🖤2/ Part 7🖤

2.5K 80 34
                                    

"Hello Miss White vagy inkább Miss Grey avagy Miss Garison?"

Be élesítettem a fegyvert és lőttem. Nem is céloztam csak lőttem...

Természetesen telibe eltaláltam az almát. A kis srác majd össze fosta magát. Ezután le akartam rakni a fegyvert de John rám ugrott.
-Skyler! Te mi a faszt képzelsz magadról ki vagy? Ha egyáltalán Skyler vagy!- hasra fordított és megbilincselt. Ez most komoly? Csak ennyit tud. Még nem hallottam hogy kattan a zár ezért amennyire csak tudtam fel lendítettem a kezemet ezzel sikerült eléggé nagy erővel fejbe vágni a főnökömet. Ettől az ütéstől kicsit megtántorodott én ezt kihasználva hátra fordultam és le löktem magamról. Fel pattantam és mentem volna a szertár felé amilyen gyorsan csak tudtam. Viszont ebbe a kis alkotásomba muszáj volt bele szólnia Johnnak. El kapta a lábamat és le rántott a földre. Maga alá akart gyűrni de én nem hagytam magam. Éreztem hogy le hajol a fülem mellé viszont nem hagytam hogy bele suttogjon bármit is. Mit tud ilyen helyzetben mondani azt mondja már meg nekem valaki?? Látszik hogy igazi pöcs fej! Tehát nem habozva amennyi erővel csak tudtam megfejeltem. Sajgott utánna a fejem az is biztos de még jobb érzés volt hallani John fájdalom miatti ordítását.
-Basszus Sky álj már le!
-Azt várhatod John!-mondtam majd a két talpamat a derekához raktam és amennyi erőt csak ki tudtam fejteni a lábamból le rugtam magamról. Be akartam futni a fegyver szertárba de hallottam hogy John fel pattan mögöttem és fut utánnam. El értem a szertárhoz ki kaptam a kulcsot a kulcslyukból és be akartam zárni az ajtót. Nem sok sikerrel. Mivel John megfogta a derekam fel emelt és a vállára rakott. Én ki ejtettem a kezemből a kulcsot és próbáltam valahogy ki szabadulni fogságából.
-Na most meg vagy ki...-nem mondta tovább mivel hirtelen le dobott a válláról és be dobott a szertár közepére majd fel kapta a kulcs csomót a földről és magunkra zárta az ajtót. Viszont ahogy ez meg volt oda rohant hozzám és a számra tapasztotta a kezét.
-Miss White! Mister Grey! Kérem jöjjenek elő! Nem lesz semmi baj!-hallottam egy igen ismerős hangot. Nemtudtam hirtelen el dönteni ki az. Vagy kik azok. Dehogy ha azt mondják hogy nem lesz semmi baj tuti csinálnak valamit ha elő jövünk.

-Most muszáj csendben maradni kislány mert ha nem ki nyírnak mind kettőnket!-mondta és a homlokát a homlokomnak nyomta. Nemtudom hogy most csak simán ki használja a helyzetet mivel azt hiszi hogy most teljesen be fostam és hogy el játszom majd a félős kislányt és a karjai közé borulok hogy védjen meg. Hát biztos hogy nem! Egyre közeledett a szája a számhoz rám meg rám jött a hányinger.

Egy picit el hajoltam az arcától. Pont annyira hogy a kezemet a homlokára tudjam tenni és eltudjam tolni magamtól.
-John! Ez még mindíg nem jön be.-mondtam majd fel pattantam és el kezdtem keresni a sok cucc között. John ülve maradt és azt hiszem a seggemet bámulja. Mindent a szemnek semmit a kéznek. Mert ha az a kéz hozzá ér ahoz a mindenhez könnyen lehet hogy balesetből el törhet. De komolyan csak balesetből.

Ahogy el kezdtem kotorászni a cuccok között találtam egy sporttáskát és abban el kezdtem minden féle fajta fegyvert és robbanószert pakolni. Ahogy viszont rá néztem az oldalára láttam hogy nagy kani betűkkel rávan írva hogy "RENDŐRSÉG". Na ennél feltűnőbbet már nem is választhattam volna! Meg néztem honnan származik a táska és szerencsémre kínai volt. El vigyorodtam magamba hogy egy normális táskát se bírnak venni a rendőrségre.
-Sky! Te mi a francot csinálsz?-suttogta Grey. Hát nem nagyon érdekelt a beszari kis fiú szóval pakoltam tovább. Egyszer rá tette a kezét a kezemre és hátra csavarta. Hogy a kurva száját meg akar halni?
-Élni akarsz még John Grey? Ha igen engedj el és hagyj békén és csinálom tovább a dolgomat. Az a dolgom pedig hogy életben tartsam magamat meg...-itt amennyire csak tudtam hátra fordultam végig mértem Johnt majd vissza fordultam-pfhu...meg téged is talán.-szerintem még ennél jobban nem álcáztam az izgalmamat. Magamban el könyveltem egy-null-ra a beszólogatási kis versenyünket amiről ő igaz nemtud de én vezetek. El engedte a kezemet majd ő is fogott egy sporttáskát és ugyanazt kezdte csinálni mint én. Csak ő amennyi tárat csak tudott bele rakosgatott a táskába. Felé dobtam egy golyóálló mellényt. Erre ő elkezdte le venni a kis ingjét ami alatt nem volt semmi. Nem mertem rá nézni mert féltem hogy ott maradna a tekintetem a kocka hasán. És hogy ott is ragadna.
Ha már így játszunk. Eszembe jutott egy igen jó ötlet. Ha én is el kezdenék le vetkőzni talán egál lenne. De csak is atlétáig. És le fogom fotózni a fejét. Elő kaptam a telefonomat és a farzsebembe raktam. Aztán viszont megált a kezem a zseb nyílásánál. Bele raktam az egyik polc belsejébe és ki szedtem belőle mindent amit csak lehetett. Csak nem fogom hagyni hogy kövessenek.
-Van nálad telefon?
-Nincs. Fent hagytam az irodában.-mondta majd magára húzta a mellényt. Megjegyzem: még mindíg fél meztelenül. Cseszett jó kocka hasa van. Olyan igazi nyalogatni való. Na jó! Álj! Ennyi elég is volt John Grey hasából! Skyler! Baszki! Veszélyben az életetek és te csak a kockahasra bírsz fókuszálni?
Olyan önelégült mosoly jelent meg az arcán amitől kedvem lett volna hányni. Szóval vissza vigyorogtam és le vettem a kis ingemet ami alatt volt még egy atléta szóval nem kellett ugyanazt megcsinálnom amit John is tett.

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now