Sedamnaesto poglavlje

5.5K 286 9
                                    

Ruke mi drhte dok podižem majicu preko svoje glave, dok ujedno svaka stanica u mom tijelu je budna i željno isčekuje njegovo tijelo na mom.
- Brže Selina! - glas mi je pun požude i kada svučem tajice niz svoje noge iskoračim iz njih on me gleda s toliko emocija da jedva normalno mogu disati.

- Tyler, strah me!
- Klekni na pod!
- Tyler.
- Selina na pod! Odmah!
Koljena mi sama propuštaju i spušta se na pod, gledam ga ponosno dok otkopčava svoje hlače i vadi kurac u ruke te ga grubo trlja dok me gleda.

Toliko sam vlažna da osjećam kako mi klizi niz nogu, i tada mi padne na um njemu sam se jedino pokorila, njegove prljave usana i zapovijedi me tjeraju u još veće ludilo.

Primakne mi se i svoj kurac prisloni na moje usne, izbacim jezik i poližem ga cijelog.
- Jebote dušo! - glasno zaprede i cijelog ga uvučem između usana. Te glasno udahnem dok ga snažno pušim. Gledam ga odozdo i toliko sam sretna jer ovaj čovjek mi upravo pokazuje kako ne može bez mog dodira, i šta mu moj dodir radi. Pa ubrzam još više tempo.

- Jebote, jebote! Kako to dobro radiš! - ali me zaustavi i snažno povuče prema sebi.
- Želim dijete s tobom! - njegove riječi me zaustave u pokretu i gledam ga kao glupača, nisam sigurna da li sam ga dobro čula.
- Mi imamo dijete! - govorim dok se odmičem od njega.

- Želim curicu koja će imati tvoje predivne oči, koja će biti mini kopija tebe tako da zauvijek ovim svijetom hoda tvoj predivni izraz, želim da je cijela na tebe.

Tijelo mi treperi i na njegove predivne riječi ruke se same omotaju oko njegovog vrata. Privučem njegove usne svojima i snažno ga poljubim. Ali ne odgovorim na njegovo pitanje za drugo dijete jer moja obitelj tek nedavno saznalo za prvo.

Njegove ruke me ulove za guzicu i podigne me od zemlje te snažno baci na krevet.
U sekundi je na meni i niže mi poljubace po vratu, pa sve do mojih napeti grudi, toliko volim njegov dodir na sebi.

Zubima povuče moj grudnjak s grudi a onda kao izgladnjeli čovjek nasrne na njih. Glasni uzdasi mi silaze s usana ne mogu ih nikako kontrolirati, spušta se još niže i naglo povuče gaćice s mene, te prisloni jezik na moju vrelinu.

Liže me sve brže i uvijek poglađa baš pravu točku i svaki dio mog tijela se napinje dok osjećam kako sve emocije mi dovodi do ruba. A onda sve eksplodira i od siline svršavanja zatvorim oči te glasno vrisnem.

- Da samo znaš kako si slatka dolje. - njegov glas mi tjera trnce po tijelu.
- Sada ću te jebati Selina, i želim da me cijelo vrijeme gledaš u oči dok to radim. Želim da vidiš koliko sam ozbiljan s tobom, svaki dio mog tijela je tvoje i to ćeš upravo sada vidjeti.

Osjećam ga na ulazu i u jednom dahu se snažno zabije do kraja u mene. Od intenzivnog dodira oči mi se same zatvore.
- Otvori oči dušo! - poslušam ga i otvorim ih te fokusiram svoj pogled na njega. Njegovo lice je predivno a crne oči gore dok ulazi i izlazi iz mene. Osjećam kako još jedan orgazam nailazi i popustim da me cijelu preplavi te još jedan vrisak izleti s mojih usana. Ali Tyler ne staje i dalje se zabija daje mi toliko toga, daje mi sebe na pladnju i sve od njega uzimam.

- Volim te! Bog neka mi pomogne ali Selina volim te! I srcem i dušom i tijelom, cijeli sam tvoj do smrti! - s tim riječima osjetim vrelinu u dnu trbuha dok me puni spermom. Zatvorim oči jer se u kutu mojih očiju nakupljaju suze. I lagano mi klize niz lice i odlaze u kosu. On je miran na meni kao da je tek sad postao svjestan svojih riječi.

Otvorim oči i pogledam u njegove, a tada odjednom znam ovo je i vrijeme i mjesto za istinu. I bez imalo dileme ju prevalim preko usana.

- Mrzim tvoju umišljenost, mrzim kada mi zapovjedaš, mrzim kada me živciraš!
- Super ja ti kažem da te volim, a ti mi nabrajaš za šta me točno mrziš!
- Ali! Koliko god te mrzila ponekad, toliko te srce triput više voli. Bez tebe ne mogu Tyler, volim te.

Zavedi me!🔚Where stories live. Discover now