🌺Part:6🌺

4.1K 138 1
                                    

'Cause you Love Love Love
When you no I can't love
You Love Love Love
When you no I can't love
You Love Love Love
When you no I can't love you'
(Of Monster And Man-Love Love Love)

Vagy... nem?

Nem kaptam választ a feltett kérdéseimre de nem is bántam. Aznap már nem is jelenkezett Ray. Azutáni héten se. Mindíg más nézett rám hogy még lélegzek-e és nem vágtam e fel az ereimet. Sajnos még mindíg nem engednek ki. Azt mondják az utóbbi időben kezdenek meg bízni bennem de két társukat megöltem így még nem annyira bíznak meg bennem hogy a házban lézengjek szökési próbálkozás nélkül.

Mondjuk már mindegy lenne. Több mint öt hónapja kuksolok a négy fal között. Most már még Ray idegesítő pofáját se látom. Nemtudom mi baja lehet de... már nagyon nem is számít. Egy kérdésre meg kaptam a válszt. Hogy szeret e vagy nem? Erre nála a válasz... a nem volt. Haragszok rá. Nagyon is. De próbálok nem erre gondolni abban a kis időben is amíg nem ellenőrizgetnek. Mert úgy öt-tíz percenként néznek rám. Mindíg más. Már volt olyan is amikor az nézett rám akit még a furgonban meg fejeltem. Amikor végig néztem elsőnek rajta undorítónak tűnt. De most már lehet hogy egy kicsit jobban néz ki mint abban az időben. Izmosodott. Jó persze nem annyira izmos mint Ray de... miért is hasonlítom őt Rayhez?!

Már észre se veszem mennyit változtam. Már nem vagyok az a kemény csaj aki voltam amikor elraboltak. Már nem szólok vissza ha beszólnak csak néha ha olyan kedvem be vagyok. De az is elég ritkán van.

Most tél van. Le ültem az ablak párkányra és csak figyeltem hogy milyen csodálatos is a táj. Megtörtem. Egy férfi miatt. De meg esküdök hogy ezt a férfit soha többet nem fogom szeretni és nem fogok senki be se meg bízni ezek után. Mert ez az ember elvette a bizalmamat és szét zúzta azt. Porrá. Amit nagyon nehezen lehet újra építeni. Bár mondjuk az a része nem annyira biztos hogy nem szeretek belé megint de próbálkozok!

Ekkor viszont észre vettem hogy váltják egymást az őrök. Már régóta figyelem hány perc a váltás. Tíz. És észre vettem egy csövet amin vannak kisebb kallantyúk. Talán feltudnék rajtuk mászni. Úgy is este van. Jól van. Kabát fel setyak a fejre és go a tető. Vagy ahova vezet az a cső. Na! Végre nem jutok a végső elkeseredés határára! Ezért kérek majd valakitől egy pacsit! Az ablakot kitártam és meg vártam míg elmegy a váltás. Most. Motyogtam én is és a belső hangom is pontosan egyszerre. Gyorsan meg fogtam egy kallantyút és felléptem az alatta lévőre

-Húú! Jó magasan vagyok!-suttogtam magamban. Felnéztem és láttam hogy van még egy emelet. Na de jó!

Elkezdtem fel fele mászni. Egy rohadt nagy ablakhoz értem. Ez valamilyen tárgyaló lehet. Amikor viszont be néztem nem hittem a szememnek. A tárgyaló asztalon Ray dönget egy... igazi rohadt kurvát! Egyszer viszont amikor megpróbáltam fentebb menni be akadt a kabátom és neki csapódtam az ablaknak. Ray felém kapata a tekintetét. Egyre jobban mint ha józanodott volna ki ahogy rám nézett. Sírva bemutattam neki és megfogtam a kallantyúkat és ugyan úgy elkezdtem fel fele mászni. Csak most gyorsabban. Még láttam ahogy Ray az ablak felé szalad és hallottam ahogy ki ejti a nevem. Skyler...-ahogy ő kimondja a nevemet az teljesen más. Szeretet teljes. Viszont nem ezt érzi. Kurvára nem ezt érzi! Az ő szemében mint már mondtam csak egy dugható kurva vagyok. De most már nem is dugható csak egy kurva. Egy rossz kurva.

Már csak azt vettem észre hogy felértem és pihegve fekszek a friss hóban. Miután egy kicsit lenyugottam felültem.
-Te. Jó. ÉG!-motyogtam halkan. Olyan szép látvány tárult elém hogy... azt else tudom mondani. Ezt muszáj meg örökítenem. Álj! Hol. A. Telefonom?
-Neeee már! Ezt nem hiszem el! Ez is az ő hibája! Mért akkor kell egy csajt döngetnie az asztalon?? Miért nem lehetett a hálóban mint a normális emberek? De legalább megtud hadtam mennyire tud tapló lenni a nőkkel szemben. Ja... ezt már korábban is tapasztaltam. De jön nekem egy telefonnal!-fejeztem be a kisebb monológomat. Ahogy megláttam őket meg csúszott a lábam de a kabátom bele akadt egy bigyuszba és fenn akadtam. És ahogy vissza vergődtem magam ki esett a zsebemből a telefonom. Hát csak gratulálni tudok magamnak!

Egy idő után kezdett egyre jobban csípős lenni az idő. Úgy gondoltam jobb lesz ha vissza megyek mielőtt elkapok valami náthát vagy felfázást. Még vissza néztem a gyönyörű tájra és elkezdtem vissza mászni. Amikor ahoz az ablakhoz értem ahol történt a kisebb incidens kirázott a hideg. És nem a hidegtől! Jóval inkább az undortól! Undorító volt látni hogy egy gyönyörű és egyben komoly tárgyaló teremben ilyen dolgok történtek. Soha! Ismétlem! SOHA nem fogok be menni abba a terembe.

Amikor vissza másztam láttam hogy be van hajtva az ablak. Ez az! Valaki járt itt. Éreztétek a szarkazmust?Amikor a párkányra léptem kicsaptam az ablakot és a villany kapcsoló felé szaladtam. Gyorsan felkapcsoltam a villanyt és körbe néztem. Nem volt senki a szobában. Viszont egy valami szemet szúrt. Az ágyon egy levél volt. Szép írás volt. Férfias inkább. Megszagoltam a papírt és csak utánna kezdtem olvasni.

Szia Sky!
Kérlek bocsáss meg a mai dologért de... nagyon rossz napom van. Ha megbocsátassz...

Nem akartam tovább olvasni mert féltem hogy megbánom. Meg fogtam és szét téptem a lapot. Olyan apró darabokra amienre ő a szívem. Ekkor észre vettem hogy ég a kandalló. Meg fogtam a papír darabokat és beleszórtam a tűzbe őket. Mind egy szállig. Zokogva rogytam a földre és néztem ahogy elégnek a kis papír darabok. Az utolsó ami elégett az az volt amelyikre a neve volt rá firkantva. Néztem ahogy parázzsá válik és soha többet nem lessz belőle papír. Ez az én szememben is így történt. Néztem ahogy engem hátba szúr és soha többet nem kapja vissza a bizalmamat. Reménykedtem öt kibaszott hónapon át hogy beront a szobába és hogy azt mondja szeretlek és mindíg szeretni foglak! De ez csak a filmekben történik meg. Nem akarok az a siránkozós tini lány lenni. Ma meg kérdezem hogy elmenni elmehetek e futni kisérővel. Vagy esteleg edzeni. Vagy bármire amivel eltudom terelni a figyelmemet róla. Holnaptól ugyan az a kemény csaj fogok lenni aki voltam! Ezt garantálom!
_

______________________________________
Sziasztok! Nagyon köszönöm hogy már a 40-en olvasátok ezt a kis... valamimet. Nagyon sajnálom de most ez az utolsó rész három vagy több napig. Ezért tettem fel több részt. Ez a rész kedden kerül ki.(én ezt meg írtam vasárnap.) Köszönöm mégegyszer és elnézést kérek a helyesírási hibákétt is. Puszi!😍😉😊

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now