The Shop-v sedmém nebi...

1.3K 110 16
                                    

Opatrně jsem ho položil do peřin se stále spojenými rty. Obkročmo jsem si na něj sednul. Mezi našimi jazyky propukl velký boj. Svlékl jsem mu tričko a jen na zlomek sekundy opustil jeho rty. Rukama jsem ho už hladil na bocích.

,,Miluju tě“ šeptl jsem do jeho rtů. Jeho dlaně sjížděly od mých vlasů přes má záda, až k mému pozadí. ,,Miluju tě“ vydechl a z jeho úst vyputoval další sten. Líbí se mi, že ho dokážu vzrušit. Opustil jsem ty sladké rty s příchutí vína a sjel jazýčkem k jeho krku. Udělal jsem mu tam pár krásných znamínek a pak putoval dolejc k jeho bradavkám. Ihned jsem poznal, že je na nich extrémně citlivý. Kolem jedné jsem dělal vlhkou cestičku jazykem a kolem druhé malé kroužky ukazováčkem. Miluju jeho tělo, je tak krásné a šťavnaté. Malinkými pusinkami po jeho bříšku jsem sjel až k pupíku,přes jeho mírně ochloupkovanou čárku. Tam jsem se na chvíli zastavil a rozepl mu kalhoty. Mezitím jsem odhodil své triko a znova se vrátil k těm sladkým rtům. Pečlivě mi polibky oplácel. Má úžasně vytvarované rty, tak plné, tak lahodné...

Líbal bych ho klidně celé věky, ale Harry už dole začínal být nedočkavý, což mě ještě víc vzrušilo. Ještě jsem ho chvilku trápil a laskal ho po vnitřní straně stehen. Jeho mužství se už dralo ven přes černé sametové trenky, až zcela vykouklo. Měl úžasnou délku. Nejdřív jsem mu na něj jen vtiskával pusinky a oblizoval špičku a až pak jsem si ho do pusy nasoukal celého. Pokoušel jsem se jezdit po celé jeho délce, ale tak hluboké hrdlo jsem neměl. Konečkami prstů jsem si začal hrát s jeho varlaty. Chtěl jsem, aby byl byl v sedmém nebi, aby se mu to líbilo co nejvíc. Zdvihl jsem oči nahoru a podíval se mu do tváře. Spodní ret si div neprokousl a zadržoval steny. Alespoň jsem z toho mohl odvodit, že se mu to líbí. Opustil jsem jeho prostatu a zaputoval rukama pod postel z nichž jsem vyndal naše věci.

Neměl jsem v úmysl Harryho mlátit tím bičíkem, vůbec ne, asi bych to ani nezvládl. Nezvládnu mu ublížit. Chtěl jsem ho tím jen podráždit. Přejel jsem tím po jeho celém těle, které se zachvělo. Něžně jsem ho políbil na bradu a pak mu do pusy vložil rukojeť bičíku. Rukou jsem sjel k jeho penisu a začal mu ho co nejrychleji honit. Škubal sebou, v prstech mačkal cíp polštářů, oči zatalačoval do důlkou a skuhral. Najednou se mi zasteklo, chtěl jsem slyšet jeho vzdychy, chci slyšet jak se mu to líbí. Vytrhl jsem mu to z pusy a on nahlas vzdychl. Stáhl si mě k sobě a spojil naše rty, alevšak jsem mu ho nepřestával nadále honit. Po každém polibku jsme si museli dát pauzu na nadechnutí a na Hazzyho sten. Jeho steny byly tou nejkrásnější symfonií pro mé uši. Cítil jsem jak zvrdl.

,,Udělej se pro mě“ špitl jsem mu do ouška a následně ho na něj políbil. Vyčkal jsem na jeho první orgasmus při kterým se s hlasitým křikem udělal na jeho bříško. Vše jsem to slízal a pak mu znova začal ocucávat spodní ret, abych mu dal taky.

Chutnal naprosto dokonale.

Přetočil jsem ho pomalu na bříško a laskal jeho zádíčka a přitom si sundal kalhoty. Sjížděl jsem pomalu po jeho zadečku. Na prsty jsem si nanesl trochu lubrikantu a začal kroužit kolem jeho otvoru. Byl tak uzký. Pomalu jsem do něj začal vkládat jeden prst a k většímu roztažení jsem si dopomohl jazykem. Prstem jsem začal uvnitř kmitat, což se mu hodně líbilo. Opřel se o lokty, sklopil hlavu a vystrčil víc zadek. Chtěl víc. Tentokrát jsem do něj vložil druhý prst a chvilku jsem s ním zůstal uvnitř. Čekal jsem, až se dírka uzpůsobí roztažením. Pomalu jsem s nim začal také pohybovat. Políbil jsem ho na levou stranu zadečku a trochu do kůžičky kousl. Měl perfektní zadek. Úžasně vytvarovanej a je můj.

Obezřetně jsem rozbalil kondom. Bude to s ním lepší a víc to bude klouzat. V tu chvíli mě něco napadlo. Lehl jsem vedle Harryho, který na mě hodil ihned nechápavý výraz. Chytl jsem ho za boky a přemístil si ho na sebe.

,,Určuj si tempo podle sebe.“ tohle je přece jenom lepší. Budu si tak jist, že ho to nebude budet a nebudu mít s tímhle starosti a díky tomu si to i víc užiju. Hazz pochopil a nahmatal mého kamaráda. Zamířil jsi ho do své otvoru a já si mezitím pohrával s jeho bradavkama. Pomalu nasedal na mou celou délku, chtěl to potom urychlit.

,,Pomalu broučku, hlavně ať tě to nebolí“ pohladil jsem ho po jeho červené tvářičce a vřele se usmál. Nevadilo mi to čekat, když jsem věděl, že to bude krásný. Když dosedl, chytil jsem jeho boky. Nechtěl jsem, aby se ihned začal pohybovat, chtěl aby počkal, až bolest kompletně ustane. Sice jsem byl strašně nadržený, Harry taktéž, ale nechtěl jsem to s bolestí. Opřel se o mou hruď a koukal mi zpříma do očí. Povolil jsem sevření boků a nechal Harryho se na mě hýbat a otírat se o můj hrudní koš. Postupně začal zrychlovat. Byl jsem v nebi, bylo to úžasné, cítil jsem svůj orgasmus, který se ve mně postupně shromažďoval. Oba jsme se chtěli líbat,a le náš dech nám k tomu nestačil. Místo toho jsme na sebe jen koukali, hladili a vzrušeně sténali. Jeho oči pronikaly do těch mých, kdyby chtěl, mohl by jimi někoho probodnout. Mají tak sytou zelenou barvu, jakou jsem ještě neviděl. A přesně tyhle oči potkaly ty moje a ihned se zamilovaly. Na lásku na první pohled, vám má vydržet oční kontakt okolo osmi sekund, ale já se zamiloval ve zlomku sekundu.

Dosáhl jsem svého orgasmu a Harry druhého. Museli nás slyšet i sousedi, protože moje vzdechy splynuly z Harryho, což vytvořily ještě větší hlasitost. Ztežka jsme se políbili a on se svalil vedle mě. Asi minutu jsme jen tak zírali na strop a snažili se zklidnit náš dech.

,,Ty jsi úžasný.“ otočil se ke mně a položil si hlavu na mé rameno. Líbila jsem mi tahle věta i to, že mě pochválil.

,,To ne já, to můj malý přítel.“ zakřenil jsem se a políbil ho na čelo. ,,Malý? Neřekl bych, že je malý. Umí dělat úžasné věci.“ skousl si ret. Tahle věta mě vzrušila nadobro. Rukou začal sjíždět k mému ,nemalému“ mužství. Koukal jsem na něj, jak vyoraná myš, protože jsem nemohl uvěřit, že tohle řekl. ,,A můžu teda tvému ,,malému“ příteli poděkovat?“ nad slovem ,malému“ udělal druhou rukou úvozovku. Hodil na mě uličnický pohled a i bez mé odpovědi mi to začal dělat pusou. Nedivím se, že na mou odpověď nečekal, stejně tak by byla ano. Jakto, že to umí tak dokonale. Ne jen, že umí skvostně líbat, on mi ho umí i skvostně kouřit. Chtěl jsem ho chytit za hlavu a udávat si tempo sám, ale nebylo to třeba. On mě uspokojoval úplně dokonale.

Vůbec jsem nečekal, že se udělám podruhé, ale jak jsem tak zjistil, tak Hazz umí divy. Naplnil jsem mu pusu teplým spermatem, který rozetřel po mém hrudníku a dal mi také uchutnat. On nemá zásadně, ani jednu chybičku. Jednu ruku jsem mu přehodil přes trup a krásně se k němu přitulil...

 Tak, tady máte perverzní díl :D Snad se líbil ♥ Ještě jsem se chtěla vás zeptat, jesti jdete Prague Pride ? Protože já tam určitě budu :) ♥

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Aug 06, 2014 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

The Shop ( Larry Stylinson)Onde histórias criam vida. Descubra agora