Šesnaesto poglavlje

5.4K 287 7
                                    

Njene duge noge su brze, ali nije brža od mene. Svakim njenom korakom ona minijaturna piđama joj se diže i daje mi pogled na njenu zaobljenu guzicu. I ako je ikako moguće poludim još više. Noge mi potrče brže i svom snagom se zabijam u nju, dok padamo na travu okrećem svoje tijelo da dočeka pad.

Njen smijeh mi zvoni u ušima i kurac mi se ukroti još više. Ona se podiže iz mog zagrljaja, te se namjesti i sjedne na moj kurac, zavrti kukovima a meni izleti sočna psovka s usana.

- Voliš kada se igram s tobom? - njen glas vibrira tišinom i jače se pritisne od mene. Ali u trenu sve zastane i gledam kako se njeno tijelo podiže i bježi u daljinu, prema jezeru. Zarežim glasno dok skačem na noge i kao luđak trčim za njom.

- I u pakao! - glasno viknem prema njoj dok ju tražim. Onaj tren kada njeno zanosno tijelo ugledam pred jezerom zamrznem se od ponosa. Ova žena je moja. A ja sam dušom i tijelom njen.

Nježno podiže ruke i preko glave skida gornji dio piđame, a zatim niz svoje noge svlači hlačice, ostaje u čipkastom bijelom grudnjak i u minijaturnim bijelim tangicama, tijelo mi vrišti i moli da ju dodirnem i pređem ostale korake u sekundi te njeno golo tijelo prislonim na svoja prsa.

Ali Selina se odgurne od mene i baca se s doka u jezero, nestaje pod vodom i tijelom mi na tren preleti panika. A zatim njena kosa boje meda izviri na površinu.

- Ja čekam Tyler! - senzualnim tonom mi se obrati te trgam odjeću s sebe dok pokušavam što prije njeno tijelo primaknuti svom.

Skakanje u hladno jezero izbije mi dah iz pluća, ali onaj tren kada se njene duge noge omotaju oko mojih kukova vatra zagrije moje tijelo. Spojim usne s njenima i srce mi užasno lupa kao da ju prvi put ljubim, kao da je tijelo tek sada postalo svijesno da je ona kraj mene, da je moja zauvijek.

Da moja mašta napokon dobiva stvarnost i najradije bi vrištao od sreće dok se ujedno zabijam duboko u nju.
- Niste li vi stari za to? - prekidam poljubac i okrećem glavu prema obali, Selina zabija glavu u moj vrat i osjećam njen sram.
Dean stoji na obali i cereka se kao idiot, dok Elena stoji kraj njega i njeno lice je malo sretno, malo zbunjeno.

- Elena dušo!
- Striko šta radite ti i Selina u jezeru?
Gledam kako je izrasla u predivnu djevojčicu, njena duga crna kosa je vezana na vrhu glave dok na njoj je predivna ljubičasta haljinica na cvjetiće.

- Selina je bila užasno prljava pa sam ju doveo na jezero da se okupa. - šamar mi doleti od Seline dok čujem glasan Deanov smijeh.
- Zaboravi da ćeš ovu prljavicu jebati sada! - gurne me od sebe i snažno krene plivati prema obali.

Ulovim ju za nogu i pokušam zaustaviti kada njeno mlatenje noge urodi plodom i nogom me snažno udari u glavu. Ispustim njenu nogu i gledam ju kako bježi od mene. Bijesno pogledam u Deana koji i dalje u punom sjaju stoji na obali, a ruke je prekrižio na svojim snažnim prsima.

- Šta je braco, nisi stigao umočiti!
- Začepi Dean! - Selinin vrisne prema njemu dok sjedi u pličaku i gleda u njega da joj baci odjeću, ali on se ne pomiče već se smije kao idiot.

- Elena dušo dodaj teti Selini odjeću, tu je iza tebe. - Elena se okrene te uzme njenu odjeću i donese ju do početka jezera te ju snažno baci u vodu prema Selini.

Moj i Deanov smijeh zaori obalom obojica se smijemo glasno dok Selina bijesno navlači mokru odjeću na sebe.
- Vi ste idioti! - bijesno izlazi iz vode dok se s nje sve cijedi te još bjesnijim korakom odlazi prema kući.
- Elena dušo odi s Selinom, tata mora pričati s Tylerom. - Elena mi pošalje pusu dok se njena predivna haljina okreće oko nje i trčeči ode za Selinom koja hoda bijesno.

Tek kada Elena nastane iza drveća krenem plivati prema obali i ustanem iz vode, bokserice su priljubljene uz moju kožu i pokušavam sakriti koliko sam još uvijek napaljen.

Zavedi me!🔚Where stories live. Discover now