Date

3.4K 150 17
                                    

-Date

# et halvt år senere#

Jeg vågnede op af en gråd. Nok stadig en babygråd, da Liv kun er 0,8 måneder gammel. Næsten et år, så hun er nok stadig en baby. Jeg tjekkede klokken og så den var 12 om dagen.

Jeps, vi har weekend.

Jeg tog dynen af mig og gik hen mod tremmesengen, som vi har flyttet længere væk. Jeg kunne se Liv ligge dernede og sparke rundt imens hun græd.

"Hva så prinsesse?" Smilte jeg. Jeg tog hende op i mine arme og lagde hende helt ind til mig. Hun græd stadig, men det vil snart stoppe.

"Er du sulten?" Spurgte jeg. Hun nikkede stille i min nakke, samtidig med at hun lagde sine arme rundt om min hals. Liv var allerede fremme hvor hun godt kunne tale, ifølge lægen, men der kommer intet ud.

Jeg tog Liv's dyne omkring hende og gik ind i stuen. Der var ingen, da far og Anne er taget på en lille ferie til Danmark. Anne ville virkelig gerne se hvordan vi lever osv, så ja. Det er der lige nu og jeg har huset for mig selv.

Jeg gik ind i køkkenet og sat Liv i sin babystol. Jeg satte min computer foran hende og åbnede den. Langsomt fik jeg sat Skype op og så at Zayn var online.

.....ring riiiing.....

"Heyyyyy!" Smilte Zayn da hans cam allerede var på. Så jeg skyndte mig at sætte vores på.

"Hey Zaynster, er Niall der og de andre?" Spurgte jeg. Jeg kunne se på Liv at hun havde det meget sjovt med at se folk på skærme osv. Mærkelig tøs.. Hehe.

"Nialler, Harreeeh! Leeyum og Lou!" Råbte han til noget bag computeren. Langsomt kunne man høre nogle hurtige skridt og kort efter kunne man se fire mere drenge.

"Uhhhh! Baby's!" Hvinede Niall og grinte med sin irske accent. Oh mu goooood! Den er så fed!

"Hey guys! I kan lige snakke med Liv imens jeg finder morgenmad" sagde jeg og gik væk fra computeren. Jeg kunne høre de begyndte at få Liv til at grine.

Jeg fik hurtigt lavet havregråden færdig og ned i en lille skål. Jeg satte den ned ved siden af Liv og satte mig ned selv, så jeg igen kunne se drengene.

"Hvornår kommer i hjem?" Spurgte jeg imens jeg gav Liv noget mad.

"Omkring en måneds tid?" Sagde de. Jeg nikkede og gav igen Liv noget.

"Jeg tror jeg går en tur med hende drenge, måske ned på legepladsen?" Sagde jeg og gav hende den sidste skefuld.

~*~*~*~

Olivia Destany var kommet da jeg havde gået en tur med Liv. Vi havde været nede på legepladsen, hvor hun fik en ny ven. Han hed William. Jeg snakkede lidt med moren om når han blev stor, skulle han vide at han var venner med en verdenskendt, hvis de ikke forbliv det.

"Jeg går lige ind med hende, hun skal have sin middagslur" sagde jeg til Olivia Destany. Hun nikkede, tog Liv's frugtskål og gik ud i køkkenet.

"Skal du ind og sove huh?" Smilte jeg til Liv, som lagde nede på jorden med en masse dukker. Hun smed dukkerne fra sig og rakte armene op til mig, som fik mig til at grine blidt af hende.

"Kan du sige godnat til Moster Olivia?" Sagde jeg og pegede hen på Olivia Destany som stod i dørkarmen. Liv mumlede søvnigt "godnat" og så lagde hun sig mere ind til mig.

Jeg gik ind på mit værelse, hvor hende seng stadig stod. Vi havde haft snakket lidt om at bruge Gemma's værelse, men det er vi nu ikke kommet så langt i.

Jeg kiggede hen på mit seng, hvor en stor hvid box lå. Jeg lagde Liv ned i tremmesengen og satte mig ned ved siden af boxen.

Til Olivia

Stod der. Jeg åbnede den forsigtigt og så et foldet gråhvidt stykke stof. Jeg tog den op og den foldede sig ud til en kjole. Wow. Jeg kiggede ned i æsken hvor endnu en sedel lagde.

Kære Olivia.

Jeg indvitere dig hermed til en date, med din elskede. Niall James Horan. Jeg forventer hermed du står klar klokken 20 med denne kjole jeg har købt til dig. Olivia Destany passer Liv for os, så vi kan få en børnefri aften igen.

Din Niall Horan.

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now