🌷Part:20🌷

2.8K 105 6
                                    

"We got the stars (stars)
We got Audio
Make the Bom Bom Beat
I'll give you melody
Make the Bom Bom Beat
I'll give you melody
Make the song so sweet
You gon' hőmérséklet white me, Oh"

Csodálatos és egyben rémisztő volt.

Csak néztünk egymás szemébe és nem mondtunk semmit. Szavak nélkül is meg értettük egymást. Viszont ezt a (számomra) csodás pillanatot Anyám zavarta meg aki agódó arccal közeledett felém. Amikor mellém ért lehajolt hozzám és megölelt.
-Jól vagy kicsim? Nagyon szeretlek ugye tudod? Apád egy állat! Meg is mondtam neki hogy egy hónapig haza ne merje dugni a képét mert én kergetem ki egy seprű el a házból!-részben ezért is szerettem anyát nagyon! Kiált értem még ha ő is fog kapni miattam. De nem érdekelte! Annyira szeretem! Nekem van a világon a legjobb anyukám!
-Köszönöm!-suttogtam a nyakába.

Egy türelmetlen köhintés miatt a 'taxi srácra' tapadt két kérdő tekintet.
-Bocsánat! Nem akartam meg zavarni az anya lánya pillanatukat de indulni kell!-mondta majd elindult ki. Egy kisebb dohos motelba szállásoltak el. Amikor kiértünk és a kocsi felé indultunk egy kéz ragadta meg a karomat és elhúzott anyáéktól egy sikátor felé. Sikítani akartam de nemtudtam mert befogta a számat a kezével!

Egy idő után elkezdett olyanokat suttogni a fülembe hogy 'remélem basztak már meg mert ha nem nagyon fog fájni!' vagy 'imádom a barnákat!' ó de a legjobb a 'imádlak bébi' volt. Nagyon ismerős volt a hangja. Nem ijedtem meg csak egy picit. De mivel tudtam hogy sokkal erősebb vagyok és gyorsabb nem agódtam. Egyszer csak egy kuka mellé akart dobni viszont én kihasználva a lendületét neki nyomtam háttal a kukának. Egy ordítás hagyta el a mocskos száját és nekem rontott. Nem volt időm felmérni hogy ki ő. Neki tolt a szemben lévő falnak és rám nézett. Végre kirajzolódott hogy ki is ő... a kereszt apám volt az... Troy Turner. Utáltam! Amennyire egy embert lehet utálni! Amikor fel eszméltem a bámulásból teljes erőmből bele térdeltem a gyomrába majd nem vártam meg még eldől hanem még egy öklöst adtam neki az állára. Nem gyengén!
-Miért? Hmm?! Ez mire jó neked? Hogy megerőszakolod a fél családot? Csak jó hogy még a másik fele tud önvédelmet!-ekkor viszont nekem ugrott és a falnak taszított. MEGINT!
-Te ezt nem érted Sky! Kurvára nem értesz semmit! Mert ugyan olyan kis hülye liba vagy mint a tö...-nemtudta befejezni mert egy akorát rúgtam férfiasságára hogy eldőlt. Eszembe jutott hogy van egy kés a csizmámban. Még jó hogy magasszárut vettem fel! Gyorsan elő kaptam és legugoltam a feje mellé. Fel akart kelni de én nem hagytam vissza nyomtam a fejét a mocsokba és a nyakához illesztettem a zseb késem.
-Régebben felnéztem rád! De te elszúrtad! Rég elszúrtad! Még ott amikor meg próbáltad megerőszakolni az anyámat!-itt felém pillantott és ijedten nézett a szemembe amely most könnyektől volt homályos-Igen! Végig néztem! Öt évesen! Érted! EGY KIBASZOTT ÖT ÉVES VÉGIG NÉZTE AZT AHOGY TE-itt jobban rá szorítottam a nyakára a kést-MEGPRÓBÁLOD MEGERŐSZAKOLNI AZ ANYJÁT! A SZÜLŐ ANYJÁT!!-itt már bőgtem.
-Tudod...-ahogy meg szólalt rá kaptam a tekintetem. Kérdőn felvonta a szemöldökét én meg bólintottam-semmit sem bántam meg azokból a pillanatokból amikor egy lánynak vagy egy nőnek adtam meg azt amire vágytak. Vagy...esetleg amire én vágytam.-nevette el magát. Még szorosabban nyomtam a kést a torkához de nem annyira erősen hogy meg is vágjam.
-Az utolsó perceidet akarod lerövidíteni?-sziszegtem össze szorított fogakkal.
-Nem...-mondta habozással a mondat végét-hanem a tieidet!-megfogta a nyakán tartott karomat és el rántotta a torkától. Kicsavarta a kezemből a késem és megpróbálta bele szúrni a gyomromba. De én fürgébb és valamennyivel erősebb voltam. Elkaptam a karját a két kezemmel és az ellenkező irányba csavartam mind a két kezemmel ezzel elérve a kívánt fájdalmat. Ki ejtette a kezéből a késem én meg kaptam az alkalmon! Felkaptam a kést a fél kezemmel és bele szúrtam a szívébe.
-Sajnálom...-mondtam és lassan el fektettem a földön miközben elmondtam egy imát érte. Igaz hogy rossz ember volt. Igaz hogy sok embert bántott...lelkileg és testileg is. De ugyanúgy ember volt. És szerintem az emberek a halálukkor meg érdemelnek legalább egy imát. Bármennyire is volt rodhadt belülről a lelke annak a bizonyos embernek.

Amikor végeztem szipogva áltam fel a földről. Amikor kiértem az utcára céltalanul indultam el a nagy városban. Nemtudtam merre kell a kocsihoz vissza menni. Viszont egy idő után éreztem hogy a lábaim már nem bírják sokáig ezt a sok sétát. Egyszer csak meg hallotam  hogy valaki a hátam mögül a nevemet kiabálja.
-Skyler! Álj már meg az Isten szerelmére!!-annyira ismerős volt ez a hang. Nemtudtam ki az de nem akartam vele foglalkozni. Nem vagyok ember. Egy gyilkos vagyok! Egy igazi hideg vérű gyilkos! Eddig bírtam! Ott helyben fel mondták a lábaim a szolgálatot és össze estem. Amikor elterültem nem akartam más hova nézni csak is az égre. Meg találtam a kis Göncölt és annak testvérét a nagyot is. Egyszer fölénk hajolt valaki. Hortelen nemtudtam ki venni hogy ki az csak arra tudtam fókuszálni hogy az ölébe ránt és meg ölel. Ez az ölelés rántott visza a valóságba. Felnéztem az én 'meg mentőm' arcára és mint egy kés úgy hatolt belém a felismerés. A taxis srác volt az én hősöm! De mi a neve? Olyan hülye vagyok! Bakker most öltem meg egy embert és ezen gondolkozok?! Amikor rájöttem mit beszéltem meg saját magammal egy könny csep csordult ki a szememből.
-Ne sírj kérlek! Minden rendben lesz! Az a mocsok meg meg érdemelte a halált!-mondta suttogva és lecsókolta az arcomról a könnyeimet.
-K-kérdezhetek valamit?-kérdeztem ő meg bólintással jelezte hogy igen-Mi a neved?-erre valamin elgondolkodott aztán megszólalt.
-Ray Garison Edward...

*Vissza emlékezés vége*

Ezt. Nem. Hiszem. El!! De...de lehet hogy nem ő volt az mert ott van az az Edward név. Igen! Tuti hogy egy másik ember rántott vissza az élők sorába. Igen! De meg kérdezzem tőle hogy van harmadik neve? Valyon igaz e hogy ő a múltbéli szerelmem? Vagy csak egy kisebb közbe esés és nem ő az? Úgy döntöttem meg kérdezem.
-Ray?-kérdeztem kicsit remegő hanggal.
-Igen?
-Kérdezhetek valami?-bólintással jelezte hogy igen.
-Neked van harmadik neved?-erre felém kapta ijedten a tekintetét. Neeem! Az nem lehet!
______________________!!!!!!!!!FONTOS!!!!!!
Sziasztok! Bocsi hogy most hagyom abba de hát na!😉 Remélem tetszett a rész és sajnálom de egy kisebb szünet fog következni. Ez lesz pár napig vagy hétig még ez az utolsó rész egyenlőre. Sajnálom de nincs ötletem😞
PUSZIII❤️😔😞

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now