School again

4.5K 160 2
                                    

-School again

Flashback

Den første time var historie. Lidt kedelig, da jeg ikke kendte nogle. Jeg havde fået plads ved siden af en dreng som jeg ikke rigtig vidste navnet på.

"Jeg er Mitch?" Sagde drengen og rakte hånden over til mig. Alle de andre i klassen begyndte at samle sig i små klikker rundt omkring, hvor Mitch derimod blev siddende hos mig.

"Hej Mitch! Jeg er Olivia, men kald mig bare Livia..?" Svarede jeg og rystede smilende hænder med ham.

"Okay Livia! Hvornår er du kommet til England?" Spurgte han. Hvordan vidste han at jeg ikke boede i England før? Hmm.. Scary!

"Jeg er halv dansker, så har boet hele mit liv i København. Nu er jeg så flyttet hertil sammen med min far og ind hos Anne Styles" forklarede jeg med et lille skævt smil.

"Nå så du er Harry Styles' nye lillesøster! Det har allerede gået rundt på skolen hvem du er? I dunno?" Fnes han og samlede sine hænder over kors og lændte sig tilbage i sin stol.

"Ja det er jeg vist?" Grinte jeg.

Flashback slut

Jeg kom i tanke om min første dag her på skolen. Dengang jeg ikke kendte nogle og dengang jeg var vred på Harry. Dagen efter jeg havde slået ham. Dengang jeg ikke var gravid og slet ikke kendte One Direction. Dengang jeg ikke kendte Mitch og Olivia Destany? Det var så uvirkeligt. Jeg har virkelig opnået meget på så kort tid..

"Olivia!" Råbte en. Jeg kiggede hen mod skoledøren og så Olivia Destany løbe hen mod mig. Jeg smilte og løb hurtigt imod hende.

"Jeg har savnet dig!" Grinte hun og gav mig endnu en krammer.

"Me too! Hvordan har skolen været?" Spurgte jeg og begyndte at gå ind med hende. Jeg kunne godt se at skolen ikke havde set mig i lang tid, for dette føles som dengang jeg startede. Alle de blikke.

"Meget fint nok. Der er noget jeg undre mig over?" Spurgte hun. Åh nej. Den første tanke i mig, var om hun vidste noget om min graviditet. Eller om at jeg var kæreste med Niall Horan.

"Jaer?" Spurgte jeg nervøst.

"Hvorfor endte du på hospitalet? Det stod over det hele? Men Ingen ved noget?" Spurgte hun. En del i mig blev lettet men en anden forblev nervøs.

"Jeg besvimede pludselig. Ikke andet" sagde jeg. Hun nikkede og kiggede så en helt anden vej. Hun hoppede sku på den! Jeg kiggede også den vej som hun gjorde, jeg fortrød det hurtigt.

"Destany vil du lige gå to sekunder?" Spurgte Mitch og kiggede ned på hende. Jeg var fuldstændig ligeglad med hvad han vil snakke med mig om, for jeg gider aldrig at høre på ham mere. Olivia gjorde hurtigt som han sagde. Var han blevet skolens hersker eller hvad?

"Hvad vil du Mitch?" Snappede jeg.

"Undskylde" sagde han.

"Hør Mitch. Jeg gider ikke at høre på dig" vrissede jeg og begyndte at gå igen. Han tog fat i min arm og tvang mig tilbage. Gud jeg hader den magt han har! Urgh!

"Jeg er ked af hvad jeg gjorde Olivia.. Jeg elsker dig og vil gerne have dig tilbage" sagde han og kiggede mig helt ind i øjnene.

Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg havde en kæreste til ham. At jeg var gravid. Men det kan jeg ikke. Endnu.

"Nej Mitch." Snappede jeg.

"Hvorfor?" Vrissede han med sammenbidte tænder.

"Fordi du var mig utro. Derfor!" Snappede jeg og skubbede ham til siden. Han stod der bare. Han havde nok fundet ud af hvem der bestemte her! Ikke ham! Mig! Jeg rettede min taske på skulderen og begyndte at gå ind mod klassen, hvor jeg så at Olivia gik ind i. Hun havde været så sød at få vores lære til at skifte min plads Over til hendes.

~*~*~*~

Skoledagen var snart slut. Ingen havde opdaget at jeg var gravid. Ikke engang Olivia Destany ved det. Mitch har prøvet at snakke med mig, men jeg gik idet han prøvede. Han for aldrig mit hjerte tilbage. For det tilhøre en anden. Faktisk to.

Niall og vores ufødte datter.

17 & pregnant ~ One DirectionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin