Capitolul 5: Idila

621 23 5
                                    

                                                   Capitolul 5: Idila

                          “ Nu judeca alegerile, dacă nu înţelegi motivele ! “

 

Cred că…într-un final am realizat ceva. Abia acum sunt conștientă cu adevărat și înțeleg că trăiesc șocul vieții mele. În ciuda faptului că par teribil de încrezătoare în propriile puteri, am și eu  crunte conflicte interioare. Dar…presupun că e ceva normal. Am plecat de acasă. Am ajuns într-un loc total străin de mine. Am cunoscut deja oameni în care îmi pun baza. Nu știu în cine mă încred, dar risc. Și când te gândești că toate astea s-au întâmplat într-o singura zi ! Pare ceva ireal. Cine ar putea crede ? Sunt perfect îndreptățită să fiu șocată de tot ceea ce mi se întâmplă.

În momentul acesta mă aflu în bucătăria localului. Din fericire, era dotata cu o canapea micuță, pentru confortul angajaților, în timpul pauzelor de mese. Deșii nu putea fi considerată ca o canapea foarte confortabilă, era mult mai bine decât nimic. Era cu mult mai mult decât speram inițial. Aşa că nu aveam de gând să mă plâng. Mă aflam într-un loc ce îmi oferea siguranță și nu eram nevoită să bântui străzile străine și primejdioase în căutarea unui adăpost. Trebuia să fiu recunoscătoare. Norocul ținea cu mine de această dată.

Era miezul nopții, iar eu încă nu puteam să adorm. Capul îmi era răvășit de gânduri. Îmi tot aminteam de Erika și iubitul ei, Trevor. Aflasem că erau împreună de aproape 3 ani. Constatasem că amica mea era de-a dreptul îndrăgostită până peste măsură de rebelul ei. Din fericire, era reciproc. Trevor o sorbea din priviri și momentele în care își lua ochii de la ea. Erau rare…aproape inexistente. Ea era centrul lumii lui, cum și el era la fel pentru ea. Nu existau dubii în ceea ce privea situația dintre ei. Eram convinsă că se iubeau cu adevărat. În ciuda faptului că Trevor chiar era un rocker devotat, în toată regula, nu ducea lipsă de romantism, afecțiune și delicatețe. Era fascinant. La fel ca și David, avea ochii albaștrii. Diferența dintre cei doi, era că ochii lui Trevor erau mult mai visători și blânzi ( probabil efect produs de prezenţa Erikăi ). Nu mă puteam abține să nu-l analizez în amănunt. Iți fura privirile, indiferent cât aş fii încercat să mă opun tentației. Era un băiat cu o condiție fizică atletică, foarte bine conturată, de statură potrivită. Dar stilul…stilul îl definea întru totul. Purta un tricou negru, simplu, iar pe deasupra, un hanorac alb cu mânecile ridicate, astfel…fiind dezvăluite multitudinea de tatuaje de pe braţele lui vânjoase. Iar blugii săi negrii…tăiaţi…chiar îi puneau în evidenţă nonconformismul.  Părul lui șaten și ușor ondulat era aranjat într-un mod neglijent, ce îl avantaja foarte mult…contribuind aerului său rebel. Trebuia să recunosc: era foarte atractiv ! Dar…speram din tot sufletul să nu aibă un caracter defectuos, paralel cu aspectul fizic incredibil de atrăgător.

Aflasem de la Trevor că era solistul unei trupe de rock și avea frecvent concerte și turnee, fapt pentru care era separat de Erika, perioade îndelungate de timp, însa relația lor rezista. Voiam să mă bucur pentru ceea ce se întâmpla între ei, totuși, nu-mi puteam scoate din minte reacția lui David și dezgustul din glasul lui când i-a rostit numele lui Trevor. Am tot încercat să mă gândesc la un motiv plauzibil  pentru care David să-l poată detesta atât de mult. Nu îl înțelegeam pe David…nu-l cunoșteam nici în cea mai mica măsură. Însa, de un lucru, eram ferm convinsa: o iubea pe sora lui mai mult decât orice altceva și își dorea să fie fericită. Iar Trevor…îi oferea fericirea Erikăi. Însa, m-am resemnat într-un final și am acceptat ideea ca David uraște pe toată lumea. Astfel, am reușit într-un final să adorm. Altercațiile lui David cu oamenii de aici…nu mă priveau pe mine. Și nu intenționam să mă las afectată.

All or NothingWo Geschichten leben. Entdecke jetzt