Interview

4K 150 2
                                    

-Interview

#3 dage senere#

Idag er det mandag. Vi har lige haft weekend. Jeg er nogenlunde kommet mig over at jeg besvimede. Niall blev hos mig hele weekenden, da han var bange. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvorfor jeg besvimede, men Anne siger jeg fik et chok eller stres.

Der var omkring ti minutter til at far ville køre mig i skole. Jeg sad med en skål frugt, som er det eneste jeg kan spise uden at kaste op. Jeg havde min mobil i den anden hånd som jeg kiggede lidt på. Jeg gik ind på Twitter, hvilket jeg aldrig skulle havde gjordt.

"Den 21 årige Niall Horan fra One Direction skal være far! Hvem er moren mon?"

"Der er snak om at Niall Horan skal være far. Kan moren mon være kæresten? Der er ingen tegn på at det er kæresten der har mave på?"

"Niall Horan utro!"

"Niall Horan skal være far for første gang, men hvem er moren? Man har endnu ikke set mave på hans kæreste Olivia Styles. Snakker vi om utroskab?"

"Olivia Styles siges at være gravid med Niall Horan's barn? Men man har ingen mave set?"

"Niall Horan, far til ufødt baby på 2-3 måneder"

"Niall Horan skal være far? Hvem er moren? Man har endnu ikke set mave på hans kæreste og der snakkes om at moren er gravid i 2-3 måned?!"

"Niall Horan forventer barn om et halvt år!"

Sådan blev det ved i lang tid. Man tror jo sikkert at kæresten ville gå amok over sådan noget, når de snakker om utroskab. Nej ikke her, for jeg ved sandheden.

Jeg kan stadig ikke tro at mange flipper sådan ud? Jeg var endda mere roligere da jeg fik det afvide?

~*~*~*~

Jeg gik forbi eleverne på min skole. De kiggede alle sammen op og ned på mig, specielt min mave. Jeg prøvede at lade som ingenting. Det er alligevel ikke deres business.

Jeg kom hurtigt ind i klassen, hvor Olivia Destany allerede sad. Hun kiggede nervøst på mig og jeg skød hende et nervøst blik tilbage. Hurtigt fik jeg sat mig ned på pladsen, uden at snakke.

~*~*~*~

Jeg havde fået en besked fra Harry om at jeg skulle skynde mig ud af bagdøren på skolen, da han var sikker på at der var journalister osv omkring skolen. Jeg sagde hurtigt farvel til Olivia Destany og løb hen mod bagdøren.

Harry's genkendelige bil holdte derude. Jeg løb derover så hurtigt jeg kunne og hoppede forpustet ind i bilen. Okay jeg er i dårlig kondi, sorry..

"Vi skal til et interview om fem minutter. Niall vil gerne have dig med"

~*~*~*~

Jeg sad omme backstage til deres interview og Paul sad hos mig. Niall ville have fuld beskyttelse på mig. Måske er Niall kommet ind i sådan en fase?

"Og nu til det mest fortrukne spørgsmål drenge?" Spurgte værten. Jeg kiggede nervøst oppe på skærmen jeg kunne se dem på og vidste godt hvad spørgsmålet var. Please Niall, svar nu professionelt.

"Det er til Niall. Er det rigtig du skal være far og hvem er moren?" Spurgte værten med et smil. Niall kiggede med et smil rundt på i rummet og råbte til sidst mit navn. Jeg kiggede over på Paul som nikkede at jeg skulle. Jeg gik nervøst hen mod døren og åbnede den. Drengene og værtens øjne sad fast på mig.

Niall rejste sig op og gik mig imøde. Han trak mig ind til en kram og hviskede : "det skal nok gå" og viste mig hen mod sofaen.

"Ja jeg skal være far, moren er min dejlige kæreste her" smilte Niall stort. Værten klappede jublende i hænderne, imens jeg bare sad sådan lidt akavet her.

"Tillykke. Må vi se maven?" Spurgte værten. Jeg nikkede og staldte mig op. Niall stod bag mig og hev om i min trøje, så jeg var blottet fra toppen af maven og ned til min skolenederdel.

"Tak. Vi glæder os begge meget til at være forældre" sagde Niall.

Nu vidste alle sådan set at jeg var gravid. Hele verden ved det nok før natten er omme? Hvad mon de ikke vil sige?

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now