Dead Mothers sister

3.9K 153 4
                                    

-Dead Mothers sister

(Livia og hendes moster snakker altså dansk til hinanden)

"Hvad vil du Marlene?" Hvæsede jeg. Som i nok kan høre, hader jeg min moster. Hun var der aldrig for mig dengang mor døde, hvor hun så forlod os.

"Jeg kommer for at snakke med din far, så så jeg dig... Med mave på" hun mumlede det sidste som om hun var forfærdet. Jeg kiggede hen på Olivia Destany som sad helt fortabt imens hun kiggede fra Marlene til mig. Skiftevis.

"Hvordan kan du tro at du kan komme tilbage efter alle disse år! Huh?" Hvæsede jeg højlydt. Jeg er ligeglad med om de tiltrækker opmærksomhed, for de fatter alligevel ikke dansk.

"Hvem er faren?" Spurgte hun og ignorede helt mit spørgsmål.

"Hvorfor vil du vide det? Du har jo ikke ville have noget med mig at gøre efter mor døde!" Råbte jeg og rejste mig op. Jeg tog irreteret min jak på og gjorde tegn til Olivia Destany at vi skulle gå.

"Jeg fik en kæmpe depression da din mor døde okay!" Vrissede Marlene. Jeg kiggede irreteret og ligegyldigt på hende og skubbede hende forsigtigt til siden, så jeg kunne gå.

Jeg begyndte at gå hurtigt ud af Starbucks med tåre I øjnene, mine hænder holdte sig omkring maven og med Olivia Destany bag mig.

Efter noget tid med bare at gå hurtigt hjemad, stoppede jeg op ved en bænk. Olivia Destany stoppede op ved siden af mig og så ikke ud til at kunne lide situationen.

"Olivia, det var min danske moster. Min mors søster som forlod os da min mor døde, faktisk da jeg havde mest brug for hende" sagde jeg og lod de små tåre glide ned langs mine kinder.

"Det skal nok gå Livia, hvad sagde hun til dig?" Spurgte hun og trak mig ind til et kram.

"At hun ville besøge min far efter så mange år. Jeg skældte hende ud for at forlade os og bag hende om at skride.. Hun sagde så til sidst at hun havde haft en depression da mor døde?" Forklarede jeg små hulkende.

"Lad os tage hjem til dig og tage det stille og roligt"

~*~*~*~

Jeg lod alle de dårlige tanker skylde ned af min krop, i takt med vandet som løber. Jeg valgte at tage et bad, da Olivia Destany tog hjem. Mine tanker lå helt i den negative afdeling. Hvorfor skulle min moster også lige komme, da hun havde forladt os. Det giver ingen mening.

Hele dagen har jeg bare ville have haft Niall hos mig. Så han kunne holde om mig. Sige til mig alt skulle nok gå. Hans ægte ord. Jeg vil egenlig bare gerne sætte barslen igang og være sammen med Niall.

Jeg hældte noget sæbe i min hånd og knubbede det hårdt rundt i mit hår. Jeg kiggede hele tiden ned på min mave, som var blevet stor. Jeg fik altid et sus når jeg kom i tanke om at der faktisk ligger en lille baby dernede i.

Jeg blev færdig med badet. Jeg tørrede hurtigt og nemt mit hår og svang det om i en turban form ting noget. Hehe. Jeg tørrede så hurtigt min krop og svang håndklædet omkring mig. Anne havde købt nogle større nogle, så de kunne komme hele vejen omkring mig, uden at mine private dele blev blottet.

Jeg gik ind på mit værelse og hen mod mit skab. Træk en stroptrøje, undertøj og natbukser ud. Jeg kom i det hele og det sidste jeg manglede var stroptøjen. Jeg fik den ned over mine bryster og halv over maven. Jaer fedt! Nu er den også for lille!

Jeg satte mig over i min seng og åbnede min bærbar. Jeg satte den op på min mave og gik ind på Skype. Jeg fandt Niall's profil og ringede ham op, da han var online.

"Hej baby!"

"Hej Nialler" smilte jeg til kameraet.

"hvordan har du og Liv det?" Spurgte han.

"Jeg har det meget godt, Liv er livlig" grinte jeg.

..bump.. Jeg tog mig til maven med store hvide øjne.

"Hvad sker der baby!" Spurgte Niall, som åbenbart havde set min overraskede reaktion.

"H-hun.." Stammede jeg og kiggede ned på min mave.

"Er vandet gået!?" Råbte han.

"Nej nej.. Hun sparkede for første gang" smilte jeg.

"Oh my!" Gispede han.

"Hun elsker dig Niall" smilte jeg.

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now