🔶7🔷

3K 113 28
                                    

Namjoon

Jinle sevgili olduğumuzu açıklamıştım. İlk şaşırsalarda sonra olumlu bakmışlardı. Bekliyorlarmış zaten.

Dersler bitmişti.

Çantamı toplayıp bizimkilerin yanına gittim. Çıkış kapısını ordalardı. Gidip Jin'in dudağına küçük öpücük kondurdum. Elini tutup konuya dahil oldum. Jinle 6 aydır çıkıyoruz. 6 aydır iyi saklamıştık. Ama ters tepki verirler diye söylememiştik. Tam o sırada bir kız Kook'a doğru geldi. Kook'u dürtüp kalp şeklinde bir kağıt uzattı.

"Bu sana vermemi istedi. Ev gidince bakmanı ve tek başına bakmalıymışsın." diyip gitti.

Noluyordu acaba? Neyse 1 hafta sonra Hobi'nin doğum günü vardı.

Biraz daha konuşup Jinle ev gitmiştik. Yemek yapmaya başlamıştı. Ona yardımcı oluyordum. Malzemeleri çıkardım. Sebzeleri alıp doğramaya başladım. O da tava çıkarıp yağa koyup ocağı açtı. Sebzeleri tavaya döktüm. Jin'in arkasından sarıldım.

"Jinie~~yemek pişene kadar senin dudaklarına yesem olmaz mı~~? Tadları şu yemeklerden daha güzel." diyip dudaklarına yapıştım. O da karşılık veriyordu. Kolları boynumdaydı. Ellerimi beline koyup tezgaha oturdum. Öpüşmemin içene diller girince dil savaşları başladı. Son kez dilini emip dudaklarımız ayırdım.

"Ben doydum. Sen yerken ben seni izlerim." Utanıp tezgahdan indi. Yemekler olmuştu. Sofraya oturup yemeye başladı.

O yemeğini yiyordu. Ben onu izliyordum.

Bok gibi oldu bölüm. Beğenmedim. Ama ilham gelmiyor. Yarın bir tane bölüm atıcam galiba. Bilmiyorum o size bağlı bi şey yorum yaparsanız yarın iki bölüm gelir.

Sizi seviyorum💋❤

Jikook sevin💕💞💟

Say You Love Me~Jikook~✓Where stories live. Discover now