I fall for jerks

3.6K 148 10
                                    

-I fall for jerks

Jeg havde taget liv op af hendes baby ligge dims og sat mig i en af sofaerne med hende. Anne sad fokuseret på det tv som viste interviewet. Jeg kunne ikke kigge på Niall længere, det var for hårdt.

"Og nu til et meget vigtigt spørgsmål, Niall."

Det var det som fik mig til at kigge på skærmen. Det var nu Niall kunne lyve for hele verdenen som han gjorde for mig, eller så kunne han sige sandheden fra starten af.

"Det er gået rundt med at du er din kæreste utro? Hvordan tager hun det?" Spurgte værten. Kameraet vendte sig mod Niall som tog en dyb indånding.

"Jeg vil gerne lige hente noget først!" Sagde han og rejste sig op. Jeg skulle selv lige til at rejse mig for at gå, da Anne tog fat i min arm.

"Bliv" sagde hun rolig med et smil.

Døren herind til åbnede og Niall's veltrænede krop kom ind. Den jeg havde savnet så ufattelig meget og som bare forsvandt for mig.

"Olivia," sagde han med et nervøst smil. Jeg rejste mig op for rigtigt at gå, men han blev ved.

"Please ik gå!" Sagde han med gråd i stemmen. Jeg kiggede ned på Liv i mine arme, hun sov. Jeg vendte mig mod Niall igen og gav ham et koldt blik.

"Niall jeg gider ikke mere okay? Gå ind og fortæl dem den sandhed du fortalte mig" sagde jeg.

"Så skal du med"

"Nej Niall"

"Baby kom nu med ud!" Pressede han.

"Fint" sukkede jeg og begyndte at gå hen mod ham. Han løftede sine arme og skulle lige til at kramme mig og give mig et kys på panden. "Og du skal slet ikke kramme mig nu" advarede jeg og gik udenom ham.

Jeg kiggede på Louis som sad ved siden af Zayn. Louis klaskede på sine lår som tegn på at jeg skulle side på ham. Jeg rakte Harry sin niece på vejen og satte mig så ned på Louis. Da der alligevel ikke var mere plads og at jeg ikke vil sidde på Niall.

"Velkommen Olivia og din yndige datter" smilte værten til mig. Jeg nikkede bare med et falsk smil.

"Niall tilbage til dig.." Sagde hun så.

"Det var for to uger siden cirka. Jeg skulle til at pakke til Touren, hvor jeg så ikke kan kontakte Olivia. Jeg gik i panik, så jeg bedte Harry om at spørge hende når han skulle sige farvel derhjemme. Jeg fandt så ud af at Olivia har læst noget om utro, hvilket slet ikke passer. Jeg kan godt forstå hun blev vred, da det er noget hun har oplevet før. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle derefter.. Alt ramlede sammen for mig. Det var det" sagde Niall. Jeg kunne se en lille tåre rulle ned af hans kind, som han hurtigt tørrede væk.

~*~*~*~

Interviewet var lige sluttet. Værten snakkede med Harry og om Liv. Jeg sad stadig hel tom for ord på Louis' skød. Niall's tale havde virkelig påvirket mig.. Stort. Jeg kiggede akavet hen på ham og så han sad med hoved nede i hænderne.

Det var mig som havde kvajet mig!

"Niall," startede jeg og satte mig hen ved siden af ham. "Gik på mig" sagde jeg roligt. Han fjernede sine hænder fra hovedet og kiggede stille på mig.

"Baby jeg er så ked af hvordan jeg var mod dig" snøftede han. Jeg lagde mine arme rundt om ham og gav ham et kys på kinden.

"Det okay Niall, jeg elsker dig" hviskede jeg.

"Jeg vil have mig fortjent til din kærlighed. Så lad mig tage dig ud på børnefri aften, please lad mig gøre det. " sagde han og kiggede på mig med sine havblå øjne.

Den aften tog han mig med på resturaunt. Jeg havde min sorte kjole på fra dengang Harry købte en til mig. Niall havde smoking på. Vi havde det rigtig sjovt på resturaunten.

Efter det kørte han os begge til et hotelværelse. Fem stjernet. Han havde forklaret at han ville virkelig have fortjent min kærlighed til ham. Niall trak gardinerne for og smed sin smoking væk. Jeg tog selv min kjole af og fik hurtigt viklet Niall's arme rundt om mig, bagfra.

"Baby jeg elsker dig så højt.. Du må aldrig tro på hvad de siger, for jeg vil aldrig være dig utro. Jeg vil have du er min hele livet.. Lad mig elske dig hele natten Olivia"

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now