💙2/ Part 5💙

1.5K 60 5
                                    

"BITCHEEES"

És el jött a pillanat! A csendes össze omlás pillanata!

Mikor felkeltem olyan fej fájás gyötört hogy azt hittem ki robban az agyam a helyéről! Egy félig ki ivott Jack Daniels-es üveg volt mellettem. Persze ki borulva! Fura hogy be baszni két pohár után be tudok de rá csavarni az üvegre a tetejét nemtudom! Na! Most már pia pazarló is vagyok és mehetek úgy ágy neműért is! Ez az! Kibaszott ügyes vagy ma is Skyler!
Rá nézek az órára hogy még hát ha van néhány perc pihenőm hogy össze szedjem magam. Amikor rá néztem az órára az 5:47 mutatott. Még volt egy kis időm. 7-re kellene bent lennem az örsön és én durván fél óra alatt el tudok készülni. Mivel nem rakok fel egy millió vakolatot a fejemre úgy mint a kolléga nőim. Rá nézek és látom magam előtt hogy van rajta kb. 20 réteg alapozó meg még mit tudom én milyen biszbaszok. Smink! Az a lényeg! De durván sok! Nagyon! Blahh...
Na mindegy! Ceszettül lüktet a fejem és hát persze 5:50-re kell be állítani azt a rohadt ébresztőt is. Rá vágtam egyet az ébresztőre remélve hogy el találom a ki kapcsoló gombot. Hát nem! Oké! Akkor próba 2! Még erősebbet ütöttem rá arra a szerencsétlen ébresztőre...de semmi! Ment tovább az az irritáló riasztó hang. Jó! Bassza már meg ez a hang! Fel pattantam az ágyba egy akkorát rá csaptam az ébresztőre hogy az el tört. Na! Fasza! Akkor a lista már meg van. Ágynemű, ébresztő.
-Még valami?-kérdezem magamtól mivel nemtudom kitől.-Na! Akkor indulhat a nap! Aaa...de nem így!-ki csoszogtam a békás mamuszomba a konyhába és meg kerestem a gyógyszerest. Kerestem egy kis fej fájás csillapítót és be vettem egy pohár vízel. Rossz volt az utó íze de tűrhető.
-Na! Most már indulhat a nap!

Kevesebb mint 30 perc alatt el is készültem és már indulni készültem a kocsimhoz amikor is eszembe jutott hogy most már ki tudja hányan látták hogy Ray a házamba volt. Ott van az az őr! Aki még annó a liftben le tapizott! Nemtudom már mi volt a neve de azt tudom hogy ismerős volt... Gyorsan be mentem a mosó konyhába és a szennyes kosarat el húzva ki szedtem a kis pisztolyt meg a kést a falba épített kis reteszből. Ki rohantam a házból és gyorsan be zártam az ajtót. Be írtam a biztonsági zár kódját és indultam is az örsre.

Amint le parkoltam ki ugrottam a kocsiból és futottam be. 6:34 volt de nekem még át kellett pakolnom a másik épületből a kis irodámba amit kaptam. Elvileg. Azt nemtudom hogy tényleg lesz e, de jó lenne. Ahogy be akarnék menni az ajtón egy kék hajú lány lép ki rajta hatalmas szemüveggel a fején. Ismerős az arcvonása valahonnan. De megint nemtudom ki ő! Annyira idegesítő hogy ismerős de nem bírok rá jönni ki ő! Na mindegy! Inkább nem problémázok ezen futok tovább. Ahogy be lépek az ajtón neki ütközök egy szekrénynek.
-Kérném a be lépő kártyáját hölgyem!-mondta én meg rá néztem olyan "What The Fuck Man?!" fejjel.
-Engedje be!-mondta a szekrény mögött egy hang. Ahogy el állt az utamból a szekeény láttam hogy a kapitánytól jött ez a hang.
-Jó napot kapitány úr! Meg tudhatnám hogy hol van a kis irodám amit elméletileg kaptam?-kérdeztem ellégé határozatlanul. Nagyon szét szortnak érzem magam ma reggel. A szokásostól eltérően durván szét szortnak. "Mert mondjuk ugy be basztál tegnap este úgy hogy a világodról nemtudtál!"-súgta egy hang a fejembe. Ja! Lehetséges! Na mindegy!
-Persze! Mivel maga el foglalt volt tegnap este ezért át pakoltattam minden személyes dolgát az új irodájába!-mondta és el kezdett menni egy lift irányába. Én követtem mert azt gondoltam hogy az irodám felé fog vezetni. Amikor elértünk a lifthez meg nyomta a hívó gombot és felém fordult.
-Nagyon merész lehet Miss White hogy ha a mester lövészetet választotta!-mondta vigyorogva. Nem az a perverz öreg ringyónak néző vigyor volt hanem az a büszke vigyor. És régen kaptam már ilyen mosolyt. De inkább nem éltem bele magam zavartan fa pofával le hajtottam a fejem és meg köszöntem. Mondjuk nemtudom ezen mit köszöntem na de most már mindegy.
Amikor meg érkezett a lift egy rakat fekete ruhás férfi szált ki belőle. Amikor el mentek mi be száltunk a liftbe. Csak akkor vettem észre hogy két fekete öltönyös fickó velünk együtt be szált a liftbe. Kicsit meg lepődtem hogy az eddigi ügynökökkel akikkel találkoztam mindegyik ugyan úgy nézett ki. Kivéve az egyik aki fel emlegette Rayt de őt már egy jó ideje nem láttam hála az égnek. A hátamat neki döntöttem a lift falának és le hunytam egy kicsit szemem. Nagyon fáradt voltam és nemtudtam hogy mikor feküdtem le aludni. Mivel halvány lila gőzöm nincs hogy mi történt a negyedik feles és egy kis Rihanna és egy kis Adele után. Ne! Ne kérdezd Rihannát se Adelet.
"A lift megérkezett"
Hallatszódott a kis irritáló hölgynek a hangja. Ahogy be léptem egy csodaszép irodát pillantottam meg. El ált a szavam! Pedig az ritka! Ilyen csak a túl érzelmes romantikás valamicskés valamikben létezik!
-E-Ez mind az enyém??-kérdeztem nagy hebegve-habogva mivel nem hittem el!
-Nem! Dehogy iis! Ez az én irodám! Az öné két szintel lejjebb van.-mondta nagy vigyorral a főnök. Jah! Túl szép is lett volna! Na akkor vissza a liftbe!
A két szekrény nem tartott velem ezért egyedül kellett le mennem a kis állítólagos irodámig. Ahogy be száltam a liftbe és elindult a következő szinten meg is ált. Én le hunyt szemmel áltam a lift falának dőlve. Próbáltam abba a 2 percbe bele szuszakolni egy jo kis alvás félét de hát ma az se jön össze! Ez is az én napom!
Főleg azzal hogy olyan mint ha valaki 2 centire álna tőlem és érezném a teste melegét. Hát ja szép...ez nem képzelgés! Ahogy le esett hogy ez cseszettül nem képzelgés és nem a pia hatása kipattantak a szemeim és két barna szempárt vettek észre. Két túl ismerős barna szempárt túl közel! Amilyen gyorsan csak tudtam el löktem magamtól. Hát persze hogy muszály neki is most jönnie! Nem lehet egy nyugodt kis liftezésem! Ááá...szép is lenne. Ahogy el löktem egy kicsit neki csapódott a szemben lévő falnak. Ahol ott voltak a gombok. Hát persze! Hol máshol lennének azok cseszett gombok! És hát meg áltunk. Ahogy el lépett a gomboktól láttam hogy be van nyomva a vész jelző. De annyira be volr az nyomva hogy ki is esett a helyéről. Le dermedve áltam a gombnak a helyével szemezve. Nem mertem rá nézni arra az öntelt fejére. Nem bírnék ki vele veszekedve még egy jó órát ha itt ragadunk.
-Úgy néz ki itt ragadtunk...kettesben-mondta és közelebb lépett hozzám. Még mindíg ugyan úgy le dermedve áltam a gombbal szembe. Hozzám akart érni de már azt tényleg nem bírtam volna ki ütés nélkül.
-Most! Hozzám ne érj!-mondtam és figyelmeztetésül fel emeltem a kezem. A fejemet a hideg lift falának döntöttem és lecsuktam a szemem. Szép lassan ki fújtam a bent tartott levegőt egy kisebb nyugodtság reményében.
-Már történt ilyen ezzel a liftel?-kérdeztem ugyan úgy lecsukott szemmel.
-Nem nagyon. Szóval el leszünk itt még egy jó ideig. -mondta majd éreztem hogy le ül a lábam mellé. Egy kicsit le lestem rá és láttam hogy a fejét a két tenyere közé szorítja és előre-hátra hintázik. Nem bírja a bezártságot? Na egy újabb tény amit nem néztem volna ki belőle.
-Maga klausztrofóbiás?-kérdeztem magázva megtartva a felsőbb és alsóbb rendű szabályzatot. Nem fogok ki kezdeni a főnökömmel. "Már annak késő". Hát persze hogy most szólal meg a kis hang a fejembe!
-Már mondtam valamit szerintem a magázásról...-dörmögte az orra alatt. Miért tán ha tovább fogom magázni mi lesz? Meg büntet azért mert nem akarok vele ki kezdeni?
-Ja mondtam már hogy maga a főnököm?-mondtam majd le ültem mellé.
-Láttad már a Szürke 50 árnyalatát?-kérdezte majd a száján végig nyalva rám nézett.-A liftes jelenet volt a kedvencem.-jegyezte meg utólag. Éreztem hogy közelebb húzódott hozzám. Nem húzódtam arrébb hát ha meg nyugszik aránylag. -Láttam. De nekem nem tetszett a film. Egy túl játszott pornóra hasonlít.-mondtam ki az igazat. Mindenki mondja hogy jaj de édesek meg minden...aha...ha imádod az ilyen túl érzelemes valamiket akkor biztos.
El kezdett nevetni mellettem.
-Hát ja! Akkor én nagy pornós lehetek mert az egyik kedvenc filmem.-a mondat végére rá hajtotta a fejét a vállamra. Egy ingben jöttem aminek a felső két-három gombját szabadon hagytam így ahogy rá dőlt a vállamra be látott a melleimhez. Szerintem ő ezt pontosan jól tudta és el kezdett helyezkedni mellettem. Ahogy le tette a lábát ami eddig fel volt húzva hát mit is ne mondjak...ellégé látszódott a dudor a nadrágján! És nem! Nem azért mert oda néztem hanem kicsit szembe tűnő! Na jó! Nem kicsit!
Egy perc várakozás után hogy abba hadja e a mozizást vagy nem inkább szépen nőiesen megszólítottam hogy ne nézze a melleimet.
-Húzz már a picsába te seggfej!-le löktem a vállamról mire ő el kezdett nevetni és a falnak döntötte a fejét majd le hunyta a szemeit. Igen! Nem magáztam mert gyönyörű mondatokat csak tegezve tudok mondani!
-Nem kellett volna ilyen kivágott pólót felvenned.-mondta ki azt fajta mondatot ami nálam annyit jelent hogy olaj a tűzre.
Még engem okol? Bocsánat de szerintem azt veszek fel amit akarok! Amikor akarok! És ez most úgy hangzott mint egy kis tinis ki rohanas a tesco közepén de nem baj! Ez az igazság!
-Bocsánat de nem érdekelsz egyáltalán.-mondtam fa pofával viszont magamban nyomtam egy gyors örömtáncot.

Viszont ő egy pillanat alatt gugolásba pattant és még reagálni se volt időm neki nyomott a jobb oldalam felöli kis falnak magával szemben. Magyarul én az ajtóval már majdnem egy síkban voltam olyan erősen nyomott a falhoz a derekamnál fogva. Nem kezdtem el kapálózni mert akkor észre vette volna hogy milyen alap dolgot felejtett el a kanosságával. A kezeim és a lábaim szabadok voltak.
-Igen Skyler? Nem érdekellek?-itt közelebb hajolt az arcomhoz. Olyan közel hogy az orra hozzáért az én orromhoz. Szinte már éreztem a lehelletét az arcomon. Az illatát viszont elég jól éreztem. Kicsit egy tenger partra emlékeztetett. Egy olyan tenger partra ahol nem zavar senki. Ahol csak a szél suhogását lehet hallani és azt ahogy a tenger csapkodja a partot.
Na jó! Ennyit az kis álmodozásról térjünk vissza a valóságba!

Már egyre közelebb hajolt a számhoz és amikor már egy ici-picit éreztem hogy hozzá ér a kezem közé fogtam a fejét és mivel a két lábam mellett térdelt én adtam egy elég erős térdest a kukijára. A fejét el rántottam mire ő el terült a földön.
-A kérdésedre a válasz. Egyáltalán nem érdekelsz és nem is fogsz.
-Oh Skyler White! Fog ez még változni hidd el! Egyszer vagy a feleségem leszel vagy a börtönben fogok megrohadni. De olyan 75-85% hogy az első lesz! Szóval készülj fel rám mert nem vagyok kíméletes az ágyban!-mondta hatalmas vigyorral az arcán ahoz képest hogy milyen fájdalmat él át. Hát nekem le esett az állam! Nem gyengén szerintem át szakította a lift padlóját az állam!
-Azt a 75%-ot csökkentsed le fele 0%-ra és imádkozzál hogy egy buzi palival legyél egy cellába és én át adnám neki ezt a csodálatos fel készülési lehetőséget Mr Grey!-mondtam majd a szokásos nagy csizmámhoz nyúltam hogy ott van e a késem. Mert ha rá szegezem akkor egy kicsit jobban biztonságban érezném magam. De nem volt a helyén. Nem volt a másik csizmámba se szóval lehet otthon hagytam. A szent gulyásleveses jó istent hogy pont most hagyom otthon.

Hallottam egy kisebb köhögést majd rá néztem arra az álmodozó pöcsfejre.
-Véletlenül nem ezt keresed?-mondta a kis zsedkésemet a kezében tartva. Azt még annó Raytől kaptam. Nemtudom hogy hogyan kéne el csenni tőle. De úgy is megoldom!
-Vissza kérhetem?-úgy se fogja vissza adni.
-Persze! Csak kérek cserébe valamit!-mondta egy perverz vigyorral. Sejtem mit akar! Nem fogok vele le feküdni soha a büdös életbe!
-Mondja!
-Pénteken. Maga és én! Vacsora! Egy autó pálya melletti kis régi étteremben. Na? Kéri a kést?-ennyi? Na akkor már inkább vissza kérem a kést. A véleményem arról hogy milyen önző és felszínes nem fog változni egy vacsora után.
-Kérem a késem!-mondtam majd ki kaptam a kezéből a kést.
-Lenne egy felté...-nemtudta tovább mondani mivel el indult a lift.
Köszönöm Istenem!KÖSZÖNÖM!!!

______________________________________
Hellooo mindenki! Remélem tetszett a rész!
Nektek szimpatikus John? (a Mr Grey utánzat!😂)
PUSZIII!😍❤❤❤🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now