KISA SÜREDE ULAŞTIĞIMIZ BAŞARI

14.4K 769 118
                                    


Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir ki ben çok iyi değilim, ailevi sorunum var (bitmek tükenmek bilmeyen sorunlar) bölümü bu yüzden yazamadım. Erkek kardeşim zor bir dönemden geçiyor, aşırı üzgünüm, dağınığım, evde cenaze havası esiyor sanki.

Ailevi sorunumdan dolayı sevinemediğim başarımıza kısaca değinecek olursam BAKANIN OĞLU kısa sürede MİLYON okunmaya ulaştı, bölümleri geç yazmama rağmen desteğinizi esirgemediniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bugün biraz daha büyüdüğümüzü fark ettim, artık zorlanmadan (sizin sayenizde) istediğim okunmaya ulaşıyorum. Yazdığım ve yazacağım her kitaba aynı ilgiyi göstereceğinizden şüphem yok. Aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyorum işten, eğitimden kalan zamanın tamamını yazarak size ayırıyorum. Sıkıntılı, sorunları bitmeyen bir ailem var onlarla yaşadığım için her olaydan etkileniyorum ve yazamıyorum BU BENİ ÇOK ÜZÜYOR.

Bu hayatta sevdiğim zevk aldığım tek şey kitap okumaktı ama yazmayı kitap okumaktan daha çok sevdim. Sizlerle bir arada olmayı ise kitap yazmaktan daha çok sevdim. Yaşımdan utanmasam ağlayacağım aşırı duygusalım.

BİR MİLYON OKUNMA İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. Bu rakamın yeri bende hep ayrı olacaktır ve her kitabımda bunun sevincini yaşayarak sizlerle paylaşacağım.

İyi varsınız...

YENİ BÖLÜMÜ SORANLAR İÇİN tarih veremiyorum bu hafta içinde yazmaya çalışacağım. Taslağın sadece giriş pasajını yazdım devamı sorunlardan dolayı zihnime düşmedi, parmaklarım klavyeyle buluşmadı bir türlü.

Tarafımca çok sevildiğinizi bilin. Zira bu duyguyu bana tattıran yine sizlersiniz.
Ne kadar değerli olduğunuzu sakın unutmayın.

Sizler sayesinde bu uygulamada yükselen yazarlara ise bunu (değerinizi) unutturmayın.

Sağlıkla kalın.

BAKANIN OĞLUWhere stories live. Discover now