Prolog

7.3K 371 25
                                    

Pan a paní Stockholmovi žili v Květinové ulici, v malém žlutém domku, mezi červenými domy, už odjakživa. Ovšem ne odjakživa s nimi bydlel i jejich synovec Gabriel, kterému všichni říkali Gabe.

Byl mezi sousedy známý, protože když byl ještě malým dítětem, jeho rodiče se stali oběťmi autonehody. Gabriel se tak dostal do péče svého strýce a tety.

Pan Stockholm, Gabrielův strýček, vypadal už na pohled přísně a sousedé ho jen zřídka potkávali s úsměvem na tváři. Třeba se klidně i za celý den neusmál. To Gabriela velice trápilo, než si uvědomil, že je zbytečné trápit se kvůli někomu, kdo se už nezmění.

Nicméně paní Stockholmová, Gabrielova tetička, mu matku vynahrazovala naplno. Byla to milá, pozitivní dáma, tedy přesný opak pana Stockholma, a naplňovala Gabriela každým dnem svou pozitivní energií.

A tak si ve žlutém domku, který na sebe lehce lákal pozornost okolních lidí, spokojeně žili a vychovávali spolu malého tmavovlasého chlapce. Jednou za krásného slunečného dne mu dokonce koupili mourovaté kotě, aby se Gabriel necítil tak osamělý. Děti si s ním na hřišti moc nehrály a vyhýbaly se mu velkým obloukem. Neměl moc přátel, protože byl už od malička jiný než ostatní chlapci, akorát ještě netušil, čím se od nich tak lišil.

Nyní se z toho malého chlapce stal vysoký, chytrý student, který měl zcela obyčejné trable ve svém pubertálním věku. Narostla mu až příliš velká chodidla, na která se dá jen těžko sehnat obuv. A jeho končetiny byly příliš dlouhé a štíhlé. Ale největším problémem bylo, že procházel kolem dívek a ani si jich nevšiml. Zajímali ho totiž jen chlapci.

> <

Doufám, že se mi tenhle příběh podaří nějak dokončit. Sama jsem zvědavá, co z toho nakonec bude :DD Ale určitě se máte na co těšit! ^^
PŘEJI VÁM HEZKÝ ZBYTEK DNE

Vaše ElissY_

Gabrielovy trableМесто, где живут истории. Откройте их для себя