Secret pregnancy

4.4K 153 16
                                    

-Secret Pregnancy

"One Direction kommer om cirka en times tid, så hvad skal vi lave?" Spurgte jeg og smed sedlen ud.

"Det ved jeg virkelig ikke? Skal vi gå op på dit værelse og høre musik?" Spurgte hun med et smil. Jeg nikkede og begyndte så at gå.

"Du kan bare sætte noget musik på fra iPod'en, imens skifter jeg lige trøje" sagde jeg.

Olivia Destany's Synsvinkel:

Jeg nikkede til Livia og gik hen mod IPod'en, imens hun gik ud lod hendes badeværelse med et stor trøje i hånden. Jeg gik ind på hendes Playliste og startede Midnight Memories med One Direction selfølgelig.

Jeg kunne vel godt spørge om jeg må låne en trøje af hende? Jeg gjorde mig hurtigt enig med tanken og gik hen mod hendes toilet. Jeg kunne lige se hende tage trøjen af, hvor hendes mave blev blottet. Den var bulet?! Omg!

Olivia's synsvinkel:

Jeg kiggede ind i spejlet hvor jeg fik øje på Olivia Destany's krop. Hun havde sine øjne rettet mod min mave og hun så specielt ikke glad ud. Jeg vendte mig om mod hende, stadig med blottet mave.

"E-er du g-g-gra-gravid?" Stammede hun. Jeg kiggede forlegent ned i gulvet og tog hurtigt en trøje over mig.

"Du må altså ikke blive sur på mig Olivia! Jeg vidste bare ikke hvordan jeg skulle få det sagt? Please du må ikke sige det til nogle, det er for farligt" plagede jeg.

"Jeg lover ikke at fortælle det. Men hvor lang tid og med hvem?" Spurgte hun. Hun tog en arm omkring mig og fulgte mig ind på min seng. Jeg tog en dyb indånding og åbnede så munden.

"I omkring to måneder? Vi havde beskyttelse og jeg havde ikke menstruation, så den lille procent ramte mig? Jeg er selfølgelig glad for at jeg skal være mor, men jeg er for ung" hulkede jeg. Hun lagde armene helt omkring mig og kørte sine hænder op og ned på min ryg, imens jeg bare græd.

"Det er Niall's" hviskede jeg.

"Det okay Olivia.. Elsker han dig ikke?" Spurgte hun.

"Vi er faktisk kærester, men ingen ved det udover familien" svarede jeg og trak mig ud af vores kram. Hun gav mig et venligt og kærligt smil og lagde en stille hånd på mit lår.

"Jeg er rigtig glade på jeres vegne Olivia! Ved i kønnet så?" Spurgte hun uden at bryde øjenkontakten.

"Det er en pige. Hun skal hedde Liv" smilte jeg og kiggede ned på min mave.

~*~*~*~

"OLIVIA!"

Olivia og jeg kiggede undrende på hinanden. Vi tog stille og roligt vores blik hen på min dør, hvor håndtaget langsomt bevægede sig ned. Okay dette var sku lidt scary.

"Louis!" Jublede jeg idet han trådte herind. Jeg sprang op af sengen vi stadig sad på og løb hen i hans arme. Vi udbrød begge i grin og kunne høre Olivia Destany fnes blidt med.

"Nialler savner dig" hviskede han. Jeg smilte stort og løb så ind mod stuen, hvor jeg fandt de andre. Mig og Niall løb hurtigt mod hinanden og jeg løb ind i hans arme, så jeg fløj.

"Olivia Destany ved godt om os og barnet" sagde jeg inden jeg smaskede vores læber sammen. Jeg kiggede bagud hvor Olivia og Louis kom gående grinende. Jeg slap Niall og løb over i Liam's arme. Derefter Zayn's og til sidst Harry's.

"Er i sultne?" Spurgte Louis. Vi nikkede allesammen og Louis løb hurtigt ud i gangen. Okay dette var så et tegn på at han ville hente pizza til os alle, for så godt kender jeg Louis.

~*~*~*~

Vi havde alle sammen spist noget pizza som Louis jo hentede. Niall spiste hans og halvdelen af min, da jeg ikke kunne få mere ned. På grund af kvalme. Niall og jeg havde efterhånden lært at nu kastede jeg tit op når jeg havde spist.

Og når vi snakker om solen!

Jeg rejste mig hurtigt op og løb inden nogle kunne spørger mig om noget. Jeg kunne høre nogle løb efter mig og Olivia som spurgte hvad der skete. Bare hun ikke blev for bekymret.

Jeg bukkede mig ned over toilettet og det kom ud. Hurtigt fik mine knæ kontakt til gulvet og Niall havde mit hår væk fra mit ansigt. Mine hænder sad på min mave og Niall's frie kørte op og ned af min ryg.

"Husk nu baby, du kan godt. For jeg elsker dig"

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now