Cheating

3.9K 147 16
                                    

-Cheating

#1 måned senere#

Jeg vågnede op med det største smil på læberne. Jeg var selfølgelig ked af at drengene skulle på en ny Tour om fire dage. Niall og jeg havde været uadskillige siden fødslen af vores datter. Men igår måtte han tage hjem om morgenen.

Jeg synes det var fedt ikke at have en stor vom nu. Jeg kunne i det mindste passe mit tøj nu. Hehe. Det er også dejligt ikke at kaste op hver gang man spiser.

Jeg kiggede ned i vuggen, som jeg havde fået sat ved min side af sengen. Liv var virkelig en lille pige af sin alder. Hun så virkelig sød ud på den måde hun sov, så det gjorde faktisk ondt da jeg nu skulle vække hende.

"Babygirl?" Hviskede jeg og tog hende forsigtigt op i mine arme. Hun ser så lille og skrøbelig ud. Jeg blottede mit ene bryst og begyndte at amme hende. Hun har faktisk aldrig "bidt" mig endnu, og grunden til at jeg ikke mener hun bider er fordi hun ikke har tænder endnu.

~*~*~*~

Da hun igen var faldet i søvn i mine arme, lagde jeg hende ned igen. Jeg lagde forsigtigt en tynd dyne over hende. Jeg tog babyalarmen i hånden og gik så ud af mit værelse. Jeg gik stadig ikke i skole, så jeg havde jo hele huset for mig selv indtil videre.

Jeg klaskede mig ned på sofaen og satte babyalarmen på sofabordet. Jeg lagde mig godt tilpas i sofaen og trak min mobil op af min bh. Jeps, mit nye gemme sted.

Jeg gik ind på Twitter, hvor noget fangede min opmærksomhed. Der stod pludselig en masse om Niall?

"Den nye far Niall Horan, er blevet set med en ny pige! Gik det ikke imellem ham og hans datters mor Olivia Styles?"

"Hvem er den nye pige i Niall Horan's liv?"

"Niall Horan utro!"

"Den ellers lige nye far siges at være utro? Hvad siger Olivia mon til det?"

Jeg kunne ikke fatte det. Fire dage før Touren, laver han det trick. Det var derfor han skulle hjem så tidligt om morgen, bare for at være sammen med den bitch han har fundet.

"Niall James Horan, jeg for min hævn" sagde jeg til mig selv.

~*~*~*~

#4 dage senere#

Gæt hvad. Niall freaking Horan har prøvet at kontakte mig de sidste par dage, men næ nej! Hvis han skal være mig utro, vil jeg slet ikke snakke med ham. Det er idag de skal på Tour og jeg er pisse ligeglad. Niall kom kun for at fucke mig op og så kan jeg jo bare selv passe Liv. For det kan jeg! Niall skal vide at han ikke bare kan slippe af sted med det trick der! For det kan han bestemt ikke!

Jeg vidste godt at Harry ville komme idag for at sige farvel osv, men det er også det eneste jeg kommer til at sige til ham. Det kan godt være at han er i samme band som Niall og ingenting har gjordt, men jeg er sku stadig sur!

"Så er jeg her!"

Og når vi snakker om solen!! Urgh?! Jeg sad bare på sofaen med babyalarmen i hænderne. Liv sov til middag, så jeg havde ingenting at lave. Jeg kunne høre Harry komme ind i køkkenet og snart herind.

"Hey Livia? Er du okay?" Spurgte han. Jeg trak bare på skulderene og undlod at kigge på ham. One Direction var det mindste jeg havde brug for lige nu.

"Du ved godt at Niall er helt ude af den? Ikke?" Spurgte han og slog sig ned ved siden af mig. Irreteret rejste jeg mig op og satte mig længere væk fra ham, så han kiggede forvirret på mig.

"Seriøst Livia? Hvad sker der? Niall ved ikke hvad han skal gøre og han er bange for at du hader ham?" Sagde han.

"Jeg hader han Harry" mumlede jeg med krydsede arme.

"Hvorfor?" Spurgte han.

"Jeg gider fucking ik at snakke om det Harry! Ved du hvad? Jeg vil slet ikke snakke med dig?! Du må have en god tur!" Råbte jeg og løb grædende op på mit værelse.

Jeg hader allesammen!

17 & pregnant ~ One DirectionDove le storie prendono vita. Scoprilo ora