16.

323 21 5
                                    

Ik word wakker, omg heb ik me verlspen?! Hoe laat is het? 1 uur 's middags!  O wacht, baba had me ziekgemeld. Hehe, ik loop door het huis, Alper is niet thuis, yess home alone! Ik eet chips als ontbijt, terwijl ik nieuwe aflevering van Elimi Birakma kijk. (Voor de Turken onder ons, die serie is echt leukk, maar soms ook echt dramatisch😂😂)
Ik word plotseling gebeld. Onbekend nummer, ik neem op. 'Ik weet waar je bent..' zegt een mannenstem, het is de stem van een paar dagen geleden. Ik voel angst opkomen, maar verman me. 'Waar ben ik dan?' Zeg ik zo stoer mogelijk. 'Niet op school jij stoutert.'
'Hahahahahahahahahah wtf.' Lach ik, stouter ne yaa, kon hij niks beters verzinnen. 'Hahahah, omg, maareeh ik ga ophangen, ga maar andere meisjes bangmaken.' Zeg ik. En ik wil gaan ophangen. 'Oh, bedoel je je vriendin Nisa soms?' Zegt de stem opeens.
Nisa? Hoe weten ze wie Nisa is. Nu word ik echt bang. 'W-wat?' Zeg ik, mijn stem slaat over. Nu is het de beurt van de man om te lachen. 'Nisa hebben we al bang genoeg gemaakt.' Zegt hij en er wordt opgehangen. Ik kijk meteen achter me en inspecteer het hele huis. Wie was dat en hoe weten ze wie Nisa is? Hoe weten ze wie ik ben?! Ik krijg het koud en moet huilen. Wtf is dit?! Ik pak een deken en ga op de bang onder mijn deken liggen. Wat moet ik doen? Ik ga Alper bellen!
Ik bel hem, maar hij neemt niet op. Ik app hem, maar ook daar reageert hij niet op, dan niet!
Zal ik Nisa bellen? Hmm, zij heeft nu les, dus kan niet.
Omg! Ik kan Mert gaan bellen!

Hey, kan ik je bellen? App ik.
Binnen 1 seconde belt hij me. 'Hey.' Zegt hij. 'Ehm, hey, Mert omg, ik ben zojuist gebeld door een hele rare stem...'
En ik leg hem alles uit, behalve dat van Nisa, want straks gaat het over de naaktfoto ofzo, ik ga niks snitchen.
'Wil je dat ik naar je toekom?' Vraagt Mert. Hmm, als mijn broer thuiskomt worden we beide geslacht. 'Ehmm, mijn broer kan thuiskomen, dus ja.' Mert lacht en zegt: 'het is waarschijnlijk gewoon een zieke man ofzo, blokkeer het nummer maar. Dan heb je er geen last meer van.' Omg, dat ik daar niet aan gedacht heb. 'Okee, dankjewel Mert.' We zeggen dag en ik blokkeer meteen het nummer. Ik ga wat op de bank liggen en kijk een random aflevering van cake boss.
Er wordt opeens aangebeld, omg. Ik word weer bang. Adem in, adem uit, het is wie weet de buurvrouw ofzo. Ik loop op mijn hoede naar de deur en als ik de deur beetje bij beetje open doe zie ik Tarik staan. Ik rol met mijn ogen. 'Wat is er Tarik.' Zeg ik. 'Is je broer thuis?' Vraagt hij. 'Nee, hoezo?' Zonder wat te zeggen loopt hij binnen. 'Doe je schoenen uit zwerver!' Zeg ik. Hij gehoorzaamt me en gaat naar de woonkamer lopen. 'Ja oke, wat wil je, heb je geen les?' Vraag ik. Hij komt tegenover me staan en pakt mijn handen vast. 'Leyla, je moet echt naar me luisteren, het meisje waarmee is gisteren sprak, was mijn ex, is gek man.' Ik maak mijn handen los en zeg: 'hou je bek dicht. Je liegt focking erg.'
'Schatje, kom op, je weet toch dat jij het mooiste meisje bent.' Ik kijk hem niet aan, maar moet wel een beetje glimlachen, zo mooi ben ik toch niet?
'Geloof me, je hebt geen make up nodig niks, alles aan jou is mooi.' Mijn glimlach wordt groter en Tarik merkt het. 'Je houdt van me en ik hou van jou.' 'Nee.' Zeg ik, maar het klinkt niet overtuigend. Tarik komt dichterbij (ik kom dichterbij, ik kom dichterbij🎵)
En kust me en hoewel ik weet dat ik dit niet hoor te doen, laat ik het gebeuren.

Tarik laat me voorzichtig los en gaat met zijn hand door mijn haar. 'Hoe gaat het met je moeder?' Vraagt hij. 'Nogsteeds coma.' Zeg ik en voel het verdriet weer opkomen. Mijn ogen worden weer vochtig. Tarik ziet het en zegt: 'kom, ik breng je naar je moeder.'

Vote♡

Turkse Leyla Where stories live. Discover now