5.

806 54 11
                                    

Anergoth

Egy hete nem láttam Freját. Egy hete! Kezd elegem lenni abból, amit Zien tesz. Teljes ok nélkül felvitette magához Freját, sőt még meg is akarta figyeltetni, hogy utána megölhesse a gyermeket. Egyszerűen nem tudok már senkin se kiigazodni. 

Kaylah azóta egyfolytában feltűnik a városban, vagy éppen Hellikék mellett van. A város lakók persze félni kezdtek tőle, hiszen mindenki ismeri a büntetést hozó angyalt, akit már inkább halál angyalának hívok. Hiszen angyal, mégis megöli az embereket, ő pedig még élvezi is. Habár erről én nem is beszélhetnék, amikor két gyermeket és egy férfit is megettem.. 

Amióta Freja elment kiderült, hogy a terhessége idejéig fent fog maradni, ami miatt persze majdnem megöltem a hírvivőt, de Tewagi lefogott engem, és mire kiszabadultam volna, már elmenekült. Nem tetszik nekem, hogy elzárják tőlem, és még fel se mehetek hozzá. 

De még ha Zien nem is akarja megölni a babát, és Freját. A vének képesek rá, mivel bűn egy démon és Elf gyermek. Ami még rátesz arra, hogy Freja nem démon, se teljesen se félig. E tudattal biztos vagyok, hogy Zien már elmondta neki, és félek, hogy e miatt ha én találkozok vele. Nagy büntetést kapok tőle..

- Anergoth - Zarafin hangjára felkaptam a fejem. A trónteremben voltam, és az ablak előtt állva bámultam ki a semmibe, de őszintén főképp az eget kémleltem. Ahogyan Zarafin is a kastély tetején ül, vagy fekszik és az eget nézi, hátha feltűnik Freja. - Miért nem tudok kapcsolatba lépni Frejával? - Egy hét alatt többször is megkérdezte már tőlem, de jobbnak láttam, ha nem válaszolok rá. Félek, hogy azzal a tudattal ő felrepülne hozzájuk. 

Sóhajtva fontam össze kezeimet a mellkasom előtt, és az ablak mellett a falnak dőltem. 

- Zien védőburkot vont köré, ami miatt megszűnt a kapcsolata mindenkivel - hallottam a morgó hangját, ahogyan kaparászást is, de megnyugtatott, hogy vissza tartja magát, és nem dühöng.

Sóhajtva néztem fel az égre, de semmit se láttam, ami idegesített. Félek, nagyon félek, hogy amikor megszületik a baba, akkor mindkettejüket megölik, vagy egyedül a babát. De ha a babát ölik meg, Freja magába fog zuhanni, azt pedig nem akarom. Mindennél jobban meg akarom védeni mindkettejüket. 

- Anergoth, ha a baba megszületik, akkor hogyan növekszik? 

- Gyorsabban mint az ember gyermekek - Zarafin az ablak elé a kapura szállt, és onnan nézett rám. - Talán.. - Száj húzva fordítottam előre a tekintetem. - Egy év alatt eléri a 20 éves kort. 

- Egy év?! - aprót bólintottam. - Az hamar lesz. 

- Kissé. És biztos vagyok benne, hogy ez is belejátszik abba, hogy félnek tőle. 

- Ezt hogy érted? - felnéztem rá, majd hátat fordítottam a városnak.

- A bűn miatt a vének félnek, hogy majd a gyermek amikor felnő nem fog hallgatni ránk, és ámokfutásba kezd. Hiszen több lesz benne a démoni vér, így bármi bekövetkezhet. De én tudom, hogy Freja tökéletes anya lenne, sőt még azt is eltudnám képzelni, hogy 20 éves korában is anya pici lánya vagy fia lenne - Zarafin morgó hangján nevetett. 

- Ezt örömmel hallom - ismerős hangra minden izmom befeszült, de kezdett előttem alakot ölteni. Hófehér rövid haj, tenger kék szemek, és kék glória a feje fölött. Hófehér selyem ing és nadrág a testén, lábain nincs cipő. 

- Mit keresel itt Zien? - összefonta kezeit a mellkasa előtt, de nem nézett rám. Körbe fordult a trónterem közepén, majd felém nézett félszemmel.

Klarantina II. - A fények harca [✔] {Javításra vár}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang