🔷8🔷

2.8K 117 1
                                    

Jungkook

Kız bana kalp şeklindeki kağıt parçasını verdikten sonra biraz daha konuştuk. Jimin eve gitmeye başladık. Endişeliydi. Fark ettirmek istemesede endişeliydi. Anlayabiliyordum. Nedensiz bir şekilde içimde kötü bir his vardı. Şu anda o kalp şeklindeki kağıt parçasına bakmıcaktım. O kağıt parçasına bakarsam sanki herşeyin bitecekmiş gibi hissediyorum. Ne olduğunu merak ediyorum. Ama bakmıcaktım.

Şu anlık en iyisi bakmamaktı. Umrumda değildi. Eve gelmiştik. Odaya gittik. Kağıt parçasını çekmeceye koydum. Üstümü değiştirdim. Salona Jimin yanına gittim. Jimin koltukta oturmuş. Telefonuna bakıyordu. Telefonunu alıp kenara bıraktım.

Jimin elini sıkıca kavradım. Güven verici bir gülümsemeyle ona doğru baktım. Jimin karşılık olarak sıkı bir şekilde bana sarıldı. Bana ne olursa olsun seni bırakmakmıcam diyordu. Sarılışına karşılık verdim. Ellerim belindeydi. Onu kucağıma çekip göğüsüme yasladım. Burnum Jimin'in kokusuyla kutsanmıştı. Saçlarına öpücük kondurmaya başladım. O da çok göğüsüme yaşlanmıştı. Biraz bekledikten sonra düzenli nefes alış verişinden uyuduğunu anlamıştım. Yemek hazırlıyıp onu uyandıracaktım. Koltuğa yatırmıştım. Kalkıp yemek hazırlamaya başlamıştım. Birazdan Jiminde uyanıp sofrayı hazırlamıştı.

"Kookie zehirlenmeyiz değil mi?" Sahte bir kokuyla sordu.

"O kadar kötü yemek yapmıyorum." Sahte bir alınganlıkla dedim.

Yemek yemeye başladık. Jimin'in tepkisini merak ettiğim için ona doğru döndüm. İlk başta tepkisinden korkmuştum. Ama beklediğinin aksine olumlu bir tepki vermişti. Beğendiğine dair mırıltılar çıkırmıştı.

Yemeği beğenmişti. Zaten kötü yemek yaptığımı düşünmüyordum. Hobi hyungun doğum gününe az kalmıştı.

Açıkçası Hobi hyungun doğum gün için heyecanlıydım. Çünkü bir hyung Hobi hyung açılmayı planlıyordu. Hobi hyungta onu seviyordu. Ama belli etmek istemiyordu.

Aslında ikiside birbirlerini seviyordu ama kaçıyorlardı.

10. Bölümü bekliyorum. 10. Bölümdeki tepkilerinizi merak ediyorum.

Malasef ki 10. Bölüm Cuma günü gelicek. Daha geç gelme ihtimalide var. 9. Bölüm belki erken gelebilir bilmiyorum. Bir iki saat sonra İn My Feeling'e bölüm atıcam.

Sizi seviyorum~~

Gününüz Jikookla geçsin.

Jikook'a ilgi gösterin sevin onu

Fazla saçmalamadan gidiyim ben skdyrsndnsm.

Say You Love Me~Jikook~✓Where stories live. Discover now