Where i Belong

3.7K 141 34
                                    

-Where i belong

Da Niall og jeg blev færdig med at hygge os, gik vi i bad. Derefter fik vi taget noget andet tøj på.. Niall tog nogle everlast bukser, hvid tanktop og nogle Converse. Jeg tog sådan set også det samme på, hehe. Jeg satte mit hår op i en løs knold og lagde intet makeup.

Niall ryddede så op i den godt rodet hotel værelse.. Mwuhahah!

Niall tog min hånd i sin imens vi gik ud mod hans bil. Hans hår sad stadig som imorges, men det var stadig vildt lækkert.

"Hvad tror du drengene vil tænke når vi kommer senere end forventet?" Fniste jeg og kiggede op på ham.

"At jeg spiste dig" grinte han. Jeg grinte straks med, da jeg tror Niall sagtens kunne finde på at spise mig hvis jeg var mad.

~*~*~*~

Jeg gav slip på Niall's hånd, da jeg kunne se tourbussen. Jeg begyndte at løbe hen mod den og kunne høre Niall grinte bag mig. Jeg åbnede busdøren og så dem alle sidde i sofaerne. Jeg smilte uden at sige hen eller noget. Jeg gik bare ind.

De sad alle sammen forbøjet mod Liv som lagde med ryggen ned af på Louis' skød. De snakkede med sjove stemmer ned til hende, hvor man kunne se hende smile.

Jeg kunne pludselig mærke en arm rundt om mig og et kys på panden. Det var Niall.

"Hey drenge" smilte han. Alle de andre kiggede skræmt på os begge, så Niall og jeg brød ud i grin.

"DJ Styles!" Jublede Zayn som hurtigt overfaldte mig med et kæmpe kram. Jeg klappede ham blidt på ryggen og grinte blidt af ham.

"Nu har i vel ikke lavet flere børn vel?" Spurgte Louis med ey sjofelt smil på læberne. Jeg kunne hurtigt mærke varmen på mine kinder stige, så jeg kiggede væk med et fnis.

"Jeg tror vi har nok i Liv indtil videre? Hvordan har Liv været?" Svarede Niall imens han lagde armen omkring mig.

"Hun har været stille.. Dengang vi skulle made hende, købte vi modermælk erstatning, fordi moren ikke var her" forklarede Liam som nu sad med Liv i armene.

"Hvor lang tid er det siden, for det er hver tredje hun skal have?" Spurgte jeg nervøst. Jeg havde det bare sådan med at hun skulle mades hver tredje time, jeg ved ikke rigtigt hvorfor, men sådan har jeg det bare.

"Så skal hun have igen faktisk" sagde Liam som rakte Niall Liv. Niall kyssede hurtigt hendes pande inden han gav mig til hende.

"I har vel stadig ikke noget imod at jeg ammer her vel?" Spurgte jeg med et genert smil. De nikkede alle sammen nej og jeg satte mig ned ved siden af Zayn. Niall satte sig ved siden af mig.

Jeg blottede mit bryst og "gav" det til Liv. Jeg kiggede op på drengene som kiggede alle andre steder end mit bryst. Hehe. Niall lagde en arm over mig og gav mig et lille klem.

"Vil du ikke med på Tour igen?" Spurgte Niall. Jeg kiggede useriøst på ham.

"Niall vi har et barn!" Fnes jeg. Han trak bare i skulderene og kørte en hånd over Liv's pande.

"Ja og? Hun kan også være med! Fansene ville elske det!" Sagde han. Jeg trak på skuldrene og kiggede ned på Liv.

"Jeg vil lige tænke over det Nialler, hun er kun få måneder og jeg har også skole?" Sagde jeg. Jeg tog trøjen omkring mig igen og lagde Liv bedre i mine arme. Hun sov stille.

"Please!"

"Nialler jeg ved nu ikke?" Svarede jeg.

"Jeg elsker dig!"

"Jeg sagde ikke ja til noget Nialler!" Svarede jeg.

"Kom nu! Please baby! Jeg kan ikke undvære dig og Liv længere end nogle timer!" Plagede han.

"Fint Niall, men hvad med babyting?" Spurgte jeg.

"Vi køber bare noget?" Sagde han som om det var ingenting.

"Fint"

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now