🥀Part:15🥀

3K 108 0
                                    

"Should I keep it light
Stay out of the fight
No one's gonna listen
to me
If I write a song
Preach on what is wrong
Will they let me sing on TV?
Should I keep it light?"

-Daniella. Daniella Scott-mondta büszkén a szőke ri...akarom mondani Daniella.
-Szép és külenleges név.-mondtam elgondolkodva hol hallottam már ezt a nevet. Inkább nem foglalkoztam vele és vissza fordultam Ray felé hogy adja ide a telefonom a zenéimmel együtt.

Bele néztem a szemébe és elkezdődött egy harc köztünk...a...nem pisloghatsz harc.
-Úgyis én nyerek!-néztem továbra is a szemébe. Neki már elkezdett kömyezni a szeme de már nekem sem volt annyira száraz mint az elején. Viszont egy dologra nem számítottam. Elkezdte fújni a levegőt a szemembe és ez pislogásra kényszerített.
-De buzi nagy csaló vagy Te!-sóhajtottam viszont egy dolgot elértem vele. Adott egy puszit az arcomra és vissza adta a telómat és a fülesemet is. Erre elmosolyodtam és még a puszi után pár percel is éreztem a nyomát azon a helyen. Megpróbáltam nem azzal törődni így betettem a fülesemet a fülembe és az Oh wonder-Ultra life ment éppenséggel. Imádom ezt a számot. Eliskezdtem énekelni.

-Love sick the beat inside my head
Waves struck a sea of bitterness
Light up solo in the blue
Before I found you...-nemtudtam befejezni mert valaki megbökte a vállam. Kivettem a fülest a fülemből és rá néztem Rayre.
-Ami nem megy azt nem kell eröltetni.-a saját viccén elröhögte magát én meg elkezdtem ütni. Ahol csak értem. Viszont egyszer elkapta a karomat és az ablakhoz taszított. Csoda hogy nem tört be.

-Na akkor most ki üt kit?-kérdezte halványan meg csillanó fekete szemmel. Na most nemtudtam eldönteni hogy ideges vagy éppen romantikus. Kicsit féltem a kinézetétől de nem annyira hogy ezt ki is mutassam.
-Skyler...hát nem félsz tőlem?-kérdezte közelebb hajolva hozzám úgy hogy már éreztem lehelletét ajkaimon.
-Nem! Tőled nem félnék soha mert tudom hogy engem nemtudnál bántani!-mondtam amilyen határozottan csak tudtam a szemébe. Erre persze meglepődött és lemászott rólam.
-Ezt te nemtudhatod...-mondta lehajtott fejjel és inkább az ablak felé fordult.
-Dehogynem tudhatom! Ki ismertelek már ez alatt a néhány hónap alatt annyira hogy tudjam te szeretsz engem és nemtudnál elengedni egy szó nélkül sehova. És nem azért mert fogoly vagyok! Hanem azért mert szeretsz és érzel irántam vala...-nemtudtam befejezni a hegyibeszédemet mert megfogott a pólómnál fogva és közelebb rántott magához. Nagyon erővel rántott rajtam egyet és a derekamnál fogva az ölébe ültetett magával szembe.
-És ha bekattanok? Ha nem bírok le álni és megerőszakollak vagy rosszabb? HMMM? NA AKKOR MIT CSINÁLSZ?-ordította a képembe ezeket a szavakat. Félt engem. Önmagától... közelebb hajoltam hozzá pont annyira hogy remélhetőleg elhiggye azt amit mondok.
-Nem kell magadtól féltened engem. Mert le tudlak álítani ha kell...hidd el!-mondtam majd megcsókoltam. Nem akartam hogy neki rossz legyen.

Amikor vége lett a csóknak át nézett a vállam fölött és azonnal megdermedt és azt suttogta hogy...
-Szeretlek...-maga alá rántott és azt ordította hogy fejeket lehúzni. A következő pillanatban bele csapódtunk valamibe. Ez után képszakadás és elájultam...

*Ray szemszöge*

-FEJEKET LEHÚZNI!!-odítottam előre. Gyorsan megfogtam egy fegyvert és rá néztem az angyalomra. Elájult.
-FASZOMAT!-kiáltottam el magam és fogtam a fegyvert megtöltöttem nem kevés lőszerrel és kilőttem azokat akik megtámadtak minket. Előre másztam és meg akartam nézni a két dísz pintyet de abban a pillanatban csapódtunk egy fának. Bele vertem a fejem az előttem levő ülésbe. Onattól kezdve képszakadás.

*Jay szemszöge*

Nagyon fáj a fejem és sajog mindenem. Nem érzem a bal lábam a másik meg valahova be van szorulva.
-NEM HISZEM EL!-kiáltottam el magam. Körülnéztem a kocsiban. Nincs melletem El.
-ELLA!-kiáltottam el magam és hallottam egy kisebb nyöszörgést a kocsi túl oldaláról.
-I-itt vagyok...-mondta a hang ami az én pillangómé volt. Gyorsan ki akartam pattani a kocsiból de éles fájdalom nyilalt a lábamba. Erre az érzésre felkiáltottam de valahogy kirángattam onnan. Nem akartam rá nézni mert tudtam hogy a csont ki áll és egyre rosszab rém képek jelentek meg.  Viszont annál van rosszab is. Hogy El nem éli túl... A kocsi oldalához támaszkodva eljutottam hozzá. Pár horzsolással megúszta. Fú de nagy mákja van. Ekkor viszont megláttam a lábam. Ahogy mondtam a csont ki áll és el van törve.
-Jay...-suttogta Daniella viszont ez volt az utolsó dolog amit hallottam mert elájultam és be vertem a fejemet.

*Daniella szemszöge*

-Jay! JAY!-kiáltottam rá a barátomra aki most esett össze. Elkezdtem sírni. Nemtudtam mit csinálni. Nem találkoztam még ezzel a helyzettel. Viszont azt mondogattam magamban hogy össze kell szednem magam mert ha nem lehet hogy meg halnak a barátaim. És Skyler. Gyorsan felakartam tápászkodni viszont az oldalamba nyilalt a fájdalom nem gyengén. Meg néztem pólón keresztül hogy mi a helyzet a hasamnál. Egy picit vérzett de nem annyira. Jó. Ezt elkönyveltem egy doktori megállapításnak. Tovább mentem és benéztem a kocsiba. Ray védelmezően ölelte át Skyt aki most nyitogatta a szemeit. Ki akartam nyitni az ajtót viszont nem sikerült. Beragadtak.

*Skyler szemszöge*

Sípolt a fülem nem hallottam semmit és nem is láttam semmit. Meghaltam?! Nem, mert akkor nem tudnék érezni fájdalmat. Kurvasok fájdalmat csak úgy megjegyzem! Hallottam motoszkálást majd valaki megpróbálta kinyitni az ajtót de csak a zár kattogását hallottam. Valami nagyon kezdte nyomni a testemet. Mint ha valami vagy valaki lenne rajtam. Kinyitottam a szemem és megláttam Rayt véres fejjel.
-Nem...ez nem lehet.-gyorsan megnéztem a pulzusát hogy van e. Volt. Jó akkor csak elájult nyugi. Felnéztem az ajtóra amit Daniella rángatott. Be kiáltott viszont nem hallotam tisztán mit mond. Eszébe jutott valami. Olyan arcot vágott mint ha valami eszébe jutott volna. Előre ment az első üléshez és bemászott hozzánk hátra.
-Fáj valamid?-kérdezte azonnal. Nem annyira fájt semmim így megráztam a fejem. Megláttam hogy az oldalán a ruha elkezdett át ázni a vértöl.
-Daniella! Te vérzel!-mondtam és elkezdtem keresni a lábam alatt lévő kis első segély dobozban. Találtam fáslit, fertőtlenítőt és még sok cuccot ami kelhet. Jó! Nem vagyok egy orvos tudós ezt nézétek el. Gyorsan megcsináltam neki a kötést és át beszéltük hogy innen nem messze van az óceán. Kirángattuk a még  mindíg eszméletét vesztett Rayt a kocsiból, Daniella pedig Jayt fogta és vonszolta a vállán. És így indultunk meg az óceán felé fegyver nélkül és védtelenül.
_______________________________________
Sziasztok! Elnézést a helyesírási hibákért! Remélem tetszett ez a rész. Most jönni fog három rész (hétfőn, kedden, csütörtökön) és utánna ezen a héten nem lesz több rész mert megyünk családi kiruccanásra és azon én nem akaroka telefonomba temetkezve nézni ahogy a családom jól szórakozik én meg mint valami eldobott chipses zacskó vagyok. Talán. Ennyi lett volna a mondani valóm de szerintem ez valamennyire fontos annak aki szereti a könyvet.
PUSZIIII!😍😘😂😄🐜

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now