24.

270 14 1
                                    

Ge-wel-dig... (sarcasme)
Ik huil en huil...
En iedereen kijkt elkaar aan. Dua huilt ook, zoals gewoonlijk en bij Nisa rollen er ook tranen over haar wangen, misschien door mij, misschien door haar eigen situatie. Alleen Dina kijkt zoals gewoonlijk iedereen strak aan, soms vraag ik me af of zij überhaupt wel kan huilen.
'Okeee! Genoeg gehuilt! Wij weten de waarheid!' Zeg ik stoerder dan ik me voel. Dua probeert haar tranen te bedwingen. Nisa wordt gebeld, 'het is Tarik!!!!' Zegt ze paniekerig. 'Geef aan mij.' Zegt Dina. Nisa schudt haar hoofd en ze neemt op en zet haar telefoon op luidspreker. 'H-hoi.' Zegt Onur. 'Waar ben je?!' Vraagt Onur, zijn stem klinkt boos.
'Ik b-ben buiten, hoezo?' Vraagt Nisa, haar stem klinkt zo anders, breekbaar ofzo?
'Vanavond moet je komen, anders maak ik je af! Je zegt al een week lang nee!' Zegt Onur boos. 'Jajaa.' Zegt Nisa snel. Die meid is niet goed bezig..
'Nisa, wtf doe je?!' Vraagt Dina boos. 'Ik ga niet hoor.' Zegt Nisa.
'Pff beter..' Antwoordt Dina.
'Maarehm, ik ga naar huis.' Zeg ik.
'Jij gaat nergens heen!' Zegt Dua.
'Wij gaan Nisa en jou blij maken.' Zegt Dina. 'Eerst gaan we mac...' Zegt Dina en met tegenzin stappen Nisa en ik op onze fietsen.
Bij de mac eten we visburger met patat. Dina maakt de hele tijd grappen en Dua vertelt storytimes, Nisa en ik gaan stuk. Pff Dua is echt een mgl he, pff.

Na de mac gaan we naar de bios en kijken we de nieuwe film met Kevin Hart die erin speelt, wajoo ging non stop stuk gewoon. Na de film gingen we weer eten, maar nu bij easy wok.
Lekker mann, daarna was het helaas tijd om afscheid te gaan nemen.
'Byee!' Roep ik naar iedereen bij de afslag waar we uit elkaar gaan. 'Doeidoeii!' Roept Dua en ik fiets naar huis, het slechte gevoel is er nog steeds, maar wel minder.
Maar wat als Alper achter de roddel komt??
Er is ook nog 'bewijs'. Shitt, ik ben dan gewoon zoo dood he.
Hij komt er niet achter! Probeer ik mezelf gerust te stellen en ik fiets verder. 'LEYLAAAA, HOERTJE VAN DE BUURTT!' Hoor ik opeens jongens schreeuwen, omg, ik ken hun niet eens!' 'HOU JULLIE BEKKEN DICHT!!'
Schreeuw ik en ze beginnen 'oooooooo!!' Te roepen. Pff.

Als ik thuis ben aangekomen zit Alper voor de tv, denk je dat hij erachter is gekomen?
'Van waar kom jij?' Zegt hij boos.
'Ik was met mijn vriendinnen, Nisa is verdrietig en we gingen haat troosten.' Zeg ik, wat niet gelogen is.
'Waarom app je me niet sukkel! Ik heb je 20x gebeld, was ongerust!' 'Sorry.' Zeg ik.
Dan kijkt hij me lachend aan: 'zemmel.' Zegt hij. 'Wtff??' Zeg ik en ik loop naar de keuken. 'Heb je al gegeten?' Vraag ik. 'Ja, ik ga zo weg.' Zegt hij. 'Oke, ik heb ook al gegeten.' Zeg ik. En ik ga naar mijn kamer en luister wat muziek om ff te ontspannen.
Alper roept: 'IK GA WEGGG!'
'OKEEE ZEMMELTJE!' Schreeuw ik terug, hij gaat me nu toch niet slaan. De deur gaat dicht en ik staar wat voor me uit. Dan voel ik mijn ogen langzaam dicht vallen en zo val ik in slaap.

'TRINGGG!' De bel gaat en ik schrik wakker, wtf hoe laat is het?? Half 10, okee ik ren naar beneden en doe de deur open. Het is Mert, zijn blik is serieus. 'Mert...' Zeg ik. 'Ik kom Nisa ophalen.' Zegt hij. Nisa? Nisa is hier niet, huh? 'Nisa is hier niet?' Zeg ik.
'Huh?' Zegt hij. 'Ze zei dat ze naar jou gegaan was?' Zegt hij. 'Ehm, ja, ze is net weg bedoel ik!' Lieg ik. 'Off Nisa, het is donker, wat doe je buiten?!' Zegt hij tegen zichzelf. 'Maar, ehnm, kan ik met je praten?' Vraagt Mert.
'Tuurlijk, kom binnen!' Zeg ik.
En ik laat hem binnen. Hij gaat op de bank zitten en ik ruik zijn lekkere parfum geur. Oké, focus ergens anders op Leyla.
Ik begin met: 'Mert, het is echt niet waar!' Hij kijkt me recht aan en zegt: 'ik geloof je. Maar kan je me wel uitleggen, wat hij om half 2 's nachts in je huis deed?' Hij ziet er gekwetst uit.
Ik leg hem alles uit, over het telefoontje, waar ik hem al eerder over verteld had en over de gordijnen. 'Waarom belde je mij niet?' Vraagt Mert, ik zie aan zijn blik dat hij een beetje jaloers is. 'Ik weet het niet Mert, ik kan er nu ook niks meer aan doen.'
'Je hebt gelijk, het spijt me, maar je moet je niks van die roddels aantrekken.' Zegt hij. 'Want jij bent een goed meisje met goede bedoelingen.' Hij pakt mijn hand vast.
Ik kijk naar de grond. 'Er zouden echt veel meer meisjes zoals jij moeten zijn zegt hij en hij komt nog dichterbij.

Wat gaat er gebeuren??
Votee♡

Turkse Leyla Where stories live. Discover now