Just the way you are

3.8K 164 19
                                    

-Just the way you are

"Livia!" Råbte Olivia Destany.

Jeg vendte mig om mod hende og hendes øjne blev store. Jeg havde krøllet mit hår i lange slappe bølger og taget den nye kjole på. Lavet det perfekte makeup jeg nogensinde har kunne gøre.

Olivia Destany stod med Liv i armene.

"Wow, Niall er heldig!" Grinte hun. Jeg smilede som tak og greb min pung. Olivia fulgte med ud i gangen, hvor hun gjorde mine sko klar.

"Nu må du have det sjovt og ikke tænke på Liv. Jeg passer godt på hende som hun var mit eget barn" sagde hun og gav mig et kram. Jeg kyssede Liv på panden inden jeg åbnede døren.

Foran mig var en lang rød løber, en masse lys som fulgte tæppet. Stjernerne lyste aftenens mørke himmel op, som var det en film. Jeg kiggede hen mod en bil, som holdte i enden af tæppet.

"Niall!" Hvinede jeg. Han havde et sort jakkesæt på og håret sat perfekt. Jeg begyndte at gå hen mod ham med et stort smil på læberne og mødte ham i et kys.

Hans varme hænder var om mit hoved, mine var om hans nakke og jeg stod let på tær. Mine øjne var lukkede og jeg kunne mærke Niall's øjenvippe kilde mod mine kinder.

Vi trak os efter lang tid fra hinanden.

"Surprise!" Grinte han.

"Jeg elsker dig simpelthen så meget Niall" sagde jeg med et alt for stort grin på læberne.

"Du er den smukkeste pige jeg nogensinde har set baby, du må aldrig ændre på dig selv" sagde han lavt med munden tæt mod mine læber. Jeg kunne mørke rødmen stige til mine kinder, så jeg skyndte mig at kigge ned i jorden med et genert smil.

"Lad vær med at skjule dit smukke ansigt. Jeg har endnu en overraskelse i ærmet" sagde han spændt og tog min hånd. Jeg slog hovedet op da han begyndte at følge mig hen mod bilen.

Jeg nåede lige at se Olivia Destany og Liv i vinduet, før niall åbnede bildøren for mig. Jeg satte mig hurtigt ind og så på Niall, imens han lukkede døren igen.

Hvordan kunne nogle være så fantastiske.

Niall satte sig herind med et stort smil på læberne. Uden et ord, startede han motoren og kørte afsted. Han tog fat i min hånd og kyssede bagsiden af den.

~*~*~*~

Niall stoppede ved Parkens parkeringsplads. Jeg kiggede på Niall, som smilte at det var en del af hans plan.

"Stol på mig baby" sagde han idet han steg ud af bilen. Der gik ikke lang tid før han havde åbnet min dør og rakt mig hans hånd. Jeg tog glædeligt imod den og hoppede ud af bilen. Han lagde arme om mig og fulgte mig længere væk fra bilen. Jeg kiggede hen mod et lille rundt bord som var midt i parken. Fire andre drenge stod der.

Åh nej..

Da vi kom tættere på stod Liam, Louis, Zayn og Harry allesammen i tjener tøj og Liam og Zayn havde en sølvdims i den ene hånd.

"Velkommen Hr. Horan og Miss Styles" smilte Harry som tog imod os. Niall trak en stol ud til mig og jeg satte mig ned.

~*~*~*~

Niall's hænder lå om min talje imens vi dansede langsomt. Jeg havde mine hænder bag hans nakke, imens vi forsvandt ind i hinandens øjne.

Jeg kiggede rundt om os for første gang i lang tid og så alle de andres kæreste også var her. Harry stod alene henne ved musikken, da han ingen kæreste har. Jeg vendte mig igen hen til Niall, som smilte til mig.

"Olivia," sagde han stille. Jeg nikkede.

"Siden jeg så dig første gang, sagde det klik for mig. Du er den som jeg skulle være sammen med, for evigt. En som aldrig svigter mig og jeg aldrig svigter den. Vi har stiftet familie sammen, så derfor vil jeg havde," sagde han og stoppede op. Han gav slip på mig og gik ned på knæ.

"Derfor vil jeg have du blir min og vil sige ja" sagde han og rakte en æske frem. Den flotteste guldring med en lille sten i glimtrede.

"Ja Niall, jeg vil gerne være din!"

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now