🥀Part:17🥀

2.9K 112 5
                                    

"Mmm...baby I don't understand this
You'r changing, I can't stand it
My heart can't take this damage
And the way I feel, can't stand it
Mmm...baby I don't understand it"
(XXXTENTACION😔)

Ezt nem hiszem el!!

Csak menekülni akarok a halálom elől. Ez olyan nagy kérés lenne?! Persze mosolyogva megfordultam közben jobban szorítva a pulcsim alatt levő óriás táblát. Csak ne vegye észre!
-Elnézést csak el ejtette a telefonját...-mondta majd a kezembe akarta nyomni a telefont. Bakker hogy lehetek ennyire hülye. Gyorsan hátra pillantottam. Ray közeledett felénk és amikor mellém ért kikapta a kezéből a telefonom majd meg fogta a derekamat és elkezdett a kocsi felé vezetni.
-Elnézést az illetlenségért de muszáj sietnünk a feleségemmel. Viszlát!-kiáltott vissza mosolyogva Ray fél oldalasan vissza fordulva feléjük.- Ezt még be kell hajtanom rajtad. Most ez komoly?-kérdezte de már nemtudtam kitalálni valami védést magam felé mert belökött a kocsiba és beült mellém. Én csak mosolyogni tudtam. A feleségemmel. Awww...CUKIII!
-Jay! Indulj!-amikor elindultunk bevertem a fejem az ülésbe olyan erővel indult el. Kicsit megszédültem de utánna jobb lett kis idővel. Szerencsére nem vette észre senki.

Csak bámultam ki azablakon és gondolkoztam. Ki foglalhatta el az én maffiám? Ki utálhat ennyire? És valyon az én barátaim miért hagyták ezt? Ezekre a kérdésekre egyenlőre nem találtam a választ.

Meg próbáltam kizárni a világot a fülesemmel és a táj pásztázásával. A gondolataim legmélyebb bugyraiba merülve észre se vettem hogy meg érkeztünk a szállásra. Nem volt egy öt csillagos szálló de nem is volt egy putri. Pont jó volt. Meg kopogtatott valaki a vállam így kiszedtem a fülemből a fülesem és néztem a melletem ülő monstrumra.
-Jól vagy?-kérdezte fürkészve az arcomat. Fáradt voltam. NAGYON! Ezért csak megrántottam a vállam és flegmán válaszoltam neki.
-Attól hogy a foglyotok vagyok nem kell érdeklődni a hogy létemről is. Elég ha élek nem?-kérdeztem vissza  bele fúrva a tekintetem az övébe. Ezt nem bírtam sokáig de a még jobban fürkésző tekintete nem nagyon segített rajtam. Elkaptam a tekintetem és ahogy meg ált a kocsi Jay és Ella kipattant én meg előre másztam és kiszálltam elől. Hátra mentem a kocsi csomagtartójához és kivettem a táskákból egyet és mentem Ella után (Jay a kocsinál maradt feltenni a rendszámtáblát). Ahogy be értünk egy szép és otthonos kis berendezést láttunk kis pálma fákkal meg citrom karikákkal... a nagy büdös ló pikulát! Egy szemetes kiborul a a sarokban ami körül csótányok szaladgálnak és olyan volt a padló mint ha... az ötvenes évek óta nem mostak volna fel! Az egyik folt hasonlított Mickley Jaksonra! De komolyan!
-Miben segíthetek?-kérdezte kedvesen Ellától az információs pult mögött ülő csaj.
-Foglaltunk három szobát Garison névre.-mondta El és a csaj elkezdett pötyögni a gépen.
-Oh! Igen. Ray Garison nem de? Maga a testvére?-kérdezte azzal az egyre idegesítőbb mosollyal a képén. Ekkor lépett be Ray az ajtón és ahogy meglátta a csajt a pult mögött el kerekedett a szeme. A csaj meg elkezdett rohanni felé és amikor oda ért a nyakába ugrott ezt kiáltozva-Ray! Imádlak szeretlek! Végre vissza jöttél hozzám édesem!-én meg áltam ott megsemmisülve. Na jó! Ez már több a soknál!
-ELNÉZÉST!-kiáltottam a csajra mire összerezzent és unottan rám nézett.-A kulcsokat ha szándékozik ide adni szívesen elfogadnánk! Magyarul: Adja már ide a rohadt kulcsokat!-mondtam bele mosolyogva a képébe. Ray meg bűnbánóan bámult rám. Ooo...mint ha meg bánta volna azt hogy hagyta hogy az a kis kurva kedvére csókolgassa és puszilgassa a száját és az arcát. Naaa...NEM! Azért már na!
-Jól van már! Csak üdvözöltem a barátomat!-mondta ki a végső döfést a szívembe. Na! Még jobb! Én egy jó kis játék voltam az érzéseimmel együtt.
-Baszódj meg Ray Garison!-mondtam majd kikaptam a csaj kezéből az egyik kulcsot és elindultam a szobák felé.

Amikor meg érkeztem az ajtó elé kifullad a kérdeztem magamban hogy: Mi a faszomért nem csináltatják meg azt a retkes liftet?! Gyorsan be nyitottam és elkönyvelte magamban hogy van ágy és nálam ágy=alvás végtelen mértékkel de most van benne egy kis plussz is. A sírás. Nem akartam miatta sírni de már egy-két könny csepp le folyt az arcomon. Inkább álomba akartam sírni magam de az se sikerült. Viszont támadt egy ötletem! A kocsiban beszéltük hogy hogy lesznek a szobák. Az egyikben a fegyverek lesznek a másikban Jay és El a harmadikban meg mi Rayyal. Az ötlet meg valósításához készülődve lehúzam az összes redőnyt és fel vettem a legszexisebb ruhámat. Indulhat a játék Ray!

*Ray szemszöge*

Amikor beléptem az ajtón megpillantottam egy most eléggé nem kívánt de kapóra jövő személyt. Az exemet Haileyt. Amikor meglátott elkezdett felém futni mint egy őrült.
-RAYYY!-ordította teli torokból. Hogy nem reked be?-Úúúúúgy hiányoztál! Szeretlek édesem! Soha többet nem csallak meg mással ígérem!-suttogta a fülembe de én lefagytam. Át pillantottam a válla felett és megpillantottam Skylert ahogy bús komoran minket figyel. Nemtudtam meg moccanni. Tudtam hogy nincs egy ütős magyarázatom se a tarsolyomban. Látta hogy én őt figyelem ő meg engem. Elkapta a pillantását rólunk és végre meg szólalt.
-ELNÉZÉST!-kiáltott oda hozzánk és Hailey sóhajtott egyet a karjaimban majd megfordult unott arccal. Az édesem folytatta.- A kulcsokat ha szándékozik ide adni akkor szívesen elfogadnánk! Magyarul: Adja már ide a rohadt kulcsokat!-mondta vicsorogva nézve a lányra akit régebben kihasználtam. Nem! Nem úgy! Csak kellet valaki akin kiélhetem a vágyaim és ő pont kapóra jött.
- Jól van már! Csak üdvözöltem a barátomat!-nyávogott mint egy kis sarki. Ki kerekedett szemekkel bámultam rá ő meg hátra fordult és rám kacsintott. NA. EZ. MI. A. BÜDÖS. JÓ. ISTENT. KÉPZEL. MAGÁRÓL? Soha nem voltunk és nem is leszünk együtt. Rá néztem Skyler-re és láttam hogy csillog a szeme. De most nem az örömtől. Dehogy is! Most inkább a csalódottság és a szomorúság csillogott benne. Amikor meg kapta a kulcsokat akkor még felém fordult és pont akkor csordult ki a szeméből egy könny csepp. És ezt suttogta felém: "Baszódj meg Ray Garison!"-amikor ezt kimondta egy világ tört össze bennem. Tudtam hogy ezt a bajt én csináltam saját magamnak. Tudtam hogy ezt nagyon nehezen tudom majd rendbe hozni.

Gyorsan utánna akartam menni de Hailey elkapta a kezem és vissza rántott magához.
-Ne menny utánna. Nem ér annyit.-miközben ezt mondta folyamatosan tette magát.
-Nem Hailey! Te nem érsz annyit! Azért sem mentem utánnad amikor elhagytál. És emlékszel! Te akartál vissza jönni hozzám! TE! Nem én! Tehát most eressz el vagy esküszöm hogy feljelentelek zaklatásért!-ő nemtudja hogy én ki vagyok. Azért mer vissza tartani. De az a hangszín ahogy hozzá szóltam még engem is meg rémisztett. Meglepődött de engedett a szorításából. Ezt kihasználva kirántottam a karom és elkezdtem futni a lépcső irányába.

Mire felértem és kaptam rendesen levegőt meg kerestem azt a szobát amit kibéreltünk és mindegyiket meg néztem. A második volt az amelyik nyitva volt. Berontottam de teljes sötétség uralkodott a szobán. A redőny le volt húzva ez által egy-két fény csík keletkezett a falakon és a bútorokon. Bezártam az ajtót és elindultam.
-Skyler?-kérdeztem félve mert tőle ilyenkor lehet félni. Igaz hogy olyan ártatlan báránykának látszódik kívülről de belülről egy eléggé kemény maffia vezér. Ezért is tiszteltem a kezdetektől fogva. Ő az egyetlen női maffia vezér ebben az országban. Nagyon nagy tiszteletet érdemelne. De az apja pontosan szarikrá. De komolyan! Eljátszotta a halálát egy autó balesettel és most amikor véletlenül a lányát elraboltuk kihasználja és vissza foglalja a maffiát.-Ez nem vicces! Kérlek beszéljük meg!-motyogtam halkan és az ágy felé mentem. Ebben a pillanatban valaki az ágyra taszított és olyan macska gyorsasággal bilincselt is oda hogy nem is tudtam reagálni. Amikor kicsit magamhoz tértem elkezdtem rángatni a bilincset. Nem engedett.
-Oooo...Ray...nemtudod mi vár rád ma este. De egy dologban biztos lehetsz! Nagyon meg fogod bánni hogy azzal a kis kurvával csókolóztál!-mondta majd elő lépett a sötétségből. Te jó ég!
___________________________
Sziasztok! Remélem tetszett a rész. Elnézést kérek a helyesírási hibákért! Viszont valamit nagyon meg szeretnék köszönni...MÁR MAJDNEM 500-AN VAGYUNK!! TE JÓ ÉLET! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK SZERETIK OLVASNI A KÖNYVET! Na ezt nem gondoltam volna amikor elkezdtem írni a részeket! Még egyszer nagyon szépen köszönöm nem sokára hozom a kövi részt!
PUSZIIII!😘❤️😁😂🐜

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now