6.

474 29 2
                                    

Als ik tijdens Engels weer in de les ben, is Nisa er niet meer. Zeker ziekgemeld. Ik weet echt niet hoe ik hierop moet reageren. Ik moet Nisa steunen. Dat is het, ze is mijn bestfriend, oke het is heel erg wat ze heeft gedaan, maar als ze berouw toont komt het goed ishallah. Na schooltijd ga ik bij haar langs.
In de pauze zegt Dina: 'wat was er met Nisa?' 'Ik zag haar huilend weggaan.' Zegt Dua. 'Ehm, ze heeft thuis bepaalde problemen, maar niemand mag het weten.' Lieg ik. 'Aw.' Zegt Dua. 'Zullen we na schooltijd naar haar toegaan anders?' Zegt Dina. Shitt, dat kan niett! Ik ga verder net liegen. 'Nee dat lijkt me geen goed plan, ze wilt niet teveel druk enzo en haar ouders vinden het waarschijnlijk ook niet zo fijn.' Ik schaam me dat ik tegen hun moet liegen, maar het kan niet anders. 'Is goed schat, ga jij dan maar naar haar toe, 1 persoon kan ze wel aan en dat ben jij.' Zegt Dua. Ik glimlach naar haar. 'Eyy, maar even over iets anderss, Tarik is volgens mij een fuckboy.' Zegt Dua. Dina en ik kijken elkaar aan en we facepalmen allebei. 'Watt?!' Zegt Dua. 'Dat zag je al echt toen hij 2 sec voor de klas stond.' Zegt Dina. 'Oh ja hij ging mij nog dmmen hé.' Gaat ze verder, 'omgg mij ook hé!' Ik liet ze het gesprek lezen. We gingen alle 3 stuk, totdat Tarik opeens met zn fuckboy squad voor ons stond. 'Wat is er Tarik?' Zegt Dina. 'Leyla, kan ik je spreken?' Waarom wil die man mij spreken? Ik kijk Dua en Dina aan, Dina haalt haar schouders op en Dua doet haar na.
'Tamam Tarik, maar als je dom gaat doen krijg je een stoot.' Zijn vrienden beginnen te lachen, ik maakte geen grap maar oke.

Tarik neemt me mee naar het schoolplein waar niet zoveel mensen zijn. Hij begint met praten: 'kijk Leyla, ik weet dat het nog erg vroeg is, maar ik vind je echt een mooi meisje, wil je een keertje met me afspreken?'
Damn, hij is serieus volgens mij, omg wilt hij met me afspreken?! Rustig blijven Leyla.
'Je dmmde Dina gisteren.' Zeg ik.
'Ja, maar ik wil nieuwe mensen leren kennen snap je?' Ik twijfel, een keertje afspreken kan toch geen kwaad? En wie zegt dat het een date is, maar als mijn broer hier achter komt he wajoo. Ik zie Feyza achter Tarik met haar alieexpress kardasians naar ons kijken. Ze zijn zeker jaloers.
'Oké.' Zeg ik dan. 'Een keertje afspreken.'
Ik negeer het slechte gevoel in mijn buik. Tarik kijk verbaast, maar hij begint te glimlachen, 'mag ik je nummer? Dan kan ik je appen.' Ik zie Feyza al praten met haar vriendinnen. 'Ja, is goed zeg ik.' Pff dit voelt zo heerlijk hé oghh Feyza, lekker voor je. Ik geef hem mn nummer en met schuldgevoel loop ik naar mijn lokaal. Na schooltijd fiets ik in mijn eentje naar huis, Dua en Dina hebben nog 1 uur les. Ik fiets naar Nisa's huis. Haar moeder doet open.
'Hoşgeldin Leyla, weet jij wat er met Nisa aan de hand is? Ze kwam huilend thuis maar wil niks zeggen.'
Omg ik wil echt niet tegen Nisa's moeder gaan liegen. 'Ik weet het ook niet.' Zeg ik maar. Ze knikt en stuurt me naar Nisa's kamer. Nisa ligt in haar bed en zodra ze me ziet springt ze overreind. 'Leyla!' Zegt ze blij. Ik geef haar een knuffel en ze begint weer te huilen. 'Niet huilen, we gaan dit oplossen oke.' Zeg ik om haar gerust te stellen. 'Oké.' Zegt ze zacht. 'Vertel, hoe is dit gebeurd.' Zeg ik.

'Kijk, Onur was zo lief voor mij hé, hij begreep mij met alles en hij was zo volwassen en knap. Hij noemde me mooi en hij zei dat hij met me zou willen trouwen dit dat, na een maand begon hij een beetje te veranderen hij vroeg om fotos enzo van de kleren die ik aanhad en uiteindelijk om een naaktfoto. Ik wilde het niet doen maar hij heeft me overgehaald, ik voel me zo slecht, zo goedkoop. Ik ben niks meer waard! Maar het erge is, Onur is helemaal niet lief meer, hij vraagt alleen maar om meer.'
'Omg, heb je meerdere fotos gestuurd.' Vraag ik geschrokken.
Ze zegt verdrietig 'ja'.
'M-maar staat je gezicht erop?'
Ze knikt. Eyy als Nisa's broers hierachter komen he, ze is dede.
Nisa heeft 3 broers. :/
'Wat heb je nu met hem?' Vraag ik. 'Ik praat nogsteeds met hem.' Zegt ze beschaamd. 'Je moet hem blokkeren!' Zeg ik. Ze rolt met haar ogen. 'Hadi be Leyla, daar heb ik nog nooit aan gedacht, als ik hem blok gaat hij die fotos naar iedereen sturen.'
Die man is erg! 'Hij bedreigde me gisteravond.'

Wat moet Nisa doen volgens jullie? Laat t wetenn!

Turkse Leyla Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu