🌺Part.:7🌺

3.5K 130 0
                                    

"Tell me who's that writing
John the revelator
Tell me who's that writing
John the revelator
Tell me who's that writing
John the revelator wrote the book
Of the seven seals"

Holnaptól ugyanaz a kemény csaj fogok lenni aki voltam! Ezt garantálom!

Amikor felébredtem egy kisebb fájdalommal az alhasamban bementem a fürdőbe. Amikor viszont fürdeni akartam volna megláttam hogy van egy kisebb vérfolt az alsóneműmben. Megjött. Utálom. Nagyon. A legjobban gyűlölt dolog az egész világon ez.
-Menjen el a jó büdös francba!- gyorsan kirontottam a szobámba és össze szedtem pár tiszta ruhát.

Miután lefürödtem és meg csináltam a reggeli rutinomat gyorsan felöltöztem egy edzős cucba. Ami egy sport topból, rövid nadrágból és egy jó futó cipőböl ált. Ki kopogtam az ajtómon és megvártam míg bejön valaki.
-Mit szeretnél Sky?-kérdezte ha jól emlékszem Jay.
-El szeretnék menni edzeni. Nincs valahol a telketeken valami kisebb edzőterem féle?-kérdeztem érdeklődő hangnemet eröltetve magamra. Nem nagyon érdekel ha nincs akkor meg vagy eljön velem futni vagy addig könyörgök míg el nem visznek valahova.
-De van egy elégé nagy. De egyedül nem mehetsz el. Megyek veled. Rám is rám férne már egy kis edzés.-mondta majd elmosolyodott. Sugárzik belőle a kedvesség. Szerintem nem is ön szántából ált be a legrosszabik legroszabjához. De akkor mi történhetett?
_______________________________________
Sziasztok! Bocsánat hogy ilyen rövid rész lett csak akartam valamit írni meg eszembe is jutott valami... szóval ja. Egy dologot nagyon köszönök...

HOGY MÁR TÖBB MINT 100-AN OLVASSÁTOK EZT A KIS IROMÁNYT!!! Nagyon szépen köszönöm hogy ennyire szeretitek ezt a kisebb történetem. Próbálom hozni a részeket és most a lemaradásomat is be akarom pótolni. Még egyszer nagyon szépen köszönöm (amikor meg láttam a 104 számot a kijelzőn szó szerint eldobtam a telefonom és ekkezdtem örömömben ugrálni. Anyáék csak néztek hogy mi baja van ennek a hülyének😂😂)!
IMÁDLAK TITEKET!😘❤🙅‍♀️

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now