💙2/ Part 2💙

1.5K 65 0
                                    

Boldog új évet minden kedves olvasónak!😊💕
Nagyon imádlak titeket! Jó olvasást🥺💕❤🐜
🖤🖤🖤
AKIKET EGYMÁSNAK SZÁNT A SORS EGYÜTT IS LESZNEK MINDEN NEHÉZSÉG ELLENÉRE
🖤🖤🖤

Nem hiszem el! Ekkora egy seggfejt!

Be se áltam a garázsba le állítottam a motort és futottam be a házba. Eddig miért nem tűnt fel??? És miért nem foglalkoztam vele?? Álj! Megtorpantam egy percre. Akkor Ray tudthatta hogy mit csinálok itthon is ergó...be kamerázta a házat. Ki kaptam a csizmámból a kis pisztolyt. És le lőttem a kamerákat amiket már régóta nézegettem de nem foglalkoztam velük! A kulcsaimat elővéve be léptem a házba. Egy nem várt vendég fogadott! Egy nagyon nem várt vendég!

Ray ott ült a kanapémon háttal nekem. Még így is meg ismerem 4 év után. Sokkal féefiasabb lett. Felált és szép lassan megfordult. AZT A ROHADÁSOS KURVA ÉLETET! Jó régen beszéltem már ilyen csúnyán elnézést kérek emiatt de akkor is ahhhhh! Enyhén borostás volt az arca de világító kék szemei semmit se változtak! Egy picit muszáj volt észhez téritenem magam. 4 évre itthagyott Skyler! 4 évre! Úgy hogy nemtudtál róla semmit! FELEJTSD! EL!
-Szia Skyler!-mondta és nyelt egyett. Ahhhh...az a férfias hang. NEM! NEM CSÁBÍTHAT EL ILYEN GYORSAN! NEM HAGYHATOD! Hátra fordultam és el sétáltam a konyháig ott az asztal alá nyúltam de nem találtam azt amiért mentem. De akkor hol...
-Ha a M9-est keresed akkor itt van! Tudod! Nálad nem árt a biztonság.- át néztem a nappaliba és ott volt a kezében. Ideges lettem. Megfogtam azt a kis pisztolyt ami a kezembe volt újra akartam tölteni de ő megindult felém. Én el kezdtem hátrálni. NEM! Most nem játszunk ilyet Ray!
-Most nincs kedvem játszani Ray!-mondtam vigyorogva és el dobtam a kis pisztolyt le hajoltam és neki rohantam a derekának ami által hátra tántorodott de én meg toltam tovább. El toltam a falig és teljes erőmből bele vágtam! Be tört a fal. Nem baj! Megérdemli! A falat meg lehet javítani de az össze tört szívemet nem. Fel tápászkodtam róla de ő is mozdult velem együtt. És be húztam neki egyett amitől egy kicsit meg szédült.
-Rohadj meg!-mondtam és ököllel be húztam neki egyett az arca közepére. Már mint ütöttem volna ha nem fogja meg az öklömet.
-Most én jövök...-suttogta rejtélyesen. Fordított a helyzetünkön. Le fogta a kezeimet és a derekamhoz szorította azokat. Aztán neki vágott a falnak. Nem olyan erősen mint én őt de azért éreztem. Le fogott és a falhoz szorított teljes testével. Szinte éreztem heves szív dobogását. És hát mást is deeee... megpróbáltam nem foglalkozni azzal!! És annyira ismerős volt ez a helyzet. Olyan volt mint 4 évvel ezelőtt. Csak kicsit más szituációban.

*4 évvel ezelőtt*

Ekkor viszont beugrott a nagy feketeség elé egy kép. Egy kép amin én fogom valakinek a kezét. Egy eléggé erős de jó vágású kéz volt. Ez lehet hogy elég hülyén hangzik de tényleg. Egy kicsit fentebb tekintettem. Egy erős melkast láttam meg. Nagyon jól feszült mindehol a póló rajta. Meg nyaltam az alsó ajkamat és vigyorogtam mint a vadalma. Kicsit fentebb akartam tekinteni de ekkor kinyilt a szemem és felültem mélyekete lélegezve az... ágyban?! Hogy kerültem én fel az ágyra? És miért lihegek úgy mint egy maraton futó? Mikor viszont le akartam mászni egy testbe ütköztem. De még ki testébe! Álj! U-ugye... n- nem!

Fel sikoltottam mint egy hülye kis gyerek aki pókot látott. Kiugrottam az ágyból úgy ahogy a snickers reklámból a fiú is! Gyorsan be akartam futni a fürdőbe de egy erős kéz a derekamba méjedt. Ahogy a falhoz taszított egyaránt fogta be a számat is.
-Na most mi a faszom bajod van?-kérdezte a reggeli szexi rekedtes hangján. Ettől a hangtól egy kisebb hideg rázásom lett.

*Vissza a jelenbe*

Amikor a kis vissza tekintésemnek vége lett éreztem hogy sokkal közelebb van Ray mint volt és a szája az...az én számon van... MEGCSÓKOLT?? Huuu....ha kitudok jutni a szoritásábol na akkor neki vége lesz egy életre! De addig ameddig érzem hogy szerintem nemtudok ki jutni inkább maradok és kicsit ki élvezem a helyzetet. Hiszen...4 éve nem csókolóztam senkivel. Főleg nem vele aki kibaszott jól csókol és hát nem is néz ki annyira rosszul meg hát az izmai is meg a....NEM! NA! NEM! -Emlékezz már mit tett veled ez a fasz fej??-mondta a belső hangom eléggé fenn hangon a fejembe. De a belső hangom hogy tud fenn hangon beszélni a fejembe?...na mindegy! Kicsit vissza kéne téeni a jelenbe mert még a végén oda adom neki a testem. Amikor vissza tértem annyit éreztem hogy a teste szinte nekem feszül kezeimet meg a falra szorítva nem bírom mozdítani. Viszont a fejemet se. Na ezt hogy tudta össze hozni?? Ahogy ki nyitottam a szemem egy tenger kék szempárral talátam szembe magam. Azzal a tenger kék szempárral amibe olyan jó lenne csak úgy el veszni és nem gondolni semmire. Nemtudom hogy miért van ilyen késztetés bennem de úgy látszik a józan eszemet el vesztettem! Szinte rá haraptam a szájára mint egy ki éhezett vad. Olyan jó érzés volt érezni ahogy megcsókol. Érezni ahogy egész testével nekem feszül. Érezni ahogy törődik velem. Teljesen át adtam magam az élvezetnek és neki.

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now