Capitolul 11: Noaptea

452 18 8
                                    

                                             Capitolul 11: Noaptea

“She thinks this is what she wants, but she does not understand how it will hurt”

 

Dupa scurtul meu moment plin de romantism, am ramas privind in gol minute bune. Aterizasem intr-un univers paralel in care baiatul visurilor mele, este indragostit la randul lui de mine si ma copleseste cu atentie ? Pentru ca…in lumea mea… ce reala…asa ceva era IMPOSIBIL ! Nu stiam ce ar fii trebuit sa interpretez, asa ca am preferat sa nu ma mai gandesc la toate cele petrecute. M-am hotarat intr-un final sa plec din camera lui David. Daca as mai fi pierdut multa vreme acolo, probabil ca as fi atras atentia. O data iesita din camera lui m-am orientat spre o incapere de unde auzeam voci. Ma gandeam ca acolo mi-as putea gasi gazdele. Am batut sfioasa la usa, apoi am deschis-o. Inauntru, in bucataria imensa si dotata cu aparatura complexa se aflau Erika si Trevor. Pentru o clipa am fost surprinsa de prezenta lui, dar, gandindu-ma mai bine, am realizat ca el, probabil era nelipsit din apartamentul fratilor Carson.

Erika ma intampina cu un zambet larg pe chip, iar Trevor imi facu strengareste cu ochiul. Le-am zambit si eu, la randul meu si m-am asezat pe un scaun de langa ferestra. Nu era nici urma de David, ceea ce nu ma mira, avand in vedere aversiunea lui fata de Trevor. Cu toate acestea, nu m-am putut abtine sa nu adresez cea mai neasteptata si prosteasca intrebare:

-David unde este ? incercasem sa par indiferenta si nu foarte preocupata de absenta lui, dar stiam ca nu aveam cum sa-l pacalesc pe Trevor, care deja ma privea cu un straniu interes.

-Nu stim…dar nu o sa se intoarca prea curand. De ce intrebi ? ma interoga Trevor pe un ton foarte sugestiv. Stiam ca nu ma excelam in autocontrol…si ca nu ma descurcam prea bine in situatiile tensionate. Si mai stiam ca trevor avea multa experienta si cunostea oamenii atat de bine incat ma putea citii ca pe o carte deschisa. Nu era cale de intoarcere, si eram absolut sigura ca ii dadusem multe de gandit. Dar…spre uimirea mea, a abandonat subiectul. A deschis o discutie plictisitoare despre tacamuri, si astfel, m-a scutit de o situatie si mai penibila.

Cina a fost una foarte linistita, fara evenimente. David nu s-a prezentat, iar Trevor si Erika mancau in liniste, ocazional deschizand un subiect despre cine stie ce barfe sau povesti locale. Trebuia sa recunosc ca era relaxant. Niciodata nu am considerat ca linistea ar fii ceva incomod. Si acea liniste instalata intre noi a fost perfecta ! Dupa ce am terminat de mancat, ne-am organizat pentru a strange masa. Trevor s-a oferit sa se ocupe el de tot… in timp ce Erika se putea revigora la un dus cald. De indata ce blondina a parasit bucataria, am realizat ca nu era o idee prea buna sa raman singura cu Trevor. Asa ca eram pe punctul de a pleca, dar acesta mi-a taiat calea.

-Nu atat de repede ! Poate ca pe Erika o poti pacalii mai usor, dar eu nu sunt Erika. Treovr era complet lipsit de diplomatie, spunea totul fara ocolisuri. Dar eu nu simteam ca i-as fi datoarat explicatii…asa ca am preferat sa ma folosesc de sarcasm:

- Normal ca nu esti Erika…ea e blonda. am zambit eu rautacioasa. Aflasem ca Trevor devenea destul de recalcitrant daca nu obtinea ceea ce voia. Iar eu, cu siguranta nu aveam sa-i satisfac dorinta aceasta. Nu il privea cu niciun chip viata mea. Dar…stiam ca nu avea sa fie prea usor sa-l refuz.

- Eu chiar nu glumesc. Asculta copilo ! E de ajuns ca ai plecat in lumea mare… nu te aventura si cu cine nu trebuie ! David nu e cea mai de incredere persoana. mi se parea absurd faptul ca Trevor vorbea despre incredere, si cum ar trebuii sa am eu grija cu cine imi petrec timpul. El practic o folosea pe Erika, si nu lua in serios relatia cu ea, o ranea, o insela, ceea ce David nu ar fii fost niciodata capabil sa faca.

- Serios ? Trevor ? Chiar tu te crezi in masura sa vorbesti despre asa ceva ? desii ma asteptam sa nu aiba o reactie tocmai placuta, acesta doar a zambit si a facut un gest ce m-a surprins: mi-a mangaiat gatul. Initial credeam ca incepea sa flirteze cu mine, dar aceasta idee nu a apucat sa se fixeze prea bine in mintea mea, ca m-a lamurit:

- Ai fii surprinsa daca ai stii cat ne asemanam eu si David. Apropo: nu-i deloc dragut ce ti-a lasat pe gat. am simtit instantaneu cum obrajii mei iau foc, si am iesit din bucatarie. Baia nu era o solutie…pentru ca Erika era acolo, asa ca am intrat in camera lui David. Am cautat peste tot o oglinda…si intr-un final…am gasit una. Trevor avea dreptate ! Chiar aveam un semn  destul de urat.

 Am asteptat sa aud usa de la baie deschizandu'se…si am iesit din camera lui David. Am vazut-o pe scumpa Erika, iesind cu parul ud si mai ondulat decat de obicei. Parea foarte relaxata, si m-am straduit sa ma port cat mai normal ca sa nu-i stric acea stare. I-am cerut o pereche de pijamale, si aceasta s-a ocupat de tot ceea ce aveam pentru a dormii. Mi-a aranjat canapeaua din sufragerie, si mi-a oferit niste pijamale pufoase. Masura nu mi se potrivea, dar nu ma puteam plange. Dupa ce s-a asigurat ca aveam tot ceea ce imi trebuia, a parasit camera, urandu-mi noapte buna. Ma temeam ca Trevor putea aparea in orice moment, ca sa ma dezorienteze si mai tare, asa ca m-am refugiat in camera lui David. Desigur… era doar un pretext. Stiam ca Trevor era cu Erika, si probabil se bucurau de cateva momente de tandrete. Eu insa, voiam sa ma aflu in camera lui David…pentru a ma simtii mai aproape de el.

Trecusera ore bune…afara era intuneric…eu eram aproape adormita in patul lui David. Nici urma de el. Probabil ca nu avea sa isi petreaca noaptea acasa. Si probabil ca asa era cel mai bine. Daca nu s-ar fii aflat in compania mea, nu ar fii trezit nicio suspiciune din partea nimanui. Se gandise la tot.

-Ce cauti aici ? vocea lui serioasa m-a facut sa tresar, spulberandu-mi astfel toata ceata somnului. David statea in pragul usii privindu-ma suspicios. Parea la fel de rece si indiferent ca in prima zi. Am constatat ca in situatii de acest gen, in care David era irascibil si artagos, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-l lasi singur. Asa ca…m-am ridicat somnoroasa din pat…si m-am indreptat spre usa, pentru a parasii camera. Am evitat contactul vizuat cu David…tinand in acest timp, privirea in podea. Insa, chiar cand ma asteptam mai putin, acesta m-a prins de incheietura si m-a tras inapoi in camera, trantind usa in urma mea. Nu ma simteam prea confortabil, mai ales cand acesta se apropia tot mai mult de mine.

Fara sa realizez ce se intampla, acesta m-a lipit de usa si a inceput sa ma sarute cu insistenta. Chiar daca imi parea cam dubios comportamentul lui, am inceput sa-l sarut si eu la randul meu, ridicandu-ma usor pe varfuri si lipindu-ma tot mai mult de el pentru a-l simtii cat mai aproape. Acesta a perceput semnalul si s-a lasat tot mai mult peste mine, eliminand orice spatiu dintre noi, fiind complet lipiti unul de altul. Mi-am abandonat mainile in parul lui, iar acesta imi strangea soldurile in palme. Mintea mea se golise complet, si nimic din ceea ce se intampla nu-mi parea nici decum prea deplasat. Am gemut usor cand David mi-a muscat buza inferioara, iar acesta a zambit draceste. Il adoram cand afisa acel zambet irezistibil. Intr-un moment complet lipsit de autocontrol, l-am tras de cureaua blugilor, iar acesta a chicotit. M-a luat oarecum prin surprindere cand m-a ridicat de la sol, dar imediat mi-am incolacit picioarele in jurul bazinului sau, aceste sprijinindu-ma de usa. Parul meu forma o perdea in jurul chipurilor noastre. In alte imprejurari mi s-ar fi parut enervant. Acum…era pur si simplu perfect.

Continuam cu seria de saturari, fara oprire, acea parte rationala din mine imi tot reprosa ca aveam sa regret totul, dar acea parte a mea salbatica urla de fericire si imi poruncea sa nu ma opresc. Si nu m-am oprit. Nu m-am oprit nici cand David m-a purtat spre pat. Nu m-am oprit nici cand acesta a inceput sa-mi arunce hainele de pe mine, urmate de ale lui. Nu m-am oprit nici cand s-a pozitionat deasupra mea, sarutandu-mi corpul complet eliberat de haine. Nu m-am oprit decat atunci cand s-a oprit si el.

Timp de aproximativ o ora, tot ce am facut a fost sa stau si sa-mi odihnesc capul pe pieptul lui David. Acesta respira usor, si credeam ca adormise din moment ce nu mai spusese nimic. Ii mangaiam usor abdomenul sau bine facut si ma intrebam cum de am avut norocul sa dau de un asemenea baiat. Parea atat de ireal. Incet…simteam cum somnul incepea sa ma cuprinda, dar…ca prin vis l-am auzit pe David spunand:

-Cred ca ar trebuii sa te imbraci…

All or NothingWhere stories live. Discover now