Memories

4.3K 149 6
                                    

-Memories

En tanke havde kørt i mit hoved hele dagen.

"Du er gravid. Med mig" sagde han og kiggede ned i gulvet.

Hvad! Oh my god! Hvordan kunne jeg være gravid? Jeg havde ikke engang min menstruation og vi brugte beskyttelse! Seriøst jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg kiggede hen mod Harry, han sad med et tomt blik. Kort tid efter, stormede han ud af værelset..

Jeg sad mundlam.

Hele den dag jeg fandt ud af det, køre konstant på replay inde i mit hoved. Jeg er jo selfølgelig glad for at skulle være mor og endda at barnet er Niall's, men jeg er jo kun 17 år. Ja der er mange som for børn i den alder, men jeg er ikke klar. Jeg kan specielt huske i Danmark at der var et program, De Unge Mødre. Mon det ikke bare hedder Teen Mom her i England?

Imens Olivia Destany og jeg sad i bussen på vej hjem til mig, imens hun snakkede med alle se andre i bussen sad jeg her for mig selv. Alle de ting mig og Niall har været igennem.

Dengang jeg skulle med på Touren..

" Livia!" Råbte en højt. Jeg vendte mig om, for at blive omfavnet af både Louis og Niall. Jeg grinte højlydt sammen med dem, idet Harry kom hen til os.

"Nu skal jeg tage den!" Sagde Niall og hev min kuffert fra mig. Jeg skulle lige til at afslå, men Louis slog min hånd væk med et grin.

Dengang jeg var kommet hjem fra hospitalet, efter overfaldet..

"Livia!" Udbrød Niall, som kravlede over bordet og hen ved siden af Zayn. Jeg kiggede forvirret på Niall, som tog mig over på hans skød. Altså hvor meget har de lige savnet mig?

"Jeg har savnet dig" mumlede han mod mit baghoved. Jeg grinte bare af ham og kiggede istedet hen på Harry som snakkede hviskende med Liam.

Dengang Niall ikke snakkede med os på Touren..

"Nini?" Hviskede jeg igen.

"Olivia, lad mig nu bare være!" Mumlede han hårdt og fjernede min hånd.

Dengang han erklærede sine følelser for mig..

"Sig det nu bare Niall" plagede jeg.

"Jeg har følelser for dig" hviskede han og kiggede mig lige ind i øjnene. Jeg kunne ikke fatte det? Niall havde følelser for mig!?

"Undskyld mig" sagde jeg og trak forhænget for. Jeg kiggede hen på Harry som kiggede hen på mig, med et ventende blik. Jeg kunne ikke sige hvad niall lige har sagt, da jeg vidste det ville gøre Harry sur.

Jeg vendte mig mod min egen køje og hoppede med besvær op i den. Jeg havde brug for at tænke..

Jeg elsker Mitch virkelig højt. Jeg elsker også Niall højt, men har altid kun set ham som en ven.. Hvad skal jeg gøre?

Jeg faldte i søvn, med kun en tanke i hovedet,

Niall elsker mig, men elsker jeg ham?

Dengang vi kyssede for første gang..

"Niall jeg-?" Stammede jeg men stoppede da han langsomt lændte sig ind mod mig. Han tog sin ene hånd op til min kind, hvor han blidt løftede mit hoved. Vores læber ramte blidt og stille hinanden.

Dette var vores første kys..

Han trak sig stille væk igen, da jeg mindst ventede det. Niall's læber var fantastisk bløde og varme. Det gav knister i min mave, så jeg næsten grinte af smerten.

Dengang jeg ikke selv kunne komme op i køjen, efter kysset..

"Har du brug for hjælp?" Hviskede Niall pludselig bag mig. Jeg nikkede. Han tog sine hænder om min talje og løftede op i mig idet jeg selv hoppede op.

"Godnat Ni" hviskede jeg og hoppede ind under min dyne. Han smilte inden han trak forhænget for, så jeg var helt alene igen.

Dengang jeg blev fuldt og besvimede..

"Du har drukket for meget Livia!" Sagde han og tog fat i min arm igen. Denne gang overgav jeg mig og fulgte bare tumlende efter ham.

"Niall vil du tage hende med tilbage?"

Var det sidste jeg hørte, før mit syn blev sort..

Dengang Liam fik sandheden om mine følelser..

"Dengang jeg var på din alder, fik jeg også den i smasken. Jeg havde følelser for to piger, og det fandt min kæreste så ud af. Med hende den anden, vi havde ikke lavet noget sammen. Jeg vidste ikke engang om hun havde følelser for mig? Så pigen blev virkelig sur og det samme med mig, til sidst slog vi op og det var det bedste jeg nogensinde har gjordt. Idag er vi bare gode venner" forklarede han.

"Det lyder mig som mit problem, virkelig meget! Men siger du at jeg skal slå op? Det kan jeg da ikke! Jeg elsker.. " jeg stoppede mig selv, da jeg ikke elskede ham. Jeg elsker nemlig en anden..

"Niall" hviskede jeg.

Mine tanker blev afbrudt, da bussen stoppede. Den stoppede på vejen som førte op til mit hus. Jeg steg ud af bussen, sammen med en masse andre elever. Olivia Destany og jeg begyndte så at gå hen mod mit hus..

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now