10.

400 25 3
                                    

Als ik thuis ben ga ik op insta ff mensen stalken. Pff Feyza is echt erg man, heeft zij geen broer, ze is Turks!
Ze heeft deze foto geplaatst:

 Pff Feyza is echt erg man, heeft zij geen broer, ze is Turks!Ze heeft deze foto geplaatst:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uff ze doet alleen maar stoer met haar vaders geld.
Ikram is gewoon alieexpress kim kardashian:

Ikram is marokkaans, hoort zij niet een broer ze hebben?!!Maar oké ik mind gwn mn eigen buissnes, tot ik opeens een volgverzoek krijg van Mert, de broer van Nisa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ikram is marokkaans, hoort zij niet een broer ze hebben?!!
Maar oké ik mind gwn mn eigen buissnes, tot ik opeens een volgverzoek krijg van Mert, de broer van Nisa. Eee hem ga ik natuurlijk accepteren. Hij gunde me kapot veel vandaag, ik accepteer en volg terug.
'Hey.' Stuurt hij in dm.
'Hey.' Zeg ik terug.
'Hoe gaat het met je ma?' Vraagt hij.
'Ze ligt in coma😓😢.'
'Watt?!'
'Over een paar weken ishallah beter, ze had hersenbloeding, ze hebben dr kunnen redden hmdlh.'
'Ishallah is ze snel beter.' Zegt hij.
Ik glimlach.
'Ty.' Zeg ik.
Ik check zijn insta hij heeft 1 foto.
Het is een foto van Mert in de gym eeeeyy mashallah.
(Als je foto van mert wil zien kijk dan 1e hoofdstuk uiterlijk personen)
Ik sluit insta af en zie dat ik een appje heb van Tarik. 'Het spijt me van de zoen, goodnight schoonheid❤.'
Ik voel weer die gekke kriebels in mijn buik. Nee! Ik moet hem eerst leren kennen, maar toch stuur ik 'goodnight😘😘.' Hij heeft me vandaag wel flink getroost!
Ik ga naar de badkamer en poets mijn tanden etc. Ik trek mijn pyama aan en besef: waar is Alper??
Nogsteeds niet thuis? Maarja, hij is al 21, dus ja.
Ik ga in mijn bed liggen en denk: rare dag vandaag, wie weet is het allemaal een droom? En ik val in slaap.

Zodra ik wakker word en alles weer naar bovenkomt van gisteren heb ik echt geen zin meer in school, maar moet wel. Ik stap met moeite mijn bed uit en was mijn gezicht. Ik doe een nike joggingsbroek aan met een Champion trui en doe mijn haar in een knot, geen makeup vandaag.
Ik slof naar beneden, mijn vader is al naar werk. Waar is Alper? Moet hij niet naar school? Ik pak mijn tellie erbij en eet een broodje. Ik ga weer naar boven en die Alpers deur zachtjes open, huh Alper is niet in zijn kamer??
Het is nog maar half 8, hij kan nog niet naar school zijn gegaan.. Ik app Alper met: 'ey, waar ben je.' En ga nog een beetje tv kijken, als ik uit huis wil gaan om mijn fiets te pakken staat Tarik opeens voor mijn deur. 'Tarik?' Zeg ik geschrokken. Hij lacht, 'goedemorgen schoonheid.'
Omg ik zie eruit als een zwerver! 'Omg ik zie eruit als shit!' Zeg ik. 'Mooie shit.' Zegt hij en hij gebaart dat ik achterop zijn scooter moet gaan zitten. 'Mijn broer had thuis kunnen zijn hé?' Zeg ik. 'Oeii.' Zegt Tarik. 'Dus niet meer doen.' Zeg ik.
'Oh oke, dan ga ik vanaf nu elke ochtend jou ophalen.' Zegt hij om me te irriteren. 'HahAhA.' Zeg ik sarcastisch. Op school aangekomen zie ik Feyza gwn letterlijk boze oog op me gooien, zo jaloers kijkt ze en Ikram fluistert wat in haar oor. Dan zie ik Dua, Dina en Nisa alle 3 bij elkaar staan, met open mond naar mij aan het kijken.

Hoe gaan ze reageren??
Voteee❤, hadi is maar 1 miliseconde werk, je gunt wel

Turkse Leyla Where stories live. Discover now