Her

4K 148 3
                                    

-Her..

#3 måneder senere#

Som i nok kan tænke jer til er min mave en del større. For omkring de tre måneder siden faktisk, fik jeg problemer med at skjule. Så var det jo godt at vi fik det fortalt.

Jeg er bare herre glad for at jeg kan gå i normalt tøj som ikke er hundrede gange for stort. Altså min skoletrøje kan jeg lige nu kun have på uden man knapper den, og så har jeg selfølgelig en stroptrøje inden under.

Skolen har taget det okay nok, jeg for stadig nogle blikke men de er ligegyldige. Jeg har en baby i maven og den skal skam også ud! Det sjove ved at være gravid, er at faktisk nogle i starten kom hen og spurgte om babyen. Den mest sjove ting jeg har oplevet var nok dengang to fra klassen ved siden af os, kom hen og spurgte om de måtte røre. Altså selfølgelig må de det! Jeg troede bare aldrig den ville komme, specielt ikke fra den ene. Det var en dreng.

Jeg gik hen af gangen og prøvede så vidt ikke at få en albue ind i maven. Hvilket jeg synes lykkedes ret godt. For tro mig, man for altid en eller anden albue i maven hvis man ikke bliver det ordenligt.

"Olivia!" Råbte Olivia Destany. Jeg kiggede hen mod gangen hvor Olivia Destany kom gående, med sin taske på skulderen. Jeg begyndte automatisk at gå hurtigere mod hende og svang mine arme om hendes nakke.

"Har du hørt at Mitch har stadig meldt sig syg?" Spurgte hun med en helt vildt dramatisk stemme. Ja Mitch har ikke været her siden jeg råbte at jeg var gravid. Faktisk ret dejligt. Måske har han også fundet ud af at det er MIG som bestemmer her.

"Fedt man! Hey vil du ikke med til at tage ned på Starbucks og få en kop kaffe?" Spurgte jeg. Hun nikkede voldsomt og fik og begge til at grine.

"Selfølgelig! Så skal vi altså også ind at købe tøj"

~*~*~*~

Hele Skoledagen var fantastisk, for igen var Mitch der jo ikke. For det andet fik vi tidligere fri, fordi vores lære fik en niece midt i skoletiden og måtte gå. Heldgivis havde ingen af de andre lære tid til os.

"Uhhhh! Olivia her skal vi ind!" Hvinede Olivia Destany. Jeg sukkede blidt af hende og fulgte så med ind i H&M. Jeg havde endnu ikke købt noget tøj, da ingen har i graviditets størrelser.

"Her skal du finde noget inden vi tager hjem" sagde hun sikkert og træk mig hen mod en tøjrække. Det er som om at Olivia Destany ved hvor alt er, for hun fandt sku da lige en række med graviditetstøj.

"Du er jo en Gud!" Gispede jeg og gav hende et let smil. Hun grinte lavmælt og begyndte at kigge på tøjet.

~*~*~*~

Olivia Destany og jeg havde begge købt den samme kaffe på Starbucks. Jeg synes Starbucks nu bringer dårlige minder, hvis i kan huske dengang med Mitch. Lad os bare håbe han ikke kommer, fordi denne gang har jeg altså ikke Niall med og Olivia Destany har det med at adlyde Mitch. Det var vidst noget med af de faktisk er fætre og kusiner? Men Olivia Destany hader ham som en i bare fanden.

Lige idet vi slog os ned på to stole med vores varme kop kaffe, stod der en dame foran vores bord. Først kiggede jeg lidt væk fra hende hvor hun stadig blev stående. Hun mindede mig om nogle.

"Olivia?" Mumlede hun pludselig. Vi begge kiggede op mod hende, men hun havde blikket rettet mod mig.

"Livia, hvem er hun?" Spurgte Olivia Destany og kiggede nervøst og skræmt på mig. Jeg tog en dyb indånding og kiggede så damen i øjnene.

"Min danske moster"

17 & pregnant ~ One DirectionOnde histórias criam vida. Descubra agora