutatott. Gyorsan bementem az ajtón és elmentem elvégezni a dolgomat. Amikor kijöttem kezet mostam és bele néztem a tükörbe.
-Skyler White!-mondta egy hang a hátam mögül. Arra kaptam a fejem és megláttam egy lila hajú, kék szemű eléggé félelmetes lányt.
-Nem! Szerintem össze tévesztesz valakivel.-mondtam mosolyogva mintha egy értetlen kislány lennék. Oh...baz***g vedd már be a dumám és had mennyek tovább mint ha semmi nem történt volna.
-Áh! Azt hiszed beveszem a kis dumádat hát nem kicsikém...-ekkor hátra nyúlt az övéhez de én gyorsabb voltam. Rá szegeztem a pisztolyomat és mondtam a kis szlogenemet.
-Meg ne mozdulj!-kibiztosítottam a fegyvert és biztosabban fogtam rá a ravaszra. Meglepődött de nem félt tőlem.
-Na most azt ne mond hogy le akarsz lőni. Az egyetlen testvéredet?-kérdezte egy gúnyos mosoly kiséretében.
-Te ROHADTUL NEM VAGY A TESTVÉREM BASZKI!-ordítottam rá és neki szaladtam. Elkaptam a lilán rikitó haját és neki lendítettem a mosdónak. Ellenkezett de nem volt annyi ereje mint nekem.-Te is csak a rohadt pénzért jösz mi? Egy rohadt két lábon járó pénz köteg vagyok BASZKI!-kiabáltam a már nem mozduló csajra. Megöltem.
-Nyugi kicsim nyugi!-ölelt át a következő pillanatban az az ember akire most szükségem volt.
-Mit csináljunk a hullával?-kérdeztem két szipogás közt. Erre elmosolyodott és mégszorosabban ölelt.-Most meg miért mosolyogsz? Megö...megölt...-nemtudtam kimondani mert mindíg könny záporba fulladt a mondanivalóm.
-Nem kell kimondanod baba. Azért mosolygok mert még az emberek halála után is velük foglalkozol. Egy igazi angyal vagy. Egy bukott angyal. -mondta ki azt a párszót ami képes volt életre bírni megint. Gyorsan össze szedtem magam és körbenéztem a helyiségben. Láttam hogy egy eléggé nagy szekrény van a mosdó csap alatt. Gyorsan hangtompítóssal szétlőttem a zárat és betuszkoltam a lila loboncút. Amikor megvoltam még végig simítottam az arcán.
-Sajnálom...-suttogtam neki majd elvettem a kezem és bezártam a szekrényt. Lehajtottam a fekete napszemüvegem és felhajtottam a süsümet. Kimentem a vécéről és feltünés mentesen kimentem. Mielőtt kiléptem elköszöntem egy viszláttal és mentem a kocsink felé.
-Mi tartott ennyi ideig HA?-kérdezte a ribike. Na most nagyon nincs kedvem hozzá ezért figyelmen kívül hagytam a beszólását és beültem a kocsiba. Még hallotam Ray hangját ahogy azt mondja hogy most 'haggyanak békén és ne kérdezősködjenek'. Ezután persze beült mellém és engem bámult. Én elfordítottam a fejem és bedugtama fülesemet. Most éppen az 'LP-Lost on you' ment ami pont megfelelően illett a kedvemhez. Viszont amikor beraktam a fülembe a fülest egy kéz kirántotta onnan és elvette a telefonommal egyetemben.
-HÉÉÉ...-duzzogtam. Ő ezen persze jót szórakozott én meg megpróbáltam tőle elvenni de nem sikerült.-Mielőtt azt várnád hogy addig vereked a telefonomért hogy rád fekszek teljes testemmel és aztán egy szerelmes csókban részesítelek és utánna kimondod hogy szeretlek és én is kimondom és nyáladzás...boldogan éltek míg meg nem haltak. Na ez nem lesz. Csak add visza!-mondtam ki amit gondoltam. Szerintem kicsit megdöbbentettem de nem baj. Kihasználva az ámulását el akartam csenni tőle a mobilom de hát...Miért is jönne össze valami nekem?! Magára rántott így most lovagló ülésben helyezkedtem el rajta. Le akartam róla szálni de nem engedte.
-Neked ez a mániád?-kérdeztem ingerülten. Nem volt kedvem a hülyeségeihez.
-Talán egy kicsit szeretlek...-mondta relytéjesen mire oda kaptam a fejemet. Közelebb hajolt hozzám és bele suttogta a fülembe.-Szeretlek...idegesíteni és szivatni drága.-mondta majd egy apró puszit nyomott a fülemre.
-Ja! Meg kihasználni! Na most elengedsz vagy esküszöm nem lesz gyereked a jövőben egy szőke ribitől.-mondtam. Ezt egy kicsit megjártam mert most nekem is szőke a hajam. Hupszi! -Az a szőke ribi NEM ismétlem N E M én leszek. Tehát ERESSZ EL!-mondtam neki és végre eleresztett. Ekkor száltak be a kocsiba Jay-ék.
-Amúgy kérdezhetek valamit tőled?-hajoltam előre a szőkécskéhez. Undorodva nézett rám.
-Na...mondjad-mondta gúnnyal és megvetéssel teli hangon. Fuuuu! Esküszöm még a szállásra érünk nem marad platina mű haja ESKÜSZÖM!
-Mi a neved? Mert nekem van a fejemben egy szép kis beceneved de...már akkor kéne egy rendes név is.-mondtam bele vigyorogva a képébe. Imádom ezt a nőt idegesíteni. Nemtudom miért...de tök jó! Mert tényleg feltudom úgy cseszerinteni az agyát hogy majd leütne de nem teheti meg :).
-Na és ha megtudom a te fantáziádban levő becenevemet megsértődök?-fordult hátra hozzám.
-Kérdésre kérdésel nem illik válaszolni!-mondtam még mindíg vigyorogva. Megadóan bólintott egy kis idő után és válaszolt a magamban rég feltett kérdésre.
-Daniella. Daniella Scott.
_______________________________________
(Nem bírtam kivárni a holnapot viszont akkor holnap nem lesz rész😅😓😢)
Sziasztok! Elnézést kérek a helyesírási hibákért de ha lesz egy olyan nap hogy van vagy öt rész előre megírva és már csak fel kell tenni...na akkor a helyesírási hibákat javítani fogom. Igérem! Köszönöm hogy ennyien olvassátok és remélem kedvelitek ezt a kis irományt. Nem soká hozom a kövi részt.
PUSZIIIII!😘😂😄🐜❤

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now