🌷Part:24🌷

2.5K 95 2
                                    

"Don't touch me
I'm fragile
I'm bitter in my heart
Mama sold me
For candy
And I was ruined from the start
Why do you have to sell me to those mean old men?"

Még mindíg rossz kislány akarsz lenni?!-Ajjaj!

Nagyon feldühítettem! Még nem hallotam ennyire félelmetesen...suttogni?! WOW! Ezt el kell tőle tanulnom! De komolyan! El vigyorodtam a gondolatomon és már majdnem fel is nevettem amikor Ray még erősebben nyomta a csuklómat az ágy keretnek és teljes testével rám 'feküdt'. Azért raktam zárójelbe mert nem teljes test súlyával támaszkodott rám. Még fel baszott ideg állapotában is tudott vigyázni rám. Annyira tudtam szeretni ilyenkor. Persze nem arra célzok hogy úgy fogja a kezem és úgy néz rám mint egy állat. Egy eléggé ki éhezett állat!

Éreztem hogy lazít szorításán én meg ezt kihasználtam. Bele rúgtam férfiasságába mire ordítva gördült le mellém az ágyra. Én feláltam szép lassan az ágyról. Ő még próbálkozott meg fogni de nem jött ösze neki. Azon gondolkodtam hogy most itt az alkalmam el lehetne menekülnöm. Tudok kocsit lopni és van pénzem is amiről ők persze nemtudtak. Gyorsan át néztem minden szekrényt és az utolsó előtti szekrényben találtam egy rózsaszín szőrös bilincset. Fúj... Ez undorító! De a célnak meg felel. Gyorsan rá másztam Ray-re és a szemébe néztem ami most megint (vagy még mindíg) fekete lett.
-Na mi van baby meg gondoltad magad?-mondta egy kaján mosoly kíséretében. Nemtudom nála mi ez a hangulat ingadozás de már nem sokáig fogok tudni ezen gondolkodni.
-Igen...nagyon kívánlak...-a végét a fülébe suttogtam és meg nyaltam a fülét.
-Mhhh...valaki nagyon rossz kislány.-mondta majd vadul ajkaimra hajolt-de ez tetszik..-motyogta két csók között. Olyan jó érzés volt ez a csók. Minden érzelmemet próbáltam bele adni mert nemtudhattam hogy ez e az utolsó csókunk. Egy idő után Ray megunta az érzelgősséget és bele markolt a fenekembe. Erre a tettére bele nyögtem a csókunkba. Ezt ő egy győztes mosolyal nyugtázta. Ő megunta azt hogy én dominálok ezért maga alá gyömöszölt. Úgy hogy közben újabb csók csata vette kezdetét. Szinte már falról egymás ajkait a dominanciáért. Szinte már majdnem én is győztem ami miatt muszáj voltam elmosolyodni és ezt ő ki is használta. Át vette a dominanciát tőlem. Közben ujjai fel fedező útra indultak a testemen. Amikor a combomat egyre feljebb kezdte simogatni éreztem hogy egyre feszéjesebb vizekre evez.
-Bébi...olyan jó vagy még ebben is...-tovább csókolt de éreztem hogy még van valami amit nem mond ki.

Hirtelen olyan gyorsan történt minden! Le mászott rólam és az ágyról is majd a kezét nyújtotta. Mind a ketten enyhén lihegve de egymás szemébe bámultunk. Ő ki pirosodott arcával kérdőn felhúzta a szemöldökét én meg bólintottam és a kezébe tettem a kezem. Na...most mit csináljak?... Ő elkezdett az ablak felé vezetni én meg nem értettem miért egy ablakhoz vezet oda. Kinyitotta az ablakot és bakot tartott miszerint én lépjek bele és mászak. Csak egyenlőre nemtudom hogy hova. Azt se tudom hol vagyok!-csapott arcon a valóság! Meg próbáltam ezzel a gondolattal nem foglalkozni és a kis tervre koncentrálni. Bele léptem a kezébe ő pedig szép lassan fel emelt. Én kimásztam a párkányra de nem mertem le nézni. Meg csapott a szabad levegő kicsit hidegebb áramlata. Szerintem kicsit maga...ÚR ISTEN! Akkor néztem le a lábaim alá. Nagyon...bocsánat...kurva magasan voltunk (és ez még enyhe kifejezés volt!). Gyorsan fel néztem és láttam hogy egy szint választ el a tetőtől. Fel kapaszkodtam az egyik kilógó csőre és felhúzták magam. Amikor felmásztam az utlsó párkányra egy kicsit kiváncsi lettem. Be néztem az ablakon hogy lássam ott mi folyik. Kíváncsiságból kicsit aláb hagyott amikor meg láttam egy eléggé ismerős alakot. Nemtudtam fel ismerni így inkább tovább másztam. Amikor fel értem a tetőre előrébb szaladtam és a lélegzetem is elakadt. Nemtudtam meg szólalni csak tátogni tudtam mint egy hal.
-Na hogy tetszik?-Ray Nemtudom hogy tud ilyen halkan lopakodni de ez az én részemről a jövőben nem lesz ínyemre. A fülembe suttogott amitől kirázott a hideg. Adott egy puszit a vállamra majd meg fordított a tengelyem körül. Legugolt elém és meg fogta a mancsom. Először meg lepődtem de utána elkezdett könnyezni a szemem. Nem akartam sírni mert ezt az ajánlatot muszáj lesz elutasítanom. Nemtudok mást tenni ha ki akarok szabadulni és magamtól vissza venni a maffiám!
-Skyler White!-bele nyúlt a zsebébe és meg fogott valamit. Már elkezdtek folyni a könyeim is.-Te olyan vagy mint a puszta! Amikor szél csend van akkor nyugott mint a kis csordogáló patak. Amikor tomboló vihar van meg próbál nyugott lenni de nem nagyon jön össze neki. Tudom nem vagyok egy Petőfi de remélem elég romantikus...-elkezdett kuncogni és elő húzta a zsebéből a rég relytegetett tárgyat.-Skyler White! Lennél a barátnőm, a párom, a másik felem?-és elő húzta a rég relytegetett tárgyat. Amikor meg láttam nevetésben törtem ki. Ennyit a nagy romantikáról. Már a földön fetrengtem a nevetéstől de még mindíg nemtudtam abba hagyni. Amikor fel néztem láttam ahogy ő is relytegeti a kitörő nevetését. El árulták a nevető ráncai. Á kis huncut!
-Persze hogy...-itt meg áltam egy pillanatra. Eszembe jutott a tervem. Ha erre igent mondok akkor lehet hogy nem lesz szívem el hagyni Őt. Már érzem mi ez a nagyon furcsa érzés a hasamban amikor meg látom. Amikor a szemébe nézek. Amikor meg szólal azon a nagyon mély baritonján. Engem még is csalogat és csábít. Nemtudnám őt meg bántani. Akkor látnám össze törve. Amikor rá néztem láttam a félelmet az arcán. Meg ijedt a döntésemmel kapcsolatban. Nagyon ritka amikor ő fél valamitől. Amikor még nem ismertem azt hittem hogy egy szoknya pecér örök gyerek. Nem szabadott volna hinnem az ilyesmi pletykáknak. Az mondjuk igaz volt hogy szoknya pecér volt de most már meg változott...Talán miattam talán nem ezt nemtudhatom biztosan. De annyira aranyos ahogy egy kis rózsaszín cukorka gyűrűvel előttem térdel hogy kedvem lenne a nyakába vetni magam és folyamatosan kimondani az érzelmeimet egy szóval.
Már tudom mi lesz a válaszom!
_______________________
Na sziasztok! Bocsánat a kihagyásért csak nyaraláson voltam és nem volt annyira jó a wi-fi sajnos😔 Viszont van egy valakinek jó valakinek rossz hírem!
Extra hosszú részek várhatóak mivel már csak öt rész van az első évadból. Nemtudom hogy lesz e második évad de még ezen gondolkodni fogok! Viszont találkozunk majd a kövi extra hosszú részben!😍
PUSZIII😍❤️🌷🌷😎

UI.: KÖSZÖNÖM SZÉPEN HOGY MÁR ENNYIEN OLVASÁTOK A KIS IROMÁNYOM!!😍😍😍😍 IMÁDLAK TITEKET!😍❤️❤️❤️🌷

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now