🌻Part:26🌻

2.6K 95 5
                                    

"AYO
I heard you riding with the same tall
Tall Tale
Teling them Ya made some
Saying you griding but Ya ain't going
Now here why procastinate girl? You got a lot but you just waste all yours and
They'll forget your name soon
And wont nobody be to Blame but your self (YEA)"

'-Elkezdődött a mészárlás!

Amikor kész lettem mindennel (ez alatt azt értem hogy össze szereltem minden fegyvert és a kezes lábasom alá felvettem egy golyó álló mellényt) felszerelkeztem és a kocsival egy kicsit közelebb merészkedtem a beton falhoz. Amikor kiszáltam a kocsiból szinte minden rám volt aggatva. Mint egy élő pisztoly és lőszer karácsony fa, komolyan! Nagyon nehezek voltak! Volt egy tervem. Tudtam hogy este kell bemennem mert akkor fáradt annak viszont sokan vannak. De azzal nyugtatta magam hogy fáradtabbak! Meg akartam nézni mennyit húznak a fegyverek rajtam azért szerelkeztem fel most. Hát úgy plussz 32kg. Hm...semmiség-gondoltam magamban. Járkáltam ugráltam fekvőtámaszoztam stb. Miután meg csináltam mindent le szerelkeztem és csak egy AK-t hagytam magamnál meg néhány bele illő tárat.

Miután be szálltam a kocsiba azzal be áltam egy bokorba. De nem ugyanabba mint reggel mert gondolom nézni fogják hogy hol van vér. És amikor neki csesztem az orránál a kocsi ajtót hallotam egy recsenést ami gondolom azt jelezte hogy el tört az orra és elkezdett vérezni. Nem gyengén! De szerintem egy zöld fülü lehetett akit ki küldték jár őrözni hogy csináljon valamit mert Nemtudott semmit. Gondolom én!

Egy idő után meguntam hogy csak kocsiban ülök így kiszáltam. Nem tettem fel a símaszkomat csak hoztam magammal.
-Sajnálom hölgyem segíthetek valamibe?-kérdezte egy eléggé rekedt férfi hang. Na ezt nem hiszem el!
-Igen el tévedtem. Egy nyaralásra szeretnék menni a Wall Street-re de mivel nem volt se dzsípieszem se térképen eltévedtem!-vontam vállat. Játszottam a szőke picsát. Elkezdtem csavargatni a hajam és ártatlanul néztem a férfire. Igazából még nem is nézett ki annyira rosszul. Ismerős volt nekem. Nagyon is! Csak Nemtudom hogy honnan.
-Kérem jöjjön velem és meg mutatom hogy hol kell eljutni a Wall Street-re oké?
-Oké! Köszönöm szépen!-mondtam és oda szaladtam hozzá majd a karjaimba zártam.
-Jól van ha tovább ölelget itt fogom meg baszni az út közepén érti?-mondta rekedtes hangon és a melleimet bámulta. Ezen kicsit ideges lettem de vettem egy mély levegőt annak céljául hogy lenyugodjak. Nagy részt... nem sikerült!
-Oh...maga kis perverz!-mondtam és meg böktem a hasát. Nem gyengén kockás! De nem annyira mint Ray-nek és...FOGD BE!
-Csak várjon egy percet! Valamit a kocsikban hagytam!-mondtam és vissza szaladtam mint egy hülye picsa és beszáltam a kocsiba amikor be szálltam gyorsan hátra nyúltam és elővettem a rózsaszín (Pfhuj!) ki párnázott (Dupla phuj) kis ridikülömet (tripla phuj)! Bele pakoltam a kisebb késeket és kisebb pisztolyokat na meg lőszert. A hosszú csizmámnak a szárába bele dugtam egy kis kést a másikba pedig egy pisztolyt tele tárral. Aztán kiszáltam és oda sétáltam segg rázva a hülye pöcs fejhez. Ha hozzám mersz érni le vágom a kezed!-mondta a tudatalattim amitől még jobban mosolyogtam és még jobban ráztam a csípőm.
-Mehetünk édes?-mondta és meg fogta a hátam. Előrébb húzódtam és miután ezt meg tettem hátra fordultam és rá mosolyogtam.
-Persze édeském.-mondtam és segg rázásal elindultam az úton. Hallotam ahogy felnyög a hátam mögött. A következő pillanatban a hátam mögött volt és meg fogta a seggem és le fogta a kezem. A fülembe suttogott.
-Tudom hogy te vagy Skyler White! Nem kell nekem tettetned a hülye picsát! Ugyan azért vagyunk itt. Mind a ketten a főnök halálát akarjuk. Csak más más okok miatt. Gondolom.-mondta és el engedett. Olyan düh fogott el de nem tehettem semmit mert tudtam hogy be van kamerázva inedtől a kapu. Ezért csak mosolyogva tovább mentem. 'Nem bízhatsz senkiben!'. Mondta a tudatalatimban egy ellégé ismerős hang. Ez Ray hangja volt. Ahj...nem szabad rá gondolnom! Skyler álítsd le magad de kurva gyorsan mert fejbe váglak!

A Maffia az Életem! Where stories live. Discover now