🔷19🔷

1.5K 78 6
                                    

Bu bölüm kısa oldu.

Jungkook

O gün sadece dudaklarımızı bir birlerini ezmişlerdi. Sanki savaş içerisindelermiş gibi olmuştu. Nefessiz kalınca geri çekilmişti. Geri çekildiğim zaman göğüslerimiz birlerine çarpıyordu. Tek eli beni duvarla arasına alıyordu.

Onu inceliyordum.

Onu incelerken utanç duygusu bedenimi ele geçirmişti. Daha ağır başmıştı. Diğer eli ise belimdeydi. Kaslı kollarıyla belimi sarmıştı.

Güven içerisindeydim. En azından öyle hissediyordum. Dolgun dudakları daha da şişmişti. Saçlarını çekiştirdiğim için dağılımıştı.

Dağınık saçlı dolgun dudakları daha şişmiş derin nefes alıp veren bir Park Jimin her zaman görmüyordum. Gözleri dudaklarımdaydı.

Daha fazlasını istiyordu. Bende istiyordum. Son kez dudaklarımızı birleştirdim. İpler onun elindeydi. Zaten belindeki kolları olmasa sanki düşecekmiş gibi hissediyordum. Düşmemek için bir de ellerim omurlarındaydı. Omuzlarını tutuyordum. Belime sarılan sıkı kollar sayesinden düşmezdim. Düşmeme izin vermezdi.

Diğer öpüşmemiz gibi değildi. Daha duyguluydu. Sanki duygularımızı öpüşerek anlatmaya çalışıyorduk. Ağlamak istiyordum. Dudaklarımız değilde kalplerimiz birbirlerini öpüyordu. Öyle hisseditiriyordu.

Bu his beni etkilesede o benim hyungumdu. Bi an sadece şehvet ve arzuya kapılıp akışına bırakmıştık.

Bunu daha fazla ilerletemezdim. İlerlersek bunu sonu yatakta biterdi

Hemen dudaklarımızı ayırdım. Kollarında kurtulup yukarıya koşmaya başladım.

Koşarken Jimin hyunga açıklama yapmayı unutmamıştım.

" Hyung özür dilerim. Düşünmem lazım."

Diyip odama girmiştim. Jimin hyung uyunca rüyamdaki adamın söylediği yere gidecektim. Bazı şeyleri öğrenmem gerekiyordu.

One shot ya da Three shot yazsam okurmusunuz? Ama Namjin mi yoksa Yoonkook mu yazsam bilemedim. Sizce hangisi olmalı. Güzel olacağını düşünüyorum.

Say You Love Me~Jikook~✓Where stories live. Discover now