15.

337 25 2
                                    

'Leyla, geloof me je moeder heeft gewoon tijd nodig om beter te worden, komt goed.' Zegt Nisa. Ik glimlach en probeer de woorden door me heen te laten dringen, het komt goed. 'Nisa, nu even over jou.' Zeg ik. 'Gaat Onur nog verder?' Nisa's blik verandert, ik zie de spieren in haar gezicht verstrakken en ze zegt: 'ik heb al nachtenlang niet goed kunnen slapen.' 'Dua heeft spijt van hoe ze heeft gereageerd, geloof me, ze steunt je 100%.' Zeg ik. Nisa begint te glimlachen. 'Mooi.' Zegt ze. 'We gaan allemaal een plan voor je maken oké? Komt goed.' Zeg ik. Ze knikt afwezig. 'Maar, ehm, Nisa ehmm, je kan het aan je broers vertellen, je hebt er 5, ze maken hem af!' Nisa kijkt geschrokken op. 'Nee! Leyla nooit! Ze slachten me! Waag het wat ze zeggen!'  'Tamam, tamam, rustig het was maar een idee!' Zeg ik. Ze kalmeert en masseert haar slapen. 'Ik ga proberen te slapen.' Zegt ze en zonder wat te zeggen gaat ze in haar bed liggen. Ik sta op en zeg: 'doei.' Ze mompelt wat terug en ik loop haar kamer uit. Ik zwaai nog naar Mert en ga dan het huis uit. Waarom doet Mert zo aardig? Ik wist altijd al dat hij nice was, maar zo aardig? Met verwarde gevoelens loop ik naar huis, thuis tref ik Alper slapend aan. Bruh, het is rustig 4 uur 's middags...
Aghh ik loop naar de keuken en zie een briefje van baba.

Haal boodschappen, ik heb 50 euro op de tafel gezet.

Pff, ik ben moe en heb geen zin, maarja moet maar hé! Ik pak het geld en loop naar de appie om boodschappen te halen. Omg, is dat Tarik? Ik ben bij de broodafdeling en ik zie Tarik, aan het bellen. Omg dit is gewoon zo een spion actie moment, ik ga met mijn gekke moves achter de broodrekken staan en probeer af te luisteren wat hij zegt:
'Nee! Schatje je weet toch dat ik van jr hou! Sen benim herseyim sin! Hoe bedoel je iemand anders? Schatje, alle meiden hier zijn lelijk, ik denk alleen aan jou!'

Omg
Tarik heeft een chick! Dina had gelijk!
Tarik hangt op en ik loop naar Tarik toe, 'aaaaa, herseyin miş yaa! (Aaa, ze was je alles!) Tarik schrikt duidelijk en wordt rood. 'Leyla! Ehh, kijk het is niet wat het lijkt..' Ik rol met mijn ogen en wil weglopen. Tarik pakt me vast en zegt: 'Leyla, alsjeblieft luister.' 'Dag Tarik!' Zeg ik, ik maak me los en loop weg. Tarik is een klootzak.
Ik doe de boodschappen en loop weer terug naar huis. Thuis aangekomen slaapt Alper nogsteeds, ik ga naar hem toe en maak hem wakker: 'ey, ey abi, wat slaap je?' 'Donder op Leyla.' Zegt hij en hij draait zich om. 'Dan niet.' Zeg ik en ik loop gekwetst weg. Op mijn tellie zie ik 15 nieuwe berichten. 10 van Tarik, allemaal Leugens, blah blah canimsin, ik zou nooit zoiets doen, je begrijpt het verkeerd, dit dat.
En OMGG, Mert heeft me geappt!!
Hey Leyla
Ik vroeg me af hoe het met je ging
Ik hoop goed
Mert

Wat zal ik antwoorden??
Gaat goed, dankjewel💖
Omg volgens mij was dat hartje echt té, maarja heb het al gestuurd dus fock itt, ik maak broodje gezond voor mezelf en begin maar met leren.

Volgende dag word ik wakker met gekke buikpijn, ik ga me zwaaar ziekmelden. Ik loop door het huis en zie dat baba nog niet naar werk is. 'Baba!' Zeg ik en ik geef hem een knuffel. 'Waarom werk je zoveel?' Vraag ik. 'Ziekenhuis kost geld schatje.' Ik knik. 'Ik ga ook werk zoeken, tamam?' 'Nee, hoeft niet, focus jij op school.' Ik knik en vraag of hij me kan ziekmelden, hij vraagt niet eens waarom en doet het. Ik ga weer naar mijn bed en val in diepe slaap.

Ik ga ook slapen, goodnight/morning/middag!
Vote♡

Turkse Leyla Onde histórias criam vida. Descubra agora