🌻Part:27🌻

2.3K 96 0
                                    

"Don't ask me why
It's done
So long, goodbye
I'm gone
Something in the way
Why am I cryin for you babe?
Can't stand the Rain
Time to move on anyway"

'Létezik az hogy az ördög vissza tér a sírból?!
Gyorsan el vágtam Daniel nyakát és meg fordultam.
-APA??!! De... Te nem lehetsz! Te nem lehetsz itt! Nem! Kicseszett ül ne... -itt félbe szakított azzal hogy felém tett egy lépést.
-Meg ne merj mozdulni! Ott hagytál minket! A házban! Anya minden éjszaka gürizett arra hogy legyen kenyér az asztalon! És hogy ne csak vértől ragadós pénzen éljünk! De te ebbe szartál bele! Magasról leszartad az egész családot te...-itt én mentem hozzá közelebb és lendületből pofon vágtam. Amit hagyott.-kiálhatatlan fasz fej!
-Na jó...ezt túl reagálod ki...-most én szakítottam félbe mert tudtam hogy azt a szót akarta ki ejteni a száján amit ha most ki mondott volna megöltem volna. De meg is fogom. Csak idő kérdése! Meg hogy mikor jön ki az agyfasz hatása...
-Ne hogy kimért ejteni azt a szót a szádon! Neked nincs olyan ember akit csak le kicsimezhetnél. Mert neked soha többé nincs családod! Se lányod. És feleséged se...-a végére egy szem könny cseppet ejtettem el. Apám olyan dühvel nézett rám mint még soha! Közelebb lépett hozzám és le kevert egy akkora pofont hogy a Földre estem. Próbáltam a falhoz kúszni minél messzebb tőle. Ő nekem csak is fájdalmat okozott. Semmi mást. Egy élő lélegző fegyverré nevelt. És a fegyverlét is fájdalommal jár. Nem is kevéssel. Utálom őt! Gyűlölöm minden egyes porcikámmal! Amikor felnéztem két villámlás barna szemmel találtam szembe magam. Sajnos ebből a szemből örököltem tőle is és anyától is. Felém közelített majd le gugolt elém.
-Tudod Skyler. Én soha nem szerettelek és nem is foglak.-ekkor láttam meg Villani valamit a zsebében majd eszembe jutott hogy láttam a zsebében egy karambitot. Láttam hogy el kezd közelíteni a hasam felé de ekkor meg fogtam a kezét ki csavartam a kést a kezéből és felé fordítottam és a nyakához illesztettem. A szemébe néztem jó mélyen. Majd ki mondtam azt amit már nagyon rég ki kellett volna.
-Én se! Csak én már nem is tudnálak többet! -még kérlelni akart de én hamarabb léptem. El vágtam a nyakát. Élettelen teste úgy hullott a padlóra mint egy fa levél a fáról amikor ősz van. Nem hallottam semmit. Csak sípolást. Ő az egyetlen ember akit meg öltem és nem mondtam érte imát. Semmi pénzért nem szólaltam volna még abban a percben. Aztán el gondolkoztam. Nekem már nincs családom. Már mint vérszerinti családom. Vagy van csak én nem tudok róla. De most nem akartam semmivel se foglalkozni csak pihenni. Le csuktam a szememet és már csak annyit észleltem a külvilágból hogy egyen ruhás emberek rontanak be a szobába. Rendőrök. De már azzal se foglalkoztam ha le tartóztatnak mert csak egy kicsit pihenni akartam. És sikerült is.

*Ray szemszöge*

Annyira rossz érzés kerített hatalmába egyik percről a másikba mint amikor tudatosult bennem hogy anya...kisétált az élők világából. De nem! Skyler biztos hogy nem!
-A kurva életbe is Jay! Nyomd tövig azt a redvás pedált!-ordítottam Jay-el mint eddig is. Azt hittem hogy úgy jobb lesz. De nem lett. Tényleg! El is felejtettem mondani hogy hova megyünk. Megyünk meg menteni Sky életét. Ó! Hát az ilyen napi dolog! Ja...NEM! Kurvára aggódok miatta de tudom hogy tud magára vigyázni. De az a rossz érzés még mindíg bennem van és bennem is fog maradni! Amíg nem látom Skyler édes de imádnivalóan idegesítő arcát. Hogy aztán úgy ordibálhassak vele hogy mi a jó büdös francért kelett otthagynia engem a parkolóban??! Esetleg miért egyedül ment el több millió ember ellen. Érted?! EGYEDÜL!
-Ray! Van egy kis gond!-rántott vissza duzzogásomból Ell hangja. Gyorsan előre furakodtam mert persze hogy nekem kellet hátra beszálnom na mindegy... Rengeteg rendőr autó és mentő kocsi ált a régebbi White maffia ház előtt.
-Fékezzetek le én meg rá kérdezek hogy mi folyik itt. Ti nem mozdultok! Érthető voltam?-kérdeztem határozottan. Mind a ketten bólintottak én meg ki pattantam a kocsiból és el kezdtem futni a mentősök és a rendőrök irányába. Amikor oda értem meg kocogtattam egy mentős vállát és amikor az hátra fordult kérdőre vontam.
-Mi folyik itt?
-Ez egy titkosított ügy ura...-nemtudta befejezni mert a szavába vágtam.
-A barátnőm is bent volt a házba. Skyler White. Kérem segítsen nekem!-mondtam könyörögve.
-De uram kére...
-Emgedje be! Ha a hölgy barátja jöjjön csak! Az a nő egy hős!-mondta egy rendőr bele szólva a vitánkba a mentőssel. Rá vigyorogtam a mentősre majd őt ki kerülve beléptem a kijelölt területre. Jesszusom mennyi rendőr! Ha ezek közül valamelyik fel ismer nekem végem van! Úgy kb. örökre! De ezzel nem foglalkozva követtem a rendőr fickót aki egy mentő autóhoz vezetett. Annak kinyitotta az ajtaját és meg láttam Őt. Ugyan olyan gyönyörű volt mint amikor utoljára láttam. Amilyen gyorsan csak tudtam fel másztam a kocsira és odarohantam mellé és el kezdtem neki beszélni.
-Jaj édesem. Miért hagytál ott? Ha nem lettél volna annyira bolond most nem egy mentő kocsi hátuljában ülnél hanem melletem.-itt elejtettem egy könny cseppet.
-Nyugodjon meg! Nincs semmi baja csak alszik. Nagyon ki lehetett merülve ha így el aludt. Tényleg! A nő egy hős! Megőlt kb. 10-12 embert bele értve az egyik legádázabb maffia vezért is Nathaniel White-ot aki el játszotta a halálát még 1 évvel ezelőtt. Nagyon büszkék vagyunk rá és fel is akarunk majd neki ajánlani egy állást a rendőrségnél. Ha lenne szives át adni ezt a levelet neki amikor felébred a rendőrség nagyon hálás lenne önnek. Nem kell bevinni a korházba nyogodtan haza viheti hogy inkább otthon ébredjen fel mint egy korházi szobában. További szép napot uram.-mondta majd meg veregette a vállam. Nekem ez így sok! Kurva sok! El akarják venni tőlem azt az egy dolgot ami boldogságot hozott az életembe és azt az egy embert akit én szeretek??! Na biztos hogy nem! Pfh...ez biztos egy vicc! Teljesen biztos! Inkább nem foglalkozva az idióta gondolataimmal Skyt a hajlatánál és a derekánál fogva mennyaszony pózban fel emeltem és elindultam vissza a kocsihoz.

Amikor oda értem látszott Ell-en és Jay-en hogy meg könyebbűltek amikor a karjaim közt meg látták Sky-t. Ell kipattant a kocsiból és el kezdett rohanni felém. Gyorsan csendre intettem és el kezdtem mutogatni neki hogy nyissa ki a kocsi ajtót. Azt is tette. Beszáltam hátra és Sky fejét az ölemve fektettem. Olyan egyedi volt. Nem az a tömeg lány. És én ezért is szeretem! Mert ki tűnik a tömegből és el mondja a véleményét ha rossz ha jó. Annyira szeretem őt!

Kb. egy jó fél óra bámulás után úgy döntöttem inkább én is alszok egyet. Ma magyon sok minden történt és ezt a mindent holnap tudatnom kell Skyler-rel is. Sajnos...érzem hogy ennek nem lesz jó vége.
______________________________________Sziasztook! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon DE NAGYOOON sajnálom hogy nincsenek részek és mindíg csak ígérgetem! De annyira nincs időm hogy az már gáz! Egyszer erre rángatnak egyszer arra! Kurvára unom! Próbálok mindíg minél többet írni egy részbe hogy legalább meg legyen az 1000 szó. Most meg is van és azért teszem ki ezt. Még egyszer tudom hogy ezek csak ki fogások de nagyon sajnálom még egyszer!

ÉS KÖSZÖNÖM A TÖBB MINT 5K MEGTEKINTÉST!
ANNYIRA SZERETLEK TITEKEET!
PUSZIII!😭😭😭😭❤❤❤❤❤❤🐜🐜🐜🐜

A Maffia az Életem! Où les histoires vivent. Découvrez maintenant