18.

2.6K 277 16
                                    

Večer, když byla Kaylee už pryč, Gabriel přišel dolů na večeři. ,,Kaylee je sympatická dívka," začala opatrně tetička.

,,Je to skvělá kamarádka," souhlasil Gabe. Věděl, že se na ní může kdykoliv spolehnout, což bylo oboustranné.

,,Máš jí rád?" zeptal se strýček.

,,Mám," odpověděl Gabe. ,,jako kamarádku," dodal. Ona už o něm věděla, že je jiný, a tak Gabrielovi vrtalo hlavou, jestli by to měl říct i tetičce a strýčkovi. Přeci jen už asi dlouho čekají, až si Gabe přivede domů svou dívku, proto by se jim nemuselo líbit, kdyby si místo ní přivedl chlapce. Musel je na to připravit. ,,vlastně bych vám chtěl něco říct,"

Tetička ihned zpozorněla a strýček si přestal číst. ,,Povídej," vypustili z úst oba najednou.

Gabriel se trošku zarazil. ,,Ehm, dobře. Jen se na to tetičko posaď," V tom neviděla tetička problém, tak hned udělala, o co ji Gabe žádal. ,,Nezlobte se prosím, ale asi nikdy si domů přítelkyni nepřivedu,"

,,To zpočátku říkají všichni, jen se neboj kluku a s nějakou se seznam," řekl strýček, který ještě moc nechápal, co se jim snaží Gabe naznačit.

,,Jednou se zamiluješ a uvidíš," dodala jen tetička, čehož Gabriel využil.

,,Možná už jsem zamilovaný,"

,,Výborně, která je ta šťastná?" zajímalo tetičku ihned. Sice ji přišlo trochu zvláštní, že Gabe před chvílí říkal, že si nikoho domů nepřivede, ale nepřemýšlela nad tím moc. Možná se jen styděl a nechtěl své dívce říkat, že ho vychovává jeho teta se strýcem.

,,Spíše, ten šťastný," opravil svou tetičku. Chvíli oboum trvalo než si to uvědomili. V okamžiku se tetička zhluboka nadechla a dala si ruku před ústa. U strýčka to bylo ale o dost horší.

,,Ty jsi se snad dočista zbláznil?!" vykřikl a bouchl pěstmi do stolu. Zvedl se ze židle a chytil Gaba za límec trička. ,,Nevychovávali jsme tě ta celá léta pro tohle! Kde jsme udělali chybu, Clarencie! Chtěli jsme, aby jsi měl jednou rodinu a děti," křičel a křičel. ,,homosexuálové jsou naprosto chlapi k ničemu! Kdyby tě viděli tvoji rodiče, ještě, že se toho nedožili!"

To Gabriela ranilo. Tetička okřikla svého manžela, aby přestal tohle říkat a aby pustil Gabriela. Gabriel se však po těchto jeho slovech sám vymotal z jeho sevření a rozběhl se ke dveřím. Nemohl uvěřit, co se právě stalo.

Kaylee měla pro něj pochopení, a to samé očekával i od svých opatrovníků, to ovšem nevěděl, že jsou čistokrevní heterosexuálové. A takový on nebyl. Nepatřil proto k nim.

Vyběhl z domu a zabouchl za sebou venkovní dveře. Potřeboval od nich utéct. Kdyby jen věděl, jak to skončí, nic by neříkal.

,,Co děláš venku tak pozdě?" promluvil kdosi v té tmě. Gabe neměl vůbec strach, cítil zklamání od svých nejbližších. ,,Gabe?"

Toho už se trochu lekl a tak se k osobě přiblížil, aby zjistil, kdo s ním mluví. Troy.

,,Troyi," hlesl. Na nic nečekal a vpadl mu do náruče. Troy jeho gesto vůbec nepředvídal, ale objal ho nazpět.

,,Stalo se něco? Ty brečíš?" strachoval se o něj. Sice ho stále bolelo to, jak ho zahlédl s Kaylee, ale užíval si jeho blízkost. Nikdo z nich už nepromluvil, protože se Gabe odtáhl a podíval se Troyovi do očí. Po tomhle toužil už tak dlouho. Gabriel byl stydlivý, a to hodně, ale v tomto případě, jakoby ho všechna stydlivost opustila.

Byl jen on a Troy. Nevnímal okolí. A v momentě konečně přerušil jejich oční kontakt a přilepil své rty na Troyovy.

Sláva!Takhle jsem sice jejich první pusu neplánovala, ale když už je dnes ten Valentýn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sláva!
Takhle jsem sice jejich první pusu neplánovala, ale když už je dnes ten Valentýn...

Gabrielovy trableWhere stories live. Discover now